Pan Janusz Napisano 3 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Temat powstał jako porządek ze starego tematu o nowych nabytkach. W tym proszę umieszczać jedynie nabytki wysokiej klasy lub nietuzinkowe. Wszystkie skarpety albo krawaty z SH będą natychmiast usuwane! To miejsce na podzielenie się radością z posiadania czegoś unikalnego lub zachwytu nad kunsztem producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 13 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2013 Właśnie dotarły do mnie materiały od Szarmanta. Będzie garnitur z dodatkową parą spodni! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. White Haven Napisano 14 Wrzesień 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Wiśniowe trzewiki od Yanko. Daniel- jeszcze raz dzięki za sprowadzenie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2013 JLOrange Jalpa Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 26 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2013 Nowa aktówka, którą wykonał dla mnie Skalpel. Mam ją od dwóch tygodni i używam bardzo często. Korzystam z niej, gdy muszę wziąć ze sobą kila rzeczy, a nie chce mi się taszczyć całej teczki. Polecam kontakt ze Skalpelem w przypadku projektów, które znaleźliśmy na przykład w sieci, a nie chcemy wydawać majątku na prestiżową markę. Można wybrać sobie kolor nici, mizdry itp. No i duzy plus za mały prezent jaki dostałem wraz z aktowką-skórzany wizytownik. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2013 Podobno idzie jesień - trochę tweedów, zamszu i drewna Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Parę dni temu odebrałem przesyłkę a w niej dwa zamówione modele Barboura: Bedale w kolorze sage i Bristol w odcieniu oliwki. W związku z tym, że wcześniej nie miałem w ręku żadnego modelu kurtki tego producenta zastanawiałem się jak w rzeczywistości wyglądają kolory, którymi byłem zainteresowany. Dlatego też poniżej przesyłam real photo obu modeli. Mam nadzieję, że to niektórym osobom pomoże w podjęciu decyzji. Samych zdjęć modeli nie prezentuję z racji tego, że w sieci jest ich duża ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 12 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2013 Trzewiki Carminy wyrwane z eBaya, cudo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Buty z Majorki z postu powyżej - kupione "przypadkiem". A teraz kolejne buty z Majorki - zamówione 5 tygodni temu z premedytacją. Monge Shoes. więcej fotek: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/510-jakie-buty-mam-dziś-na-sobie/?p=111295 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 20 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2013 Buty z Majorki z postu powyżej - kupione "przypadkiem". Ależ piękne te buty! Mam nadzieję, że się tutaj nada: Garnitur Lantiera. Szary w drobną krateczkę z czerwonymi wstawkami. Jestem zachwycony stosunkiem ceny do jakości. W zasadzie pojechałem do outletu celem zakupu granatowego (bo jeszcze nie mam takiego, a co do zasady jest bardziej uniwersalny) - niemniej ten również bardzo mi się spodobał i myślę, że długo posłuży. Oprócz powyższego zakupiłem jeszcze 2 krawaty, ale te są mniej kunsztowne... A gdy wróciłem do domu zorientowałem się, że moja historia jest dosyć podobna do tej garniturowej nieadwno opisanej przez mr vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 pafcio0, dnia 20 Paź 2013 - 21:44, napisał: Buty z Majorki z postu powyżej - kupione "przypadkiem". A teraz kolejne buty z Majorki - zamówione 5 tygodni temu z premedytacją. Monge Shoes. Co sprawiło, że akurat padło na tę markę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Co sprawiło, że akurat padło na tę markę? Poszukiwania butów w Palmie - salonik/pracownia znaleziona przypadkiem - świetne wrażenie co do jakości, przyzwoita cena (290eur) - wygoda, dopasowanie do stopy. Skórka miękka, dobrze dopasowująca się, o pięknej mikro-fakturce na licu. Niezwykła dbałość o dokładność i detal. Jako że marka nowa, nieznana i nietuzinkowa, zaryzykowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Bardzo ładne buty. Jaśniejsza podeszwa ma dyskretny urok butów na miarę (takie mam skojarzenia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Poszukiwania butów w Palmie - salonik/pracownia znaleziona przypadkiem - świetne wrażenie co do jakości, przyzwoita cena (290eur) - wygoda, dopasowanie do stopy. Skórka miękka, dobrze dopasowująca się, o pięknej mikro-fakturce na licu. Niezwykła dbałość o dokładność i detal. Jako że marka nowa, nieznana i nietuzinkowa, zaryzykowałem. Czyli zamawiałeś na miejscu, robione były w danym kolorze/wersji na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Czyli zamawiałeś na miejscu, robione były w danym kolorze/wersji na zamówienie? Tak, sam dobrałem kolor, rodzaj itp. na podstawie wystawionych modeli i przykładowych skrawków skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Nawet fajny - można wiedzieć gdzie i za i ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Xkoziol - bardzo ładny, widzę że w tym miesiącu byłeś oszczędny i 21 coś jeszcze się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Xkoziol - bardzo ładny, widzę że w tym miesiącu byłeś oszczędny i 21 coś jeszcze się ostało Meh, ja już jadę z przyszłym miesiącem, więc nie ma co chwalić Kozła przedwcześnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Podobno idzie jesień - trochę tweedów, zamszu i drewna ...można wiedzieć cóż to za kaskiety - marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Ten w dużą, szarą jodełkę jest chyba z pierwszego zamówienia Tomka Milera (mam zresztą taki sam). Rusza właśnie drugie zamówienie (od 6 listopada) http://milerszyje.pl/kaszkiet-z-harris-tweedu-2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 ...zgadza się, tak też przypuszczałem. ...nie ukrywam, iż ten drugi kaszkiet trochę bardziej by mnie interesował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Ten drugi dostałem od brata - jest tylko metka Harris Tweed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Idzie gdzieś kupić taki kaszkiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Proponuję poszukać "paperboy cap", "newsboy cap" lub "eight piece cap". Szukanie można zacząć od https://www.google.co.uk/search?hl=pl&tbm=shop&q=paperboy+cap&oq=paperboy+cap&gs_l=products-cc.3..0.1489.1489.0.1882.1.1.0.0.0.0.78.78.1.1.0...0.0...1ac.1.XfFXkQaX7Hc albo poszperać po znanych producentach/sklepach w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2013 Proponuję poszukać "paperboy cap" lub "eight piece cap" Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi