saphir.pl Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Elegancko To kto pokaże najciekawsze lustrzane odbicie bespoke.pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 No no. Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 dzieki. szampana nie bylo, troche wody i pasty kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 19 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2011 Panowie, pomiędzy szampanem a ruskim musującym jest jeszcze sporo do wypicia/wypolerowania, wspomnę tylko hiszpańską Cavę i włoskie Prosecco lub lepsza Franciacorta. Wzorem kolegi Frankiego zachęcam do próbowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Czy do każdego z tych butów (oprócz dwóch identycznych) jest dobrany inny kolor pasty?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Czy do każdego z tych butów (oprócz dwóch identycznych) jest dobrany inny kolor pasty?: dwa razy zostałem rozłożony na łopatki: pierwszy raz jak zobaczyłem to zdjecie drugi raz jak po 40 minutach ledwo co zobaczyłem lustro na czubkach po próbie polerowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Panowie, proszę się nie łudzić - idealne lustro uzyskamy tylko na najlepszych skórach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Panowie, proszę się nie łudzić - idealne lustro uzyskamy tylko na najlepszych skórach. Zawsze przyjdzie taki co wszystko zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Immune ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 22 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2011 Immune zwykle ma rację. Ale jest psujem bo już fantazjowałem że na moich średnio-słabych butach też się może udać. A teraz nadzieję szlag trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 no i godzina roboty poszła w kosmos ale i tak będę walczył i może wezmę urlop na polerowanie 24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Panowie, proszę się nie łudzić - idealne lustro uzyskamy tylko na najlepszych skórach. W jakich firmach znajdziemy te najlepsze skóry? np. Markowski, Baker, Loding- to już... czy dopiero np. C&J itd. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 ok, nie badzmy gorsi Elegancko To kto pokaże najciekawsze lustrzane odbicie bespoke.pl ? No to jedziemy: Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 No to jedziemy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Muszę to z odbiciem w dzień popróbować, bo teraz tak sobie wychodzi w porównaniu z dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Szacunek dla obydwu Panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kim Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 brawo! a co do jakości skóry to oczywiście ma znaczenie ale ... zobaczcie co sierżant z Regimentu Księcia Walii potrafi zrobić ze swoimi butami z przydziału ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Dajcie spokój z tym lustrem. Człowiek zadowolony, że ma wypastowane buty na lustro, a tutaj okazuje się, że jeszcze da się poziom wyżej pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 dsc, wyzwanie przyjete. jak znajde wiecej czasu jutro, robie upgrade zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Panowie, proszę się nie łudzić - idealne lustro uzyskamy tylko na najlepszych skórach. podniosłem rękawice, wczoraj kolejną godzinę polerowałem i już widać efekty, po weekendzie postaram się pokazać "lusto" w butach budżetowych (Bata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Nie musisz mi niczego udowadniac. Tylko, że to troche jak robienie krowy z owcy. Niby mozna, ale polerowanie butow powinno moim zdaniem zajmowac max. kilkanascie minut, a nie kilka sesji po godzinie. W przypadku dobrej jakosci skory, wystarczy przetrzec buty flanelowa szmatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Nie musisz mi niczego udowadniac. Tylko, że to troche jak robienie krowy z owcy... Bartek, Polak potrafi Nawet z 20 letniego BMW zrobi auto rajdowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Nie musisz mi niczego udowadniac. Tylko, że to troche jak robienie krowy z owcy. Niby mozna, ale polerowanie butow powinno moim zdaniem zajmowac max. kilkanascie minut, a nie kilka sesji po godzinie. W przypadku dobrej jakosci skory, wystarczy przetrzec buty flanelowa szmatka... No cóż, nie będę ukrywał że w najbliższym czasie nie kupię sobie takich butów, w których lekko się przetrze szmatką i będzie lusterko na noskach, i nie ma znaczenia to z jakiego powodu. Raczej chodzi mi o pokazanie że jak ktoś ma inne wydatki niż buty z powołanej super skóry, bądź po prostu go na nie nie stać, to może z tego typu marki obuwia (Bata itp) również zrobić świetnie wyglądające egzemplarze. Tak jak mr. Vintage tchnie życie w różnej klasy odzież z SH i wygląda świetnie, tak i moim zamierzeniem było tego pokazanie (choć nie wiem też czy post M.V. miał być sarkazmem czy rozluźniaczem atmosfery). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Doskonałe pastowanie nie jest synonimem jakości butów. Zadbane buty - tak, lustro zamiast jakości - nie. Świetnie wyglądające egzemplarze to oprócz połysku (niekoniecznie i nie zawsze lustrzanego) również wzór, forma oraz jakość materiałów. Aby być docenionym na ulicy wcale nie trzeba mieć na nogach butów z półki cenowej premium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 25 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2011 Tak jak mr. Vintage tchnie życie w różnej klasy odzież z SH i wygląda świetnie, tak i moim zamierzeniem było tego pokazanie (choć nie wiem też czy post M.V. miał być sarkazmem czy rozluźniaczem atmosfery). To drugie rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi