Skocz do zawartości

Przedstaw się na forum

macaroni

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zarejestrowałem sie przeszło 2 tygodnie temu, zgłębiam forum bardzo wnikliwie w zakresie porad odzieżowych, wiec ten temat zauwazyłem dopiero teraz.;)

Naprawiam jednak bład i jest mi niezwykle miło znaleźć się się w szacownym gronie uzytkowników tego FORUM.:)

A teraz powracam do przekopywania się przez kolejne tematy i posty.:)

Witajcie
O forum czytałem już kilka miesięcy temu, jednak zacząłem czytać przed kilkoma tygodniami. 
Zainteresowałem się nim ponieważ zaczyna poszukiwanie własnego stylu poprzez modę klasyczną(męską oczywiście ;) ), wynika to głównie z mojego wieku(17 lat).

Mam nadzieje że na forum znajdę ciekawe i interesujące informacje dot mody męskiej klasycznej.

Pozdrawiam

Witam serdecznie wszystkich użytkowników!

Środowisko polskich gentlemanów oglądam już od ok. 1,5 roku, kiedy to znajoma ze środowiska nylonowego/ pinupowego/ burleskowego zalinkowała do jednego z najpopularniejszych blogów traktujących o męskim eleganckim ubraniu. Z zawodu jestem inżynierem i przez długi czas obracałam się prawie wyłącznie w męskim towarzystwie. Poznałam też ból robienia zakupów w ogólnie dostępnych sklepach z pseudo męskimi rzeczami, a także było mi dane stać po tej drugiej stronie lady. Można powiedzieć, że interesuję się odzieżą, nie modą, ale raczej tą ponadczasową męską jak i damską wersją. 

Bardzo lubię konstruować różne rzeczy, także ubrania, dodatki, meble oraz różne inne przydatne przedmioty. Lubię szyć na maszynie, a także ręcznie. W połączeniu z moimi zainteresowaniami wytworzyła się pasja tworzenia ręcznie wykonanych przedmiotów. 

Mam nadzieję, że punk widzenia kobiety będzie mile widziany na tym forum :) 

• Oceniam pozytywnie 1

Witam forumowiczów,

Po 3 tygodniach postanowiłem też tu oficjalnie się przywitać. Zawsze dbałem o swój wygląd, ale dzięki temu miejscu myślę, że wejdę zupełnie inny poziom. Teraz dopiero " uczę " się stylu. Już znalazłem tu wiele ciekawych informacji. Teraz czas na kompletowanie szafy i powolna zmiana wizerunku :)

Pozdrawiam ! 

Witam serdecznie wszystkich. W dużym skrócie o mnie - pracuję w jednej z Warszawskich korporacji. prywatnie bawię się fotografią.

Trafiłem tu ponieważ szukam pomysłów na odświeżenie swojego stylu - jestem w trakcie zmiany pracy na inną i to też był motywator.

Najczęstszym moim problemem modowym jest fakt że mam stosunkowo nietypowe rozmiary - but: 39;  koszula w kołnierzu 37 i marynarki rozmiar 46   - 95% przypadków gdy podobają mi się jakieś rzeczy i chciałbym z nich uczynić ciekawą stylizację to niestety muszę sobie je odpuścić właśnie ze względu na brak rozmiarów:(