Serwacy Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jako nałogowy bywalec oświadczam, że garnitury bywają w TK jedynie na Marszałkowskiej, przy czym w większości przypadków modowe lub muzealne. To powiedziawszy, przyznaję, że nie byłem nigdy w życiu w Czeladzi W Czeladzi garniturów od dłuższego czasu brak. Ale mimo to serdecznie zapraszamy.Pozdrawia Czeladzianin od urodzenia 1 Cytuj
Jamjest Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Poznań City center - kilka garniturów rozm 52 - innych rozmiarów nie sprawdzałem. Niestety pamiętam tylko, że były w kratkę, odcień niebieskiego. Wisiały tam gdzie marynarki. Cytuj
VonOrlock Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Poznań City center - kilka garniturów rozm 52 - innych rozmiarów nie sprawdzałem. Niestety pamiętam tylko, że były w kratkę, odcień niebieskiego. Wisiały tam gdzie marynarki.Jeżeli w Olsztynie widziałem te same garnitury co Ty w Poznaniu, to nie warto sobie zawracać głowy. Gianni Feraud z okropnie połyskującego poliestru. Cytuj
lubo69 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Widziałem i ja te garnitury w Łodzi - faktycznie mocno nieciekawe. Cytuj
Jamjest Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Gianni Feraud z okropnie połyskującego poliestru. O toto...składu nie sprawdzałem. Ogólnie bida z nędzą jeżeli chodzi o zainteresowania na tym forum, jedyne co mnie zaskoczyło to espadryle w rozmiarach dziecięcych. Cytuj
Wincenty Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Skusiłem się dziś w tkmaxx Renoma na marynarkę Baldessarini w kratę. 60% jedwab 40% len. Wziąłem rozm 54, był jeszcze 52. Na metce 3740 zł na 599zł. Fajnie leży i porządnie zrobiona. Zobqczyny jak jedwab bedzie sie nosił. Cytuj
PGozdek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 W tk maxx blue city jedna para prime shoes roz. 42 i jedna para przeciwsłonecznych persoli Cytuj
Ataman Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Skusiłem się dziś w tkmaxx Renoma na marynarkę Baldessarini w kratę. 60% jedwab 40% len. Wziąłem rozm 54, był jeszcze 52. Na metce 3740 zł na 599zł. Fajnie leży i porządnie zrobiona. Zobqczyny jak jedwab bedzie sie nosił.Możesz wrzucić zdjęcie, albo link. Cytuj
PGozdek Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Możesz wrzucić zdjęcie, albo link. Cytuj
kronenberg Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 W Wola Parku wełniane kanty Hiltl, grafitowe, rozmiar 48 pas ok. 88-90. Szersze uda i do tego szeroki dół. Jakieś niemieckie wełniaki w rozmiarze 24, mechaty, średniej grubości materiał, pas z 90. Zaintrygowały mnie też te jaśniejsze. Gruby materiał, gryzł mnie po nogach . Flanela? Równie dobrze full plastik. Nie było metki ze składem. Portugalskie. Też ok 90 w pasie. Wszystkie po 100zł. Cytuj
Denior Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Jaka cena Persoli?W Łodzi byly raz, ale porysowane bardzo za 279zl. Cytuj
PGozdek Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 229 zł, nie przyglądałem się w jakim są stanie bo to nie model dla mnie. Cytuj
Avallach Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2016 W Gdańsku Matarni, w rozmiarze 42, zamszowe jasnobrązowe oraz oliwkowe penny loafers Prime Shoes (obie pary albo 330zł albo 380zł, nie pamiętam dokładnie...), w tym samym rozmiarze jasnobrązowe Gordon&Bros, w sumie tu mam problem z precyzyjnym określeniem co to takiego - chyba jakieś pilotki z medalionem i "dziurkowaniem" (z tego co pamiętam 199zł). W razie czego mogę podesłać jakieś słabej jakości zdjęcia. Cytuj
krc Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zdjecia butow z Czeladzi, te brazowe to Gordon Bross Sent from my m2 note using Tapatalk 2 Cytuj
CzyDe Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 W Gdańsku Matarni, w rozmiarze 42, zamszowe jasnobrązowe oraz oliwkowe penny loafers Prime Shoes (obie pary albo 330zł albo 380zł, nie pamiętam dokładnie...), w tym samym rozmiarze jasnobrązowe Gordon&Bros, w sumie tu mam problem z precyzyjnym określeniem co to takiego - chyba jakieś pilotki z medalionem i "dziurkowaniem" (z tego co pamiętam 199zł). W razie czego mogę podesłać jakieś słabej jakości zdjęcia. Pilotki, lotniki jeden pies Cytuj
Avallach Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2016 @CzyDe - no tak... G&B takie jakie pokazał @krc Reszta taka (wiem, że jakość zdjęć nienajlepsza): 2 Cytuj
Jamjest Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Szkoda ze w poznanskim tkmax nie ma tych gordonow,za tą cenę pewnie bym kupił. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2016 Te G&B nie warte uwagi, słabo wyglądała skóra, chyba że ktoś potrzebuje buty na jeden sezon. W Czeladzi do wyrwania były Levisy 511 po 140zł, akurat był i mój rozmiar Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach ? Cytuj
mosze Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 W Warszawie (centrum, blue city) kilka modeli Prime Shoes - czarne monki, ciemnobrązowe derby, 42. Dobrze wykonane, porządne buty za 330 zł, w tej cenie chyba nic lepszego się nie znajdzie (pomijając akcje typu krokiety za grosze). Raczej na jesień. Cytuj
CzyDe Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach ? Bedę zwracał uwagę, może znajdę. 1 Cytuj
Jamjest Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2016 Cześć , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach ? Ja widziałem rozmiar chyba 44 Poznań City Center ale dwa tygodnie temu i wyglądały jakby już ze dwa razy Tatry obeszły . To dobra firma jest? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi