AiP Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Mam pytanie czy Yanko ma w ofercie taką regenerację butów, jak proponuje to Loake: http://www.loake.co.uk/repairs/ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2015 Mam pytanie czy Yanko ma w ofercie taką regenerację butów, jak proponuje to Loake: http://www.loake.co.uk/repairs/ ? Na to pytanie najlepiej odpowie Saphir, ale jest tutaj szewc24, który takie regeneracje robi w dużo korzystniejszej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2015 Tak oczywiście - YANKO zapewnia serwis zużytego obuwia. W chwili obecnej cena wynosi 550 PLN. Usługa jest kompleksowa i obejmuje wymianę podeszwy, renowację/odnowę całego buta - czyszczenie i renowacja cholewki, odnowienie wnętrza obuwia, wymiana wkładek ... cena obejmuje przesyłkę zwrotną do klienta. Rafała polecamy z czystym sumieniem, jako alternatywę i sami często odsyłamy zainteresowanych naprawami, bo szybko, fachowo, solidnie, w rozsądnej cenie, na dobrych środkach ... Dziś takich Szewców niestety w PL cały czas jest niewielu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Witam .Czy był by ktoś tak miły i wrzucił jakieś fotki tych butów http://patine.pl/yanko-610-cuero.html już na nogach .Oczywiście prośba do posiadaczy tego modelu ..Chciałbym zobaczyć czy nie zbyt masywnie wyglądają jak np się prezentują z dżinsami itp .Bardzo proszę .Jak rozmiar polecacie przy długości stopy 27,2 cm i obwodzie około 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Yanko Longwing Cuero na nogach: http://mrvintage.pl/2015/05/longwing-czyli-dlugoskrzydle-buty.html Rozmiarowo obstawiam UK 7,5/8 w zależności od preferencji. P.S. Dostawa właśnie wjechała. Jak na sklepie będą jeszcze niedostępne, można zamawiać mailem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Yanko Longwing Cuero na nogach: http://mrvintage.pl/2015/05/longwing-czyli-dlugoskrzydle-buty.html Rozmiarowo obstawiam UK 7,5/8 w zależności od preferencji. No właśnie strasznie na tym zdjęciu wyglądają na masywne ,a spodnie to niestety nie trafione do tego obuwia to tak jakbym ubrał do piżamy sandały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Może ktoś coś jeszcze pokaże, bo pierwsze dostawy rozeszły się błyskawicznie ... ale na moje kulawe oko z nimi jest tak, że kopyto 960 oczywiście nie jest tak smukłe i usportowione, jak chociażby kopyto 915, ale takie ma właśnie być. Natomiast byłem zaskoczony, kiedy pierwszy raz je zobaczyłem na żywo, gdyż myślałem, że są naprawdę masywne, a moim zdaniem wcale tak nie jest, zwłaszcza przy rzucie z góry. Z profilu prezentują się już "mocniej". To oczywiście subiektywne odczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Sierpień 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 A coś wiadomo na temat uzupełnienia zapasów monków 184 czarnych w rozmiarze 43? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Niestety nie Lada dzień testowo pojawią się natomiast inne monki na kopycie 962 w szerokości G ... ale w skórze burdeos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 4 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2015 Witam .Czy był by ktoś tak miły i wrzucił jakieś fotki tych butów http://patine.pl/yanko-610-cuero.html już na nogach .Oczywiście prośba do posiadaczy tego modelu ..Chciałbym zobaczyć czy nie zbyt masywnie wyglądają jak np się prezentują z dżinsami itp .Bardzo proszę .Jak rozmiar polecacie przy długości stopy 27,2 cm i obwodzie około 25 cm dziś do mnie dotarły i jutro postaram się o zdjęcie. Co do długości stopy - mam 27cm i wieczny dylemat 7,5 czy 8UK. Pozostałem przy 7,5 UK. Mój mały obuwniczo-rozmiarowy tip: miłość rodzi się w bólach. Trochę dotarcia na początku a później związek na długie lata. Chyba, że w głowie masz przelotny romans i od razu wrzucasz na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Zanim @Vit wrzuci fotki to jeszcze tylko info, że Yanko Longwing w kolorze Cuero są już do wzięcia w pełnej rozmiarówce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Mam je i gorąco odradzam. Są tak dobre, że powinienem chodzić w nich tylko ja i nikt więcej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Wobec tego najmocniej przepraszam ... pozostają inne opcje Może Yanko Longwing Chesnut ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Bardzo ładne buty, zarówno Cuero jak i Chesnut. Będę wdzięczny jeśli wprowadzicie zasadę zapowiadania nowości z przynajmniej dwumiesięcznym wyprzedzeniem. Teraz już pozamiatane i ich pojawienie powoduje jedynie wkurzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 A czym się różnią 610 o 741 ?.Bo widzę ,ze to jest inny odcień niż 610 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 A czym się różnią 610 o 741 ?.Bo widzę ,ze to jest inny odcień niż 610 ? Coś co się pierwsze rzuca to zdobienia z przodu. EDIT: Nie doczytałem o które modele chodziło, pardon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Bardzo ładne buty, zarówno Cuero jak i Chesnut. Będę wdzięczny jeśli wprowadzicie zasadę zapowiadania nowości z przynajmniej dwumiesięcznym wyprzedzeniem. Teraz już pozamiatane i ich pojawienie powoduje jedynie wkurzenie. Problematyczna sprawa ... plany czasem po drodze się zmieniają, jedne skóry zastępujemy innymi, terminy się wydłużają ... by uniknąć rozczarowania wolę obwieszczać nowe, jak temat jest już dopięty, a buty są na miejscu. A czym się różnią 610 o 741 ?.Bo widzę ,ze to jest inny odcień niż 610 ? No to mamy mały konkurs Pierwsza prawidłowa odpowiedź zostanie nagrodzona "złotym medalem" o pojemności 50ml w wybranym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Yanko 741 kolor Cambridge Burdeos Yanko 610 kolor Cambridge Cuero ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Cambridge Burdeos vs. Cambridge Cuero EDIT: zgłoszę reklamację do Plusa za niedotrzymanie parametrów LTE 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Nie chodzi o kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Chyba, że chodzi o opcję podzelowania obuwia, bo przy 610 jest informacja, że jest możliwość podzelowania, a przy 741 możliwość podzelowania we własnym zakresie Czyżby Patine gratisowo zelowało na życzenie model 610? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Nie. Musimy w końcu poprawić te opisy wprowadzające w błąd Różnica nie dotyczy opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Czyli nie chodzi też o to, że 610 są dostępne na zamówienie a 741 w ofercie regularnej? @EDIT Konkursie strzelecki trwaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Ilość dziurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi