suede Opublikowano 3 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2025 5 minut temu, JakubAnderwald napisał: Tylko trzeba uważać na temperaturę prania - niby deklarują 40 stopni, ale wtedy strasznie się kurczą, ja piorę w 20. Swoje pary piorę w 40 stopniach i nie zauważyłem problemu ze skurczeniem. Zakupione w patine.pl jako VICCEL / CELCHUK. Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 3 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2025 Mi aż kiedyś patine oddało kasę za skarpetki które mocno się skurczyły po praniu. Może moja pralka oszukuje na temperaturze Wysłane z mojego Pixel 9 Pro XL przy użyciu Tapatalka Cytuj
Kyle Opublikowano 5 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2025 Jest w tym jakiś element losowości - niektóre się kurczą, inne nie. Nie ma reguły. Przy tych kurczących się to efekt jest taki, jakby traciły wszelkie cechy rozciągliwości. Cytuj
michasacuer Opublikowano 5 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2025 W dniu 2.05.2025 o 21:45, JakubAnderwald napisał: Znowu promocja Celchuk -40%.Kod may40 Mógłbyś podlinkować link na który wchodzi kod? Tez mam kilka ich par z Patine, piorę je tylko w 40 stopniach i zero problemu Cytuj
JakubAnderwald Opublikowano 5 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2025 Na stronie celchuk wpisujesz podany kod i zniżka się nalicza. Proszę https://celchuk.com/Wysłane z mojego Pixel 9 Pro XL przy użyciu Tapatalka Cytuj
piotrassss Opublikowano 11 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2025 Adam Baron ma jakąś większą obniżkę na wszystko.. Może się likwidują... Cytuj
Solid Opublikowano 5 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2025 W dniu 11.05.2025 o 20:42, piotrassss napisał: Adam Baron ma jakąś większą obniżkę na wszystko.. Może się likwidują... no właśnie tak patrzę i już prawie nic nie ma. Szkoda, mam ich torbę na laptopa i sobie chwalę. Cytuj
Non Vid Opublikowano 11 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2025 Ktoś z Was ma aktualne zaproszenie na Bestsecret? Cytuj
MarianoItaliano Opublikowano 12 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2025 Dzisiaj, jak wynika z newslettera, zaczyna się letnia wyprzedaż w Percival. Widzę, że faktycznie niektóre ceny sporo niższe. 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2025 Tak mi wpadło w oko, może ktoś skorzysta. Rozmiary 32-36, zacna firma, wysoki stan. Bestsecret. 4 Cytuj
tryhp3 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 A ta firma chyba już nie istnieje. Ostatni post na Instagramie jest w sierpnia 2024. Cytuj
lubo69 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Incotex i Zanone są częścią Slowear i to chyba ta ostatnia nazwa jest obecnie najczęściej wykorzystywana. 1 Cytuj
Solid Opublikowano 2 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2025 W dniu 11.05.2025 o 20:42, piotrassss napisał: Adam Baron ma jakąś większą obniżkę na wszystko.. Może się likwidują... I już ich nie ma Cytuj
Gocławianin Opublikowano 5 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2025 Koniakowe Crocketty model Pembroke do wzięcia na yoox. Połowa ceny regularnej i bez cła. CROCKETT & JONES Laced shoes - https://www.yoox.com/PL/32017971/item?dept=men 2 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 10 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2025 Na BestSecret https://www.bestsecret.com duża dostawa swetrów Johnstons of Elgin. Jakość - obłędna. 3 Cytuj
tryhp3 Opublikowano 10 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2025 W dniu 27.08.2025 o 21:23, lubo69 napisał: Tak mi wpadło w oko, może ktoś skorzysta. Rozmiary 32-36, zacna firma, wysoki stan. Bestsecret. Nie wiem czy to jest jeans jak w opisie, ponieważ one są pod światło prześwitujące, materiał jest bardzo cienki i mają 30% lnu. Czyli takie letnie ale kolor już mniej. Do tego mają trochę taki sztuczny połysk - myślałem początkowo że 30% płótna z opisu to jakaś wiskoza albo poliester... Ale taki bardziej przetworzony/płaski len może tak mieć. Stan raczej sieciówkowy na pewno nie wysoki. Rozmiar w pasie dla 34 i 36 mniej więcej odpowiada przeciętnym jeansom marek amerykańskich typu Lee czy Levis. Długość dla rozmiaru 34 jest dla mnie (190 cm) za mała i w takim rozmiarze są bardziej dopasowane niż na zdjęciu, natomiast rozmiar 36 to już na mnie kompletny worek, chociaż wtedy długość jest mniej więcej jak na zdjęciu. Raczej nie polecam. 3 Cytuj
Xune Opublikowano 13 Września 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2025 W dniu 10.09.2025 o 12:13, Velahrn napisał: Na BestSecret https://www.bestsecret.com duża dostawa swetrów Johnstons of Elgin. Jakość - obłędna. Pewnie już nic nie zostało, ale - jak z tego korzystać? Byłbyś w stanie wygenerować zaproszenie dla mnie? Cytuj
Velahrn Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 I kolejny raz BestSecret Pojawiła się naprawdę masa szalików kaszmirowych od Johnstons of Elgin, w bardzo dobrych cenach - w standardowym rozmiarze (180x25 cm) w większości to cena 362 zł. Dodatkowo część z nich ma kod mid-season sale, czyli -15 %. Ja mam pięć sztuk i zwyczajnie nie mam już gdzie tego trzymać, ale moze ktoś skorzysta, akurat zima idzie. Są to jakościowe produktu w niezwykle atrakcyjnej cenie, Johnstons robi szaliki np. dla Burberry, 2 1 Cytuj
soooki99 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 2 hours ago, Velahrn said: I kolejny raz BestSecret Pojawiła się naprawdę masa szalików kaszmirowych od Johnstons of Elgin, w bardzo dobrych cenach - w standardowym rozmiarze (180x25 cm) w większości to cena 362 zł. Dodatkowo część z nich ma kod mid-season sale, czyli -15 %. Ja mam pięć sztuk i zwyczajnie nie mam już gdzie tego trzymać, ale moze ktoś skorzysta, akurat zima idzie. Są to jakościowe produktu w niezwykle atrakcyjnej cenie, Johnstons robi szaliki np. dla Burberry, A mógłbyś również zaprosić do strony? Chętnie bym skorzystał z promocji na szaliki Cytuj
Jarek85 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 W dniu 3.10.2025 o 18:23, soooki99 napisał: A mógłbyś również zaprosić do strony? Chętnie bym skorzystał z promocji na szaliki Jakbyś jeszcze Ty (lub ktokolwiek inny) potrzebował: https://invite.bestsecret.com/VPD-ATW-XW6?c=pl&v=199df3bee9b&utm_campaign=iaf_page_invitation&utm_medium=desktop_copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration 1 Cytuj
Velahrn Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 3 godziny temu, soooki99 napisał: A mógłbyś również zaprosić do strony? Chętnie bym skorzystał z promocji na szaliki A swoją drogą, obecnie z BestSecret nie mogę NIC kupić, nawet przedmiotów, który wyszukałem jako dostępne.. Za każdym razie wyświetla mi się "brak dostępności". Błąd strony albo shadowban. strasznie do dziwne Cytuj
Jarek85 Opublikowano 3 Października 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2025 Mi z kolei wywala błąd, jak klikam na dział Przedpremiera, chociaż wcześniej działało bez problemu. Myślę, że to problemy ze stroną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi