Koval Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 ...na bazarku w Falenicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Te górne są ciekawe, te dolne nietuzinkowe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Zawsze chciałem mieć coś po moim dziadku. Coś oprócz wspomnień. W starym pudełku w jego mieszkaniu znalazłem masę zegarków, zniszczonych, zepsutych. A pomiędzy nimi... Po przeglądzie zegarmistrzowskim, ciężko powiedzieć ile lat ma ten zegarek. Jak przyniosłem do przeglądu, to pierwszy raz widziałem u zegarmistrza iskrę w oku Jest to mechaniczna pozłacanaBifora na 15 kamieniach, na bardzo wąskim 16mm skórzanym burgundowym pasku. Mam bardzo chude nadgarstki, smukłe dłonie, dlatego nawet normalny zegarek garniturowy jest dla mnie trochę za duży, o takim, nieco mniejszym, tylko mogłem pomarzyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Zrób i wrzuć lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 15 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2014 Ręcznie szyty notatnik w oprawie z koniakowej, cielęcej skóry forum bukszpan.jpg Ja dzisiaj odebrałem swój kalendarz od Bukszpana, dojdzie portfel to wrzucę zdjęcia, bardzo przyjemny produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Oooo właśnie, co to za czerwony kamień w tych srebrnych zawijasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Podobają się Wygląda na koral. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2014 Hmm agat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 Kozioł świetne te spinki, na zamówienie? Bo właśnie sprawdzałem i na stronie ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShereKhan Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2014 Gemmologiem nie jestem, ale obstawiałbym jaspis. No i dodam tylko, że wyglądają fenomenalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Englishman Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Ostatnio jeden z ciekawszych moich zakupów, ale myślę, że było warto. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2014 Świetny, Hermes jak zawsze klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2014 Nie wiem czy coś zrobionego u mnie w firmie jest nowym nabytkiem, ale na pewno jest nowe i na pewno będzie świetnym domem dla tableta mojej żony ... zanim powstanie ulepszona wersja 2.0 :D Skóra: połówka juchtowa Tkanina: Harris Tweed 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yglo Napisano 7 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2014 aż się samo narzuca - ładny lakier Tomaszu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2014 zmiana warty - Persol 3039 kolor caffe w macie: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 19 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2014 Nie noszę często krawatów, a jeśli już, to jestem raczej zwolennikiem klasyki. Tym niemniej się pochwalę, bo właśnie przyjechały Na żywo oczywiście wyglądają dużo lepiej, niż komórka jest w stanie przedstawić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Mała przesyłka z neapolu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Mała przesyłka z neapolu A jeśli można zapytać to co przesłali? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 niby mozna, ale po co, skoro jest zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Oj już nie wygłupiajcie się. Bardzo ładny szalik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ostatnio wpadły mi w ręce NOWE oprawy Oliver peoples z 1987 roku w idealnym stanie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amper13 Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 zestaw smokingowy (srebro, onyks): IMG_0082.JPG Przepraszam, ale te małe cztery to służą jako guziki z przodu koszuli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Dokładnie TAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2014 Wigilia Św. Mikołaja:) w tle podszewka nowego garnituru, przy okazji pokaże w stosownym wątku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2014 Ostatnio znalazłem pasek, który dostałem w prezencie jakieś 7 lat temu. Jako dziecko miałem ogromne opory przed noszeniem go. Pasek jest firmy Marinelli, wykonany we Włoszech. Jedyną jego wadą jest jego długość - 83 cm. Chciałbym was zapytać czy macie pomysł co można by było z nim zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi