Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako nałogowy bywalec oświadczam, że garnitury bywają w TK jedynie na Marszałkowskiej, przy czym w większości przypadków modowe lub muzealne.

To powiedziawszy, przyznaję, że nie byłem nigdy w życiu w Czeladzi 8-)

W Czeladzi garniturów od dłuższego czasu brak. Ale mimo to serdecznie zapraszamy.

Pozdrawia Czeladzianin od urodzenia :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Poznań City center - kilka garniturów rozm 52 - innych rozmiarów nie sprawdzałem. Niestety pamiętam tylko, że były w kratkę, odcień niebieskiego. Wisiały tam gdzie marynarki. 

Opublikowano

Poznań City center - kilka garniturów rozm 52 - innych rozmiarów nie sprawdzałem. Niestety pamiętam tylko, że były w kratkę, odcień niebieskiego. Wisiały tam gdzie marynarki.

Jeżeli w Olsztynie widziałem te same garnitury co Ty w Poznaniu, to nie warto sobie zawracać głowy. Gianni Feraud z okropnie połyskującego poliestru.
Opublikowano

Gianni Feraud z okropnie połyskującego poliestru.

O toto...składu nie sprawdzałem. Ogólnie bida z nędzą jeżeli chodzi o zainteresowania na tym forum, jedyne co mnie zaskoczyło to espadryle w rozmiarach dziecięcych. 

Opublikowano

Skusiłem się dziś w tkmaxx Renoma na marynarkę Baldessarini w kratę. 60% jedwab 40% len. Wziąłem rozm 54, był jeszcze 52. Na metce 3740 zł na 599zł. Fajnie leży i porządnie zrobiona. Zobqczyny jak jedwab bedzie sie nosił.

Opublikowano

Skusiłem się dziś w tkmaxx Renoma na marynarkę Baldessarini w kratę. 60% jedwab 40% len. Wziąłem rozm 54, był jeszcze 52. Na metce 3740 zł na 599zł. Fajnie leży i porządnie zrobiona. Zobqczyny jak jedwab bedzie sie nosił.

Możesz wrzucić zdjęcie, albo link.
Opublikowano

W Wola Parku wełniane kanty Hiltl, grafitowe, rozmiar 48 pas ok. 88-90. Szersze uda i do tego szeroki dół. Jakieś niemieckie wełniaki w rozmiarze 24, mechaty, średniej grubości materiał, pas z 90. Zaintrygowały mnie też te jaśniejsze. Gruby materiał, gryzł mnie po nogach ;). Flanela? Równie dobrze full plastik. Nie było metki ze składem. Portugalskie. Też ok 90 w pasie.  Wszystkie po 100zł.

5459803_3spodnie.jpg

Opublikowano

W Gdańsku Matarni, w rozmiarze 42, zamszowe jasnobrązowe oraz oliwkowe penny loafers Prime Shoes (obie pary albo 330zł albo 380zł, nie pamiętam dokładnie...), w tym samym rozmiarze jasnobrązowe Gordon&Bros, w sumie tu mam problem z precyzyjnym określeniem co to takiego - chyba jakieś pilotki z medalionem i "dziurkowaniem" (z tego co pamiętam 199zł). W razie czego mogę podesłać jakieś słabej jakości zdjęcia.

Opublikowano

W Gdańsku Matarni, w rozmiarze 42, zamszowe jasnobrązowe oraz oliwkowe penny loafers Prime Shoes (obie pary albo 330zł albo 380zł, nie pamiętam dokładnie...), w tym samym rozmiarze jasnobrązowe Gordon&Bros, w sumie tu mam problem z precyzyjnym określeniem co to takiego - chyba jakieś pilotki z medalionem i "dziurkowaniem" (z tego co pamiętam 199zł). W razie czego mogę podesłać jakieś słabej jakości zdjęcia.

Pilotki, lotniki :D jeden pies :P

Opublikowano

W Warszawie (centrum, blue city) kilka modeli Prime Shoes - czarne monki, ciemnobrązowe derby, 42. Dobrze wykonane, porządne buty za 330 zł, w tej cenie chyba nic lepszego się nie znajdzie (pomijając akcje typu krokiety za grosze). Raczej na jesień.

Opublikowano

Cześć  , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku  - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach  ? 

Bedę zwracał uwagę, może znajdę.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Cześć  , w Bydgoskim TK znalazłem buty trekkingowe firmy Aku  - w cenie poniżej 300 zł rozmiar 42 , czy spotkaliście może większe rozmiary w innych sklepach  ? 

Ja widziałem rozmiar chyba 44 Poznań City Center ale dwa tygodnie temu i wyglądały jakby już ze dwa razy Tatry obeszły . To dobra firma jest?

• Oceniam pozytywnie 1