PerHour Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Witam serdecznie. Jestem tu od jakiegoś czasu, natomiast dziś realnie dołączam do społeczności i zaczynam się udzielać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2013 Witam kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 24 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2013 Witam wszystkich ceniących elegancję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3nd4ll Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Mam nadzieję, że szybko znajdziesz nabywcę na fitującą kurtkę z podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 k3nd4ll - welcomujemy Cię here za Twój fiting;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3nd4ll Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Mam nadzieję, że szybko znajdziesz nabywcę na fitującą kurtkę z podpisu. Sądząc po reakcjach, rozumiem, że posłużyłem się nieodpowiednim określeniem? Uczciwie przyznam, że trochę brakowało mi słowa, na określenie kurtki w rozmiarze 52, odpowiedniej dla mężczyzn noszących na co dzień ubrania w rozmiarze M czy L. Jeśli koledzy mają jakieś lepsze propozycję to chętnie zmienię podpis. Tym bardziej jeśli popełniłem w nim jakiegoś lapsusa. Musicie mi wybaczyć, trochę odwykłem od pisania po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Problem nie leży w słowie, ale w celu rejestracji na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3nd4ll Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Cóż, rozumiem, że znasz go lepiej niż ja sam więc chyba nie ma sensu ciągnąć tego tematu. Niemniej jeszcze raz serdecznie wszystkich witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Dobry wieczór, Witam szanowne grono miłośników męskiej elegancji. Od dość dawna przeglądam forum i kilka razy korzystałem z zawartych tu porad. Czas więc przejść do następnego etapu i w miarę możliwości własną aktywnością wspierać działanie forum. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekSk Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Witam! Mam na imie Wojtek i na forum trafilem z bloga milerszyje... A tam z kolei trafilem za rekomendacja od kolezanki ze Szkoly Tlumaczy i Jezykow Obcych, ktorej ja tez jestem absolwentem (czy tez produktem dr Skowronskiego) Hm... ty chyba tyle pozdrawiam wszystkich! Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Miło Cię poznać Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrotas Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Witam serdecznie, forum czytuję od dłuższego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałem się napisać pierwszy wpis:) Do szybkiego zobaczenia na podstronach forum:) Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Też witam wszystkich. Zarejestrowałem się dość dawno temu, ale póki co tylko chłonąłem wiedzę, może już czas samemu się czasem wypowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinczyk Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2013 Witam wszystkich. Paweł z Yorku. Szukałem informacji na temat butów loake bedale i tak znalazłem to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chinczyk Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Ciekawe połączenie imienia, nicku i miejsca urzędowania Cześć w sumie to mam jeszcze egzotyczna zone. ja orient ona egzotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2013 Uważaj na Kozła ,to mistrz gry w chińczyka Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Jestem pod wrażeniem tego miejsca już myślałam że nie ma mężczyzn ceniących sobie elegancję i klasykę. Zatem witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Dobry wieczór Pani Katarzyno, należy Pani do niewielkiego grona kobiet które trafiły na nasze forum i zdecydowały się na nim ujawnić. Bardzo mnie to cieszy, gdyż poza tym, że kobiety łagodzą obyczaje, to te przyłączające się do naszej społeczności z pewnością są odważne i mają szansę wnieść trochę (a może całkiem dużo?) nowej energii. Przy czym ostrzegam - na początku nie musi być łatwo Proszę nam opowiedzieć - w jaki sposób odkryła Pani Buta w Butonierce? pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Panie Damianie , jest mi niezmiernie miło... Trafiłam tu zupełnie przez przypadek szukając w internecie informacji na temat fularów i poszetek. Przejrzałam kilka wątków i powiem WOW. Tak fantastycznych rozmów na temat męskiej mody nie widziałam nigdy. Ja niestety nie mogę się podzielić doświadczeniem na temat szytych na miarę garniturów czy koszul więc zapewne pozostanę przy czytaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 gdzieś na forum jest temat o kobiecych stylizacjach uwaga: szycie na miarę może być zaraźliwe dla kobiet * - mamy na forum koleżankę, która skutecznie przeciera szlaki w damskim bespoke u męskiego krawca! * - jak na razie nie opracowano skutecznej szczepionki, chociaż są i tacy, którzy uważają, że pasji należy dać się porwać bez walki ... .. coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 13 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2013 Ja swojej pasji już dawno się poddałam a taką koszulę na miarę to chętnie bym sobie sprawiła. Idę zagłębić się w wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z4R4Z Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Witam, Po ostatnich próbach zakupu nowego garnituru zakończonych fiaskiem postanowiłem trochę dokształcić się w temacie klasycznej mody męskiej żeby na przyszłość wiedzieć czego oczekiwać i czuć się pewnie podaczas wyboru (a nie polegać na niekoniecznie kompetentnych pracownikach sklepów). Najpierw trafiłem na bloga Mr.Vintage i Szarmanta (dłuuuuuga lektura) aż w końcu na forum BwB gdzie spędziłem ładnych parę godzin na przeglądaniu wątków dotyczących głównie garniturów. Mam nadzieję że bardziej doświadczeni koledzy pomogą w wyborach a forum będzie dla mnie doskonałą inspiracją. Pozdrawiam, Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2013 Miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi