White Haven Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Mała prośba do posiadaczy Yanków w kolorze blue (szczególnie mile widziane monki) - moglibyście wrzucić na forum zdjęcia swoich butów? Przymierzam się właśnie do zakupu moich pierwszych monków i już miałem brać od dawna upatrzony kolor cuero, ale zauważyłem w outlecie wersję blue i mam teraz nielichy dylemat Wiem, że w temacie są zdjęcia od Daniela, ale chciałbym zobaczyć jak wyglądają buty w tym kolorze po dłuższym okresie użytkowania. Co prawda niby mam już niebiesko-granatowe buty (angielki), ale to "trochę" inna liga jakościowa (Ryłko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Hej, kolor jest bardzo ciekawy. Mam 525 oraz monki w Yes Blue. Poniżej zdjęcia 525 po kilku zbiagach pommadierem: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Kolor faktycznie piękny Kurcze muszę pomyśleć. Niby mam już 5 par butów w granacie (wliczając w to jeszcze 3 pary zamszaków i Yanki z cordovanu), ale cena kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 A po małych eksperymentach, trochę przypadkiem dotarła do nas 1 para Co myślicie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Trochę dziadkowe jak na mój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Daniel, jakoś tak nie bardzo Wiesz co może byc fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Mi się akurat podobają, mogłyby jeszcze mieć szew dzielący nosek. Jakie to kopyto? Dziadkowe wydają się te http://patine.pl/yanko-style-539-goodyear-welted-372.htmlNa podstawie zdjęć wnioskuję, że to nie jest to samo kopyto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 A mnie te 539 właśnie wydają się mniej dziadkowe "Bulwiasty" nosek i cofnięte do tyłu przeszycie za noskiem nie mają w sobie nic z dziadkowości, za to sporo pogodnej (choć nieco "misiowatej") młodości Mnie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 A po małych eksperymentach, trochę przypadkiem dotarła do nas 1 para Co myślicie? yanko_sample.jpg Super! Mam nadzieję, że to nie kopyto 915 . Jeżeli to rozmiar 10 to mogę podać adres . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Dziękuję wszystkim za opinie! Tak myślałem, że będą skrajnie różne, bo sam jestem rozdarty Wiesz co może byc fajne Wiem i mam masę notatek na ten temat, ale cały czas poszukuję nowych inspiracji Ale przypomnij jeszcze @proki1971 na co najbardziej Ty naciskasz? Może akurat na początku roku uda się Was jeszcze zaskoczyć ... Super! Mam nadzieję, że to nie kopyto 915 . 915 Jeżeli to rozmiar 10 to mogę podać adres . Nie pamiętam, ale na pewno nie UK10 Raczej UK 7,5 / UK 8. Mi się akurat podobają, mogłyby jeszcze mieć szew dzielący nosek. Taki był plan, ale przyszły bez "przedziałka" Z innej perspektywy: Spody YORK. Beznadziejne fotki z telefonu niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Może akurat na początku roku uda się Was jeszcze zaskoczyć ... Już jestem ciekawy, tym bardziej że od Agnieszki dzisiaj słyszałem że jest niezła dostawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 No to już wiem, jak wyciekają ściśle tajne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Daniel, skóra/zamsz lub dwa rodzaje skory ale nie trzewiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Gdyby te derby były z "przedziałkiem" i w ciemnym brązie np. Cambridge Niger i nadal na kopycie 915, to chętnie kupię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 915 Ja raczej PAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Daniel, skóra/zamsz lub dwa rodzaje skory ale nie trzewiki. Coś będzie do 10-go. Jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2015 Ooooo, to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 10 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Nie mam na razie dostępu do PC, ale widzę że info o tym modelu już wyciekło ( w końcu znajdę 'Kreta' ) więc upubliczniam lepszej jakości fotkę. Mam nadzieję, że się załaduje Kopyto 915. Model jutro, pojutrze będzie dostępny w ofercie patine.pl. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Wyglądają bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 No świetne Daniel, o czyms takim myslalem. Kolory tylko te czy będzie jakiś wybór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 11 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Ten model dostępny będzie w 3 wersjach. Opcja numer 2: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Wszystkie na 915? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 A trzecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Wszystkie na 915? Tak. A trzecia? No dooobra Opcja w skórze Testa de Moro: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 TdM wyglądałaby dobrze nawet w "kubotach" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi