Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A jakies w rozmiarze 40?G&B m. in. Lotniki.I fajne Sebago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 a w krakowskiej Bonarce, najlepsze co jest to buty trekkingowe Mammut :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 W jakiej cenie są te lotniki G&B w łódzkim tikeju? Dużo ich jeszcze było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 249 zł Były 40, 41 i 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A w Bydgoszczy jest coś bo nie wiem czy jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Na Marszałkowskiej jedynie buty Johna Varvatosa, ale nie wiem czy w ogole warto to rozważać, same buty wyglądają solidnie.. Jaki to rozmiar i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A w Bydgoszczy jest coś bo nie wiem czy jechać ? Szkoda czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 . Jaki to rozmiar i cena? 10,5 cena 549 zł, ale z tego co widziałem to jakiś Pan stał z nimi przy kasie jak wychodziłem. Wiesz coś o tych butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 G&B m. in. Lotniki. I fajne Sebago. Lotniki to te, które pokazywałeś kilka postów wcześniej? I masz może zdjęcia tych sebago? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 10,5 cena 549 zł, ale z tego co widziałem to jakiś Pan stał z nimi przy kasie jak wychodziłem. Wiesz coś o tych butach? Było kilka par - we wtorek leżały na dziale "Golden Label" (półka na ścianie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Bardziej się zastanawiam czy ktoś robi te buty dla marki varvatos czy sami się tego podejmują, buty wyglądały solidnie ale jestem jeszcze zbyt zielony żeby wydawać jakieś osądy w tym temacie bez rzetelnego potwierdzenia , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 W Łodzi Tod's za 399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Szkoda czasu. Ostatnio mierzyłem tam zamszowe monki firmy "Windsor" - nie Samuel , zna ktoś z was tę firmę ? Same buty zdawały się być dobrze wykonane , dość gruby miękki zamsz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Lotniki to te, które pokazywałeś kilka postów wcześniej? I masz może zdjęcia tych sebago? Tak - chociaż zdjęcie nie jest najlepsze A Sebago nie zrobiłem - bo mnie wkurzyło, że nie ma mojego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Łódź Update: Tod'sów juz nie ma, a lotniki GB 42 w moim posiadaniu . Nadal są EG 42 i GB lotniki 40 oraz sporo derbów i monków od GB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Również kupiłem lotniki G&B 42, ale je oddam, bo są jednak sporo za szerokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 w Katowicach dzisiaj nie było nic z tego co pisaliście jakby ktoś miał coś pasujące na stopę długości 29cm to proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Łódź Update: Tod'sów juz nie ma, a lotniki GB 42 w moim posiadaniu . Nadal są EG 42 i GB lotniki 40 oraz sporo derbów i monków od GB. Nie masz może zdjęć któryś GB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yacoob Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Nie masz może zdjęć któryś GB? W sklepie nie robiłem, mogę najwyżej sfotografować nabyte lotniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.W. Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Panowie z Wrocławia, upolowaliście coś lepszego sortu? Mam wrażenie, że cała akcja ominęła miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Czeladź nadal susza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JankoMuzykant Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 W Lublinie nic, no chyba, że już wykupione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 S.W. - owszem, ominęła. Zwiedziłem wszystkie Maxxy we Wrocławiu i jest gorzej niż dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.W. Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Byłem w ostatnich dniach w Renomie i bodajże 3 razy w Magnolii. Red tape i jakieś inne z niewiadomych surowców. W Renomie Sperry-kopyto żabia płetwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuner Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Również kupiłem lotniki G&B 42, ale je oddam, bo są jednak sporo za szerokie. Czy mógłbyś je pokazać? W Bielsku-Białej znalazłem jeszcze jedne C&J, rozmiar UK7.5: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi