ponton Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Witajcie! Będę raczej czytał i oglądał niż pisał. Cieszę się, że takie forum istnieje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 17 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2013 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcviper Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 witam serdecznie, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Forum czytam już od jakiegoś czasu. Myślę, że pora się wreszcie "ujawnić" i przywitać Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietr Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 Jako że dobry zwyczaj nakazuje się przywitać niniejszym to czynię: Dzień dobry Państwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Dzień dobry, wita reprezentant północnej części Polski. Postanowiłem się zarejestrować mimo, iż nie jestem ortodoksyjnym zwolennikiem klasycznej elegancji. Za to cenię sobie ubrania/dodatki dobrej jakości a jak zauważyłem na forum można się sporo o takowych dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Witam, Zdaje się że niewielu nas tu z północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Jesteśmy jak USMC-the few, the proud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmk Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Witam wszystkich, od niedawna jestem tu jako czytelnik - od czasu do czasu coś pewnie napiszę w miarę swoich skromnych możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendrusz Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 To i ja się przywitam - witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Miło Was poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murs Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Witam wszystkich na forum, jestem tutaj nowy, mam nadzieję że wniosę dużo na forum jak i się czegoś nauczę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Witam, długo mnie nie było aktywnie na forum i jestem ponownie. Sporo się zmieniło, ja się zmieniłem, mój styl wyewoluował w inną stronę, niż ortodoksyjnie pojmowana klasyczna męska elegancja. Interesują mnie wszelkie przejawy stylu oparte o szeroko rozumianą klasykę. Na temat ortodoksji chętnie podyskutuję - tutaj, jako bierny czytelnik forum też zauważam różne zmiany. Rzeczowa i czasami bolesna krytyka mi nie przeszkadza. Natomiast wyraźnie przeszkadzają mi niemerytoryczne, czasami złośliwe, czasami głupie odzywki i dowcipy. Interesuje mnie również pragmatyczna strona stroju i ubierania się. Bespoke, chociaż ostatnimi czasy nie stosuję, zaliczam do tej pozytywnej i to bardzo kategorii. Jednak są też inne aspekty, a świat nie jest czarno-biały. pozdrowienia Vislav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Cieszę się, że znów będziemy na jednym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Siema Vislav! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Ciesze sie ze wrociles, tylko nie wiem czy to oznacza ze forum zmienilo sie na lepsze, czy Ty na gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Ciesze sie ze wrociles, tylko nie wiem czy to oznacza ze forum zmienilo sie na lepsze, czy Ty na gorsze Normalka, zazwyczaj z wiekiem nasz charakter staje się coraz bardziej paskudny, czyli w rozumieniu otoczenia na gorsze - niestety Samo forum stało się bardziej otwarte na odmienność poglądów, chociaż niektóre mechanizmy, jak w dobrym starym szwajcarskim zegarku, pozostały dziękuję hurtem za wszystkie dotychczasowe pozdrowienia i również pozdrawiam Vislav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortimer Napisano 1 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2013 Witam wszystkich serdecznie. Od jakiegoś czasu szukałem takiego miejsca jak to, gdyż dopiero wdrażam się w ten temat i tak oto trafiłem tutaj Mam nadzieję, że się sporo tutaj nauczę, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_P Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Dobry wieczór, Pozdrawiam serdecznie Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Również pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEMI Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Pozdrowienia dla Forumowiczów z zaśnieżonego Krakowa Czytuje forum od jakiegoś czasu - dzisiaj zdecydowałem się na 'ujawnienie'. Ciesze się, że jest miejsce w którym my, dopiero uczący się elegancji, możemy poznać odpowiedzi na wiele nietypowych dla większości osób pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Miło Cię poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Witam wszystkich, Moda meska w formie klasycznej zainteresowalem stosunkowo niedawno, ale przyznam szczerze temat pochlonął mnie kompletnie. Ciekawi mnie klasyka, ale sklaniam sie ku bardziej casualowemu biegunowi stylu. Mam nadzieje, ze jest tu miejsce i dla takich forumowiczow. Forum czytam od jakiegos czasu i jest to miejsce, gdzie mozna znalezc wiele ciekawych tematow. Mam nadzieje, ze duzo sie tu jeszcze naucze. Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Świetnie, że się zarejestrowałeś Krzysiek. Miło Cię poznać. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi