Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mała prośba do posiadaczy Yanków w kolorze blue (szczególnie mile widziane monki) - moglibyście wrzucić na forum zdjęcia swoich butów? Przymierzam się właśnie do zakupu moich pierwszych monków i już miałem brać od dawna upatrzony kolor cuero, ale zauważyłem w outlecie wersję blue i mam teraz nielichy dylemat ;) Wiem, że w temacie są zdjęcia od Daniela, ale chciałbym zobaczyć jak wyglądają buty w tym kolorze po dłuższym okresie użytkowania. Co prawda niby mam już niebiesko-granatowe buty (angielki), ale to "trochę" inna liga jakościowa (Ryłko).

Opublikowano

A mnie te 539 właśnie wydają się mniej dziadkowe :) "Bulwiasty" nosek i cofnięte do tyłu przeszycie za noskiem nie mają w sobie nic z dziadkowości, za to sporo pogodnej (choć nieco "misiowatej") młodości :) Mnie się podobają

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za opinie! 

Tak myślałem, że będą skrajnie różne, bo sam jestem rozdarty :)

Wiesz co może byc fajne   :)

Wiem i mam masę notatek na ten temat, ale cały czas poszukuję nowych inspiracji :)

Ale przypomnij jeszcze @proki1971 na co najbardziej Ty naciskasz?

Może akurat na początku roku uda się Was jeszcze zaskoczyć ... :)

Super! Mam nadzieję, że to nie kopyto 915  ;)

915 :)

Jeżeli to rozmiar 10 to mogę podać adres  :).

Nie pamiętam, ale na pewno nie UK10 :(

Raczej UK 7,5 / UK 8.

Mi się akurat podobają, mogłyby jeszcze mieć szew dzielący nosek.

Taki był plan, ale przyszły bez "przedziałka" ;)

Z innej perspektywy:

post-17-0-13896200-1451579094_thumb.jpg

Spody YORK. 

Beznadziejne fotki z telefonu niestety :(

• 2 tygodnie później...