Hargin Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 ciekawe w jakiej cenie i z "jak starymi" metkami te SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Z tego co pamiętam to coś takiego, -> http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxMjAw/z/QkQAAOSwT5tWGmRR/$_57.JPG Cena chyba w okolicach 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Hah własnie miałem pytać czy mam przewidzenia. Tyle, że te co widziałem to 100% bawełna. Cena około 330 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakistanek Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Potwierdzam obecność tych garniturów. Cena 329zł, naliczyłem ich w sumie cztery, dwa bawełniane w kratę jak wyżej (krój Roma roz. 94/36L), jeden z brązowej flaneli (Napoli roz. 94/36L) oraz jeden z czesanej wełny, ciemnoszary w brązową kratę (kroju nie pamiętam, 46L). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Jakie to sa mniej wiecej rozmiary "na nasze". Czyli na jaki wzrost? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 182-185 szczupłe (te dwa pierwsze, ten trzeci dużo obszerniejszy). Na europejskie to będzie odpowiednio 46 long i 56 long. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 SS kilka lat temu zmienił kroje, marynarki się mocno skróciły. Te "longi" mogą być naprawdę extra-long. Tzn. oczywiście warto przymierzyć, ale nie ma co się napalać - wg mnie bardzo nietypowe rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 18 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2015 Dla mnie były bardzo długie i obszerne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 W każdym tk-maxx je widzieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 W Rivierze w Gdyni nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 21 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 w Bydgoszczy również brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 21 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 Aż sprawdziłem z ciekawości w TK Maxxie w Berlinie i faktycznie były 4 egzemplarze - wszystkie w kratę księcia Walii w wersji long w cenie 80 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 W Lodzi takie prawidła, 2 pary, cena: 69zlEDYTA: marynarek SS nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 świetne prawidła, muszę zobaczyć, czy w Szczecinie też je znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 Chyba jednak nie takie świetne, może do mokasynek; w przypadku półbutów powinny być wyższe w przyszwie, a wyglądają na płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 29 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2015 OT usunięty - proszę się umawiać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Chyba nie są zbyt niskie, denior jak to z nimi jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Pod tym wzgledem nie zwracałem dużo uwagi, ale z tego co pamietam to średnie, całkowiscie płaskie na pewno nie są. Miałem je wziąć ale nie podobał mi się system wypełniania buta na boki z przodu. Nie wygladało to zbyt solidnie. Tego samego wieczoru, juz w domu, przeglądajac buty któregos "lepszego" producenta/manufaktury, chyba Saint Crispin's, widziałem identyczne pod wzgledem technologicznym. Wiec sam system nie muis byc zły, choć te prawidła z TKmaxxa nie wzbudziły zaufania za pierwszym razem. Podobnie cenowo wychodzą prawidła ze sklepuszewskiego z przesyłką.Wybór należy do Ciebie, nie napalałbym się na nie. Jeśli bedą obejrzyj je, oceń chłodnym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 W weekend pojadę i zobaczę, dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Ostatnio nabyłem w Tk marynarkę firmy FB. Nazwa nic mi nie mówi, ale kupiłem bo mi się podobała, kolor szary w delikatną kratę tzn. widoczną z bliższej odległości. Model mocno taliowany (przynajmniej dla mnie;-) Na metce napisane jest made in Italy. Czy ktoś z Was spotkał się z tym producentem FB? Szukałem informacji w necie ale coś nic nie mogłem znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Może to skrót od FlozBi, wisiała tam i czekała na Ciebie;-) A poważnie to Fashion Blue, sieciówka jakich wiele, nic specjalnego, ale niech się dobrze nosi - ważne żeby leżała jak trzeba i była z (ba)wełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 Domyśliłem się, że pewnie producent to nic specjalnego, jak w końcu po dłuższym szukaniu w domu znalazłem metkę ze składem 75% poliester, ale pocieszyłem się Carl Grossem 100% wełna i podszewka wiskoza;-). Też z TK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Grudzień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 O, to już dużo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Witam wszystkich, wpadło może coś komuś w oko w jakimś tkeju w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 W Bluecity jeansy calvin klein za 199 pln pierwszej jakości , jasny jeans, duży wybór rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi