mbs Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 O ktoś prowadzi statystyki ? Im więcej nas tym lepiej Wtedy ceny usług spadają, chyba jednak nie tak lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 No cóż, wolny rynek = konkurencja. Za to jakoś usługo rośnie. W każdym razie wiem gdzie się z kazusami zgłaszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 random() Czyżby i komputerowcy tu byli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 No co ty, informatycy tutaj ?? Niemożliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Trafiłeś. Z tym, że nie należę do osób które chcą udawać że są kimś innym niż w rzeczywistości (a takich jest tam pełno, już na pierwszym roku garnitur, aktówka i byle pozwać kogoś o coś). Załapałem się na praktyki i delikatnie zasugerowano mi zmianę stroju. A że lubię dobrze wyglądać to chętnie zabrałem się za zmiany.Załapałeś się na praktyki na już I roku studiów? Nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Tia, ale to po części wina tego że mam w baaardzo odległej rodzinie adwokata. Po drugie na niektórych uniwersytetach już na pierwszym roku jest prawo cywilne i konstytucyjne a nie tylko przedmioty teoretyczne. A ja chciałem tylko zobaczyć jak to w praktyce wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Na jakim uniwersytecie jest prawo cywilne na I roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Wrocławski. Ale tylko część ogólna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seamaster Napisano 9 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2012 Witam Panów i z radością dołączam do tak Szacownego Klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 10 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2012 Witam wszystkich. Forum czytam już od dłuższego czasu, lecz dopiero teraz postanowiłem zacząć pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjd Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Witam wszystkich. Interesuje sie okularami przeciwslonecznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Witam wszystkich. Interesuje sie okularami przeciwslonecznymi. Witam. Tzn. ze ich szukasz na forum czy jesteś pasjonatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjd Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Witam wszystkich. Interesuje sie okularami przeciwslonecznymi. Witam. Tzn. ze ich szukasz na forum czy jesteś pasjonatem? pasjonatem, ale jesli ktos bedzie mial czekawy model na forum, chetnie kupie. P.S. Sam nosze Persol, cel - Cutler and Gross (prawdobodobnie w Warszawie ich nie znajde, we Wroclawiu w Likus Concept Store tak, tylko nie wiem jaki asortyment maja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2012 Witam wszystkich. Interesuje sie okularami przeciwslonecznymi. Witam. Tzn. ze ich szukasz na forum czy jesteś pasjonatem? pasjonatem, ale jesli ktos bedzie mial czekawy model na forum, chetnie kupie. P.S. Sam nosze Persol, cel - Cutler and Gross (prawdobodobnie w Warszawie ich nie znajde, we Wroclawiu w Likus Concept Store tak, tylko nie wiem jaki asortyment maja). Jest na forum wątek o okularach przeciwsłonecznych (o ile się nie mylę), więc masz szanse go odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz CG Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Witam wszystkich serdecznie, interesuję się historią mężczyzn, a klasyczna moda pod to podpada. Niemniej powoli przekonuję się do idei szycia na miarę i może kiedyś... Pozdrawiam, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Witam wszystkich serdecznie, interesuję się historią mężczyzn, a klasyczna moda pod to podpada. Niemniej powoli przekonuję się do idei szycia na miarę i może kiedyś... Pozdrawiam, Łukasz Dziwie sie, ze dopiero teraz tu trafiles, bo ja już dawno czytałem Twojego bloga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz CG Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Dopiero teraz się przedstawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Dopiero teraz się przedstawiam! Wiedziałem, ze byliśmy inspiracja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukebor Napisano 13 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2012 Witam. Forum przeglądam i czytam już od jakiegoś czasu, niedawno się zarejestrowałem, a teraz pora na przedstawienie (się). Mam nadzieję na nieco bardziej czynne uczestnictwo w różnego rodzaju dyskusjach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 16 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2012 Ja również witam wszystkich użytkowników. Już teraz dziękuję za wiele cennych rad, które tutaj znalazłem i jestem pewien, że gdy lepiej poznam zawartość forum, to moja wiedza na temat ubierania się zwiększy się wielokrotnie. Pozdrowienia z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jared Napisano 25 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2012 Witam wszystkich użytkowników forum. Od pewnego czasu przeglądam zawarte tutaj bardzo ciekawe i interesujące opinie pozwalające lepiej poznać tajniki szeroko rozumianej elegancji. Zachęciły mnie one do pogłębienia wiedzy z zakresu klasycznej mody męskiej oraz wprowadzenia dość istotnych zmian w mojej garderobie. Myślę że w przyszłości również wyniosę dużo dobrego z tego forum, a może i moje posty z czasem okażą się przydatne dla innych użytkowników. Pozdrawiam Jared Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anthony Napisano 16 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2012 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Od jakiegoś czasu spędzam swój wolny czas na przeglądaniu portali o podobnej tematyce chcąc zmienić swój styl ubierania na lepsze. Niestety większość stron była zagraniczna, więc kiedy znalazłem forum bespoke byłem bardzo zadowolony. Wszystko jest bardziej zrozumiałe i przekłada się na nasze polskie realia. Wiekowo będę raczej należał do młodszych użytkowników i nie mogę się doczekać, żeby już jako zarejestrowany użytkownik aktywnie czerpać wiedzę z forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Tholomai Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Witam Panów serdecznie. Przeglądam forum od kilku miesięcy. Wszystko zaczęło się od poszukiwań idealnego stroju na ślub. Zgłębiając arkany niemal tajemnej wiedzy dla współczesnego mężczyzny złapałem bakcyla bespoke. W planach pierwszy projekt - spodnie:) Cieszę się, że mamy w Polsce grono osób dla których ubiór ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi