saphir.pl Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Fotki od Mr. Vintage (instagram) całkiem dobrze oddają odcień tej skóry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Zdjęcie ze sklepu patine.pl podwójnych monków z tej skróry zupełnie nie oddaje koloru. Wydaje się on zupełnie inny od zdjęć zamieszczonych tutaj. Dziękuję wszytkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Zgadza się: na żywo kolor jest zdecydowanie lepszy, żywszy i bardziej intensywny. Jak przeszedłem się po zielonym dywanie jednej z restauracji w pełnym świetle dziennym, musiałem na chwilę stanąć, tak mi się podobały Moje zdjęcia z dzisiaj: dla informacji, nie ruszałem ich niczym od tamtej renowacji (21 lipca) i nosiłem dość intensywnie (średnio co drugi, trzeci dzień). Robione co prawda telefonem, ale przynajmniej widać, że nie są uszkodzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Jeszcze raz dziękuję. Buty piękne. @Lathlaer Jak jest z tęgością? Ten model dostępny jest tylko w tęgości F, a na blogu patine.pl jest napisane, że tęgość G to standard. Możesz podać szerokość i długość stopy oraz rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Ja mam je w F i są na mnie idealne. Rozmiar 7,5. Moja stopa ma długość bodaj 26,5 cm i jest dość wąska (tu się nie mierzyłem, nigdy nie miałem potrzeby). Jak wrócę do domu z pracy to pewnie będę mógł się na spokojnie zmierzyć. G będzie faktycznie trochę szersze, widzę to stawiając te monki obok zamszowych wiedenek Shoepassion, które są w standardowej tęgości (a więc pewnie odpowiednik G). Jeżeli chcesz tęgość G, to będziesz musiał spojrzeć na ten model: http://www.patine.pl/yanko-style-561-goodyear-welted.html No ale to pojedyncza klamra i kilka tygodni czekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Standardowa tęgość chyba nie istnieje. Np. w brytyjskich markach F jest oznaczona jako "medium" (jest ich na moje oko więcej, czyli to standard), a G jako "wide". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Są też szacowne marki angielskie dla których E to medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Standardowa w sensie medium, to był taki mój skrót myślowy - ani nie szeroka ani nie wąska Rozumiem, że tok myślenia może być błędny jeśli jakaś marka specjalizuje się np. tylko w wąskich kopytach i ma dosłownie kilka sztuk na szerszych. A zatem, jak mniemam Shoepassion mam na medium, monki na F. Yanko F to wąskie, G to średnie, a H to szerokie przy czym nie przeglądałem wszystkich po kolei modeli Yanko, ale chyba jeszcze nie trafiłem na H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 W wyniku forumowej motywacji wygenerowaliśmy kilka fotek, które są dość blisko Oczywiście w różnym oświetleniu ta skóra prezentuje się różnie. Znaczenie ma również ustawienie konkretnego monitora. Odcień skóry i stopień połysku można zmienić stosując odpowiednie kremy i pasty ... YANKORodzaj/Kolor skóry: Cambridge Burdeoshttp://patine.pl 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Absolutnie rewelacyjny kolor! Czy będziecie mieć oxfodry i pasek w tym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Zawsze można na zamówienie, ekipa nie robi z tym żadnych problemów, można zamawiać co się chce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Na pewno z czasem tak, ale nie potrafię określić terminu. Na zamówienie, jak najbardziej - w każdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Przyznam, że ślinka cieknie:) Jak będę kupowal Oxfordy, to będzie mój pierwszy adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Dla mnie już od kilku tygodni robią się lotniki właśnie w tym kolorze Nie mogę się ich doczekać i z jednej strony fajnie, że wszystko można na indywidualne zamówienie zrobić, ale z drugiej - kurczę, minimum 5 tygodni! Chciałem Wam zasugerować, żebyście do oferty standardowej wrzucili chociaż jedną-dwie pozycje z zamszu/nubuku, ale na tę chwilę przy kończącym się sezonie letnim nie wiem czy jest sens. Niby można takie buty nosić później i wiem, że wiele osób tak robi, ale chyba popyt może spaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Zamsze są w planach ... i wiele innych projektów też. Pomysłów jest multum, ale niestety wszystkiego od razu nie uniesiemy ... step by step Dziękuję za wszelkie sugestie - wszystkie notuję sobie skrupulatnie i korzystam z tych ściąg, kiedy tylko mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baker Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Ja czekam na nową wersję balmorali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2014 Ja również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 20 Sierpień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Kilka rodzinnych ujęć YANKO wykonanych ze skóry Cambridge Cuero (jedna z moich ulubionych) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 A idź pan, będą mi się w nocy śnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 Daniel, pytanie osobiste: czy Ty nie masz oporów przed wysłaniem takich butów, jak je komuś sprzedasz? to musi być katorga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 A idź pan, będą mi się w nocy śnić. Jedne z nich chyba nie muszą ... możesz podotykać w każdej chwili Daniel, pytanie osobiste: czy Ty nie masz oporów przed wysłaniem takich butów, jak je komuś sprzedasz? to musi być katorga Najbardziej cieszy mnie pozytywny feedback, a bez wysyłki nie sposób na to liczyć Tyle ich ma, że się nie łapie To nie ja ... to ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 20 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2014 A ja mam takie pytanie: masz może jakieś zdjęcie porównawcze trzewików w tęgości G i F? Chciałbym zobaczyć jaka jest różnica i czy jest sens brać je w F czy też lepiej zostawić G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Niestety nie mam takiej fotki. W tęgości F trzewiki ściągamy tylko pod zamówienie. Do tej pory zdarzyło się to może ze 2 razy. Wydaje się, że G idealnie pasuje na polskie stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Daniel - a mógłbyś cyknąć zdjęcie porównujące kopyto w double monkach (tęgość F) i zwykłych monkach (tęgość G) ? Coraz bardziej kusi mnie na monki, ale nie wiem czy się zmieszczę w to wyszczuplane kopyto. Ewentulanie czy jest możliwość zamówienia double monków w tęgości G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2014 Daniel - a mógłbyś cyknąć zdjęcie porównujące kopyto w double monkach (tęgość F) i zwykłych monkach (tęgość G) ? Coś wykombinuję Coraz bardziej kusi mnie na monki, ale nie wiem czy się zmieszczę w to wyszczuplane kopyto. Ewentulanie czy jest możliwość zamówienia double monków w tęgości G? Jeżeli pytasz o model YANKO 14306 to niestety nie. To jest kopyto 915 produkowane tylko w szerokości F. Majstrowie twierdzą, że w G nie będą już tak ładne i nie chcą robić (próbowałem). Ewentualnie YANKO 14184 lub YANKO 14663, które w szerokości G są osiągalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi