eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Cześć Janku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek234 Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Dzień Dobry, Postanowiłem się zarejestrować na forum, więc wszystkich serdecznie witam. Na imię mam Adam, mieszkam w Warszawie. Męską elegancją interesuję się z pozycji konsumenta, czy teoretyka - sam nie wiem, mam dość sprecyzowane, w miarę klasyczne gusta, ale również bordowe skórzane buty, ostatni moj nabytek u pewnego warszawskiego szewca. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Witaj na forum. Z niecierpliwością czekamy na fotki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexander Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Hello All, My name is Alex, some of you know me personally (Roman, Wojtek and Bartek), I also communicate with Damian who helped me register here and hopefully meet next time I'm in Warsaw. Damian has been a great help recently and i'd like to thank him and also the other guys mentioned above, Bartek was also fantastic the last time I was in Warsaw. I came mainly to order shoes from Mr Januszkiewicz and my first two have been very successfull, I will shortly post some picturs for you all on the Januszkiewicz thread. I'd just like to thank everyone who has helped me in Warsaw. Thanks Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Hi Alex Good to see you. Waiting for your pics. Enjoy our forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozmarynka Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Dobry wieczór, Jak pisałam w pierwszym poście, forum bardzo interesujące i dużo fachowej wiedzy, jestem pod wrażeniem. Jestem kostiumologiem i doktorantką, zajmuję sie też tańcem historycznym. Pozdrawiam Aleksandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 4 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2013 Cześć, Mam na imię Wojtek - jeszcze studiuję i mam nadzieję, że ten stan będzie trwał najwyżej do końca lipca Na forum trafiłem totalnym przypadkiem, a że mam totalnego bzika na punkcie butów, bardzo lubię tutaj zaglądać. Na razie jakichś wytwornych klasyków nie mam, oprócz oxfordów E.Zegna, które kupiłem półtora roku temu, a nawet ich jeszcze nie ubrałem... natomiast jak dotąd, dużo się tutaj dowiedziałem, poszerzyłem horyzonty Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2013 W nic butów nie ubieraj, buty to nie choinka, czują się najlepiej nie ubrane A poważnie, witaj na forum. a swims'y ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g0k Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Dzień dobry! Grzegorz, kłaniam się. Wspaniałe forum, kopalnia wiedzy. Wiele się uczę z lektury "But w butonierce" - właśnie jestem na etapie wyboru zamszowych mokasynów... Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carvalho Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 Dobry wieczór . czas się przywitac,. Trafiłem tu, gdyż chcialem sprawdzić czym różnią się derby od oxfordow . zobaczyłem stylizacje Stylemana, Vislawa i Innych Panów i wpadłem po uszy.. . Teraz dopasowuje o rozmiar za duże garnitury, nie mam juz miejsca na buty.. Nigdy nie przypuszczalem, ze tyle frajdy dostarczy mi swiadomosc , ze wiem co to przyszwa, szlica i kozerka . To dzięki Wam . carvalho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 10 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2013 witajcie Koledzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezyna Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Cześć Witam wszystkich Bardzo mi miło i porzytecznie korzystac z tego forum. Przewodnik miejski potwerdził pewną sytuację z którą sie spotkałem dlatego uważam, że informacje tutaj zawarte są rzetelne i nie wyssane z palca. Pozdrawiam Wojciech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Cześć Wojtku. Błagam, popraw ortografię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 17 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2013 Przewodnik miejski potwerdził pewną sytuację z którą sie spotkałem dlatego uważam, że informacje tutaj zawarte są rzetelne i nie wyssane z palca. Czasem zdarzaja sie i wyssane z konskiego zadu, tfu, tzn palca, ale gwardia co bardziej oczytanych forumowiczow nieustannie walczy z takimi sytuacjami Nie mniej witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumak Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Dzień dobry, Od dłuższego czasu jestem anonimowym obserwatorem i czytaczem zawartości forum. Dziękuję za przekazywaną wiedzę, mam nadzieję, że z czasem sam będę potrafił pomóc. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2013 Witam, i ja tu trafiłem "borneol" myślę ze dużo dobrego wyniosę z tego forum. Witam serdecznie, mam również nadzieję, że także coś wniesiesz .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Witam , Bardzo inspirujące forum i kopalnia wiedzy. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 Kłaniam się, trafiłem tu z potrzeby "ogarnięcia" tematu ubioru ślubnego. Na co dzień zupełnie nie dbam o wizerunek, ale jak tak dalej pójdzie w kwestii lektury tego forum - niewykluczone, że to się zmieni... choć niełatwo byłoby mi się rozstać z t-shirtami i spodniami typu bojówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2013 może nie łatwo, ale to możliwe;) witaj! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 4 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2013 Witam, czytałem forum anonimowo już jakiś czas i postanowiłem się zarejestrować Może w końcu się przebiorę w coś ciekawszego niż treki, sprane jeansy i bluzy z kapturem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2013 śmiało śmiało.. Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Dzień dobry. Od jakiegoś czasu żyję w przekonaniu, że t-shirt nadaje się tylko pod koszulę, a w polskich sklepach obuwniczych rzadko kiedy znajdę coś ciekawego. Potwierdzają to spojrzenia koleżanek. Z takim przekonaniem w końcu musiałem trafić na to forum. Nie było wyjścia. Przez dłuższy czas zastanawiałem się czy moje preferencje odzieżowe nie są przejawem nadmiernej próżności czy egocentryzmu, jednak po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku, że wypastowane buty z dobrej skóry i marynarka noszona na co dzień, to nie tylko fanaberia przyzwyczajonego do piękna oka i snobizm. Wierzę, że nie, a przynajmniej nie tylko. W każdym razie trudno o lepszy snobizm niż ten z BwB. Zatem pozdrawiam wszystkich Panów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Amen. Cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ranez Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 Dzień dobry! Nazywam się Grzegorz. Tematem klasycznej elegancji jako takiej zainteresowałem się po przeczytaniu artykułu w gazecie. Potem po nitce do kłębka trafiłem na to forum. Z dużą przyjemnością przeglądam niemal codziennie nowe tematy i wpisy, czerpię wiedzę i staram się po trochu wdrażać w praktyce poznane tu zasady. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2013 zapraszamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi