Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trafiłeś. Z tym, że nie należę do osób które chcą udawać że są kimś innym niż w rzeczywistości (a takich jest tam pełno, już na pierwszym roku garnitur, aktówka i byle pozwać kogoś o coś). Załapałem się na praktyki i delikatnie zasugerowano mi zmianę stroju. A że lubię dobrze wyglądać to chętnie zabrałem się za zmiany.

Załapałeś się na praktyki na już I roku studiów? Nieźle.
Opublikowano

Tia, ale to po części wina tego że mam w baaardzo odległej rodzinie adwokata. Po drugie na niektórych uniwersytetach już na pierwszym roku jest prawo cywilne i konstytucyjne a nie tylko przedmioty teoretyczne. A ja chciałem tylko zobaczyć jak to w praktyce wygląda.

Opublikowano

Witam wszystkich.

Interesuje sie okularami przeciwslonecznymi.

Witam. Tzn. ze ich szukasz na forum czy jesteś pasjonatem?:)

pasjonatem, ale jesli ktos bedzie mial czekawy model na forum, chetnie kupie.

P.S. Sam nosze Persol, cel - Cutler and Gross (prawdobodobnie w Warszawie ich nie znajde, we Wroclawiu w Likus Concept Store tak, tylko nie wiem jaki asortyment maja).

Opublikowano

Witam wszystkich.

Interesuje sie okularami przeciwslonecznymi.

Witam. Tzn. ze ich szukasz na forum czy jesteś pasjonatem?:)

pasjonatem, ale jesli ktos bedzie mial czekawy model na forum, chetnie kupie.

P.S. Sam nosze Persol, cel - Cutler and Gross (prawdobodobnie w Warszawie ich nie znajde, we Wroclawiu w Likus Concept Store tak, tylko nie wiem jaki asortyment maja).

Jest na forum wątek o okularach przeciwsłonecznych (o ile się nie mylę), więc masz szanse go odświeżyć :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie,

interesuję się historią mężczyzn, a klasyczna moda pod to podpada. Niemniej powoli przekonuję się do idei szycia na miarę i może kiedyś... :)

Pozdrawiam,

Łukasz

Dziwie sie, ze dopiero teraz tu trafiles, bo ja już dawno czytałem Twojego bloga:)
Opublikowano

Witam.

Forum przeglądam i czytam już od jakiegoś czasu, niedawno się zarejestrowałem, a teraz pora na przedstawienie (się).

Mam nadzieję na nieco bardziej czynne uczestnictwo w różnego rodzaju dyskusjach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja również witam wszystkich użytkowników. Już teraz dziękuję za wiele cennych rad, które tutaj znalazłem i jestem pewien, że gdy lepiej poznam zawartość forum, to moja wiedza na temat ubierania się zwiększy się wielokrotnie. Pozdrowienia z Poznania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum.

Od pewnego czasu przeglądam zawarte tutaj bardzo ciekawe i interesujące opinie pozwalające lepiej poznać tajniki szeroko rozumianej elegancji. Zachęciły mnie one do pogłębienia wiedzy z zakresu klasycznej mody męskiej oraz wprowadzenia dość istotnych zmian w mojej garderobie. Myślę że w przyszłości również wyniosę dużo dobrego z tego forum, a może i moje posty z czasem okażą się przydatne dla innych użytkowników.

Pozdrawiam

Jared

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Od jakiegoś czasu spędzam swój wolny czas na przeglądaniu portali o podobnej tematyce chcąc zmienić swój styl ubierania na lepsze. Niestety większość stron była zagraniczna, więc kiedy znalazłem forum bespoke byłem bardzo zadowolony. Wszystko jest bardziej zrozumiałe i przekłada się na nasze polskie realia.

Wiekowo będę raczej należał do młodszych użytkowników i nie mogę się doczekać, żeby już jako zarejestrowany użytkownik aktywnie czerpać wiedzę z forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam Panów serdecznie.

Przeglądam forum od kilku miesięcy. Wszystko zaczęło się od poszukiwań idealnego stroju na ślub. Zgłębiając arkany niemal tajemnej wiedzy dla współczesnego mężczyzny złapałem bakcyla bespoke. W planach pierwszy projekt - spodnie:) Cieszę się, że mamy w Polsce grono osób dla których ubiór ma znaczenie.