Serwacy Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Jako nałogowy bywalec oświadczam, że garnitury bywają w TK jedynie na Marszałkowskiej, przy czym w większości przypadków modowe lub muzealne. To powiedziawszy, przyznaję, że nie byłem nigdy w życiu w Czeladzi W Czeladzi garniturów od dłuższego czasu brak. Ale mimo to serdecznie zapraszamy.Pozdrawia Czeladzianin od urodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Poznań City center - kilka garniturów rozm 52 - innych rozmiarów nie sprawdzałem. Niestety pamiętam tylko, że były w kratkę, odcień niebieskiego. Wisiały tam gdzie marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VonOrlock Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Poznań City center - kilka garniturów rozm 52 - innych rozmiarów nie sprawdzałem. Niestety pamiętam tylko, że były w kratkę, odcień niebieskiego. Wisiały tam gdzie marynarki.Jeżeli w Olsztynie widziałem te same garnitury co Ty w Poznaniu, to nie warto sobie zawracać głowy. Gianni Feraud z okropnie połyskującego poliestru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Czerwiec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Widziałem i ja te garnitury w Łodzi - faktycznie mocno nieciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Gianni Feraud z okropnie połyskującego poliestru. O toto...składu nie sprawdzałem. Ogólnie bida z nędzą jeżeli chodzi o zainteresowania na tym forum, jedyne co mnie zaskoczyło to espadryle w rozmiarach dziecięcych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Skusiłem się dziś w tkmaxx Renoma na marynarkę Baldessarini w kratę. 60% jedwab 40% len. Wziąłem rozm 54, był jeszcze 52. Na metce 3740 zł na 599zł. Fajnie leży i porządnie zrobiona. Zobqczyny jak jedwab bedzie sie nosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 W tk maxx blue city jedna para prime shoes roz. 42 i jedna para przeciwsłonecznych persoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Skusiłem się dziś w tkmaxx Renoma na marynarkę Baldessarini w kratę. 60% jedwab 40% len. Wziąłem rozm 54, był jeszcze 52. Na metce 3740 zł na 599zł. Fajnie leży i porządnie zrobiona. Zobqczyny jak jedwab bedzie sie nosił.Możesz wrzucić zdjęcie, albo link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Możesz wrzucić zdjęcie, albo link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 W Wola Parku wełniane kanty Hiltl, grafitowe, rozmiar 48 pas ok. 88-90. Szersze uda i do tego szeroki dół. Jakieś niemieckie wełniaki w rozmiarze 24, mechaty, średniej grubości materiał, pas z 90. Zaintrygowały mnie też te jaśniejsze. Gruby materiał, gryzł mnie po nogach . Flanela? Równie dobrze full plastik. Nie było metki ze składem. Portugalskie. Też ok 90 w pasie. Wszystkie po 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 Jaka cena Persoli?W Łodzi byly raz, ale porysowane bardzo za 279zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 24 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2016 229 zł, nie przyglądałem się w jakim są stanie bo to nie model dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 25 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2016 W Gdańsku Matarni, w rozmiarze 42, zamszowe jasnobrązowe oraz oliwkowe penny loafers Prime Shoes (obie pary albo 330zł albo 380zł, nie pamiętam dokładnie...), w tym samym rozmiarze jasnobrązowe Gordon&Bros, w sumie tu mam problem z precyzyjnym określeniem co to takiego - chyba jakieś pilotki z medalionem i "dziurkowaniem" (z tego co pamiętam 199zł). W razie czego mogę podesłać jakieś słabej jakości zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Podeślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 Zdjecia butow z Czeladzi, te brazowe to Gordon Bross Sent from my m2 note using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 W Gdańsku Matarni, w rozmiarze 42, zamszowe jasnobrązowe oraz oliwkowe penny loafers Prime Shoes (obie pary albo 330zł albo 380zł, nie pamiętam dokładnie...), w tym samym rozmiarze jasnobrązowe Gordon&Bros, w sumie tu mam problem z precyzyjnym określeniem co to takiego - chyba jakieś pilotki z medalionem i "dziurkowaniem" (z tego co pamiętam 199zł). W razie czego mogę podesłać jakieś słabej jakości zdjęcia. Pilotki, lotniki jeden pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 26 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2016 @CzyDe - no tak... G&B takie jakie pokazał @krc Reszta taka (wiem, że jakość zdjęć nienajlepsza): 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Szkoda ze w poznanskim tkmax nie ma tych gordonow,za tą cenę pewnie bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Te G&B nie warte uwagi, słabo wyglądała skóra, chyba że ktoś potrzebuje buty na jeden sezon. W Czeladzi do wyrwania były Levisy 511 po 140zł, akurat był i mój rozmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Cześć , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 W Warszawie (centrum, blue city) kilka modeli Prime Shoes - czarne monki, ciemnobrązowe derby, 42. Dobrze wykonane, porządne buty za 330 zł, w tej cenie chyba nic lepszego się nie znajdzie (pomijając akcje typu krokiety za grosze). Raczej na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzyDe Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Cześć , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach ? Bedę zwracał uwagę, może znajdę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 28 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Cześć , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach ? Ja widziałem rozmiar chyba 44 Poznań City Center ale dwa tygodnie temu i wyglądały jakby już ze dwa razy Tatry obeszły . To dobra firma jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi