Skocz do zawartości

Producenci, marki butów: Yanko

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Tak  oczywiście  -  YANKO  zapewnia  serwis zużytego obuwia. W chwili obecnej cena wynosi 550 PLN. Usługa jest kompleksowa i obejmuje wymianę podeszwy, renowację/odnowę całego buta -  czyszczenie  i  renowacja cholewki, odnowienie wnętrza obuwia, wymiana wkładek ... cena obejmuje przesyłkę zwrotną do klienta.

Rafała polecamy z czystym sumieniem, jako alternatywę i sami często odsyłamy zainteresowanych naprawami, bo szybko, fachowo, solidnie, w rozsądnej cenie, na dobrych środkach ... Dziś takich Szewców niestety w PL cały czas jest niewielu.

Witam .Czy był by ktoś tak miły i wrzucił jakieś fotki tych butów      http://patine.pl/yanko-610-cuero.html      już  na nogach .Oczywiście prośba do posiadaczy tego modelu ..Chciałbym zobaczyć czy nie zbyt masywnie wyglądają jak np się prezentują  z dżinsami itp .Bardzo proszę .Jak rozmiar polecacie przy długości stopy 27,2 cm i obwodzie około 25 cm 

Yanko Longwing Cuero na nogach:

http://mrvintage.pl/2015/05/longwing-czyli-dlugoskrzydle-buty.html

Rozmiarowo obstawiam UK 7,5/8 w zależności od preferencji.

No właśnie strasznie na tym zdjęciu wyglądają na masywne ,a spodnie to niestety nie trafione do tego obuwia to tak jakbym ubrał do piżamy sandały .

Może ktoś coś jeszcze pokaże, bo pierwsze dostawy rozeszły się błyskawicznie ... ale na moje kulawe oko z nimi jest tak, że kopyto 960 oczywiście nie jest tak smukłe i usportowione, jak chociażby kopyto 915, ale takie ma właśnie być. Natomiast byłem zaskoczony, kiedy pierwszy raz je zobaczyłem na żywo, gdyż myślałem, że są naprawdę masywne, a moim zdaniem wcale tak nie jest, zwłaszcza przy rzucie z góry. Z profilu prezentują się już "mocniej". To oczywiście subiektywne odczucie.

Witam .Czy był by ktoś tak miły i wrzucił jakieś fotki tych butów      http://patine.pl/yanko-610-cuero.html      już  na nogach .Oczywiście prośba do posiadaczy tego modelu ..Chciałbym zobaczyć czy nie zbyt masywnie wyglądają jak np się prezentują  z dżinsami itp .Bardzo proszę .Jak rozmiar polecacie przy długości stopy 27,2 cm i obwodzie około 25 cm 

dziś do mnie dotarły i jutro postaram się o zdjęcie. Co do długości stopy - mam 27cm i wieczny dylemat 7,5 czy 8UK. Pozostałem przy 7,5 UK.

Mój mały obuwniczo-rozmiarowy tip: miłość rodzi się w bólach. Trochę dotarcia na początku a później związek na długie lata. Chyba, że w głowie masz przelotny romans i od razu wrzucasz na luz ;)

Bardzo ładne buty, zarówno Cuero jak i Chesnut. Będę wdzięczny jeśli wprowadzicie zasadę zapowiadania nowości z przynajmniej dwumiesięcznym wyprzedzeniem. :)

Teraz już pozamiatane i ich pojawienie powoduje jedynie wkurzenie.

Problematyczna sprawa ... plany czasem po drodze się zmieniają, jedne skóry zastępujemy innymi, terminy się wydłużają ... by uniknąć rozczarowania wolę obwieszczać nowe, jak temat jest już dopięty, a buty są na miejscu.

A czym się różnią 610 o 741 ?.Bo widzę ,ze to jest inny odcień niż 610 ?

No to mamy mały konkurs :) Pierwsza prawidłowa odpowiedź zostanie nagrodzona "złotym medalem" o pojemności 50ml w wybranym kolorze :)

big_pasta.jpg