igor Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 dzięki nie zauważyłem tej zakładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 7 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2014 Dzień dobry, tak jak już Koledzy wspomnieli, przy wymiarze 25 cm, prawidłowy rozmiar to 6 lub 6,5 UK. Oba będą pasować, jednak 6,5 UK będzie luźniejszy. Podpowiem, że najlepiej mierzyć stopy po całym dniu, wówczas wiemy jak stopa zachowuje się w ciągu dnia i nie ma problemu z uciskaniem gdy stopy są zmęczone. Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Może parę słów po zamówieniu. Wczoraj odebrałem 544 z zelowania, dzisiaj na nogach trzeci raz. Idealnie udało się dobrać rozmiar buta wg miarki SP. Mam dość szeroką stopę i płaskostopie poprzeczne w lewej stopie, ale mimo tego przód ma odpowiednią szerokość i nie uciska/nie boli. Kolor uniwersalny, podoba mi się i fajnie pasuje do szarości i granatu. Muszę popracować nad połyskiem, pewnie wosk będzie potrzebny. Skóra jest mięciutka, z taką do czynienia nie miałem jeszcze, ale to pierwszy taki but u mnie. Przyszwa ładnie się schodzi (co pewnie oznacza, że podbicia wysokiego nie mam). Jeszcze kilka zdjęć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Bardzo ładne buty. Tylko ta skóra jak na trzy wyjścia dość mocno się złamała. Czy to normalne w takich butach? PS używasz prawideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Teraz już używam, wtedy były jeszcze w drodze. Jak miałem je dzisiaj na żywo, to nie sprawiały wrażenia złamanych. Zagięcie oczywiście jest, ale sprawia zupełnie normalne wrażenie. Swoją drogą, czy po trzech pełnych dniach chodzenia, w innych butach skóra byłaby prosta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 8 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2014 Kazda, nawet najlepsza skóra się łamie, po jakości załamań za to można odróżnić skórę dobrą od slabej, tutaj jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 9 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2014 Witam, oczywiście, że skóra będzie się zginać. przecież to naturalny produkt i nie da się inaczej. Cieszę się, że buty się podobają. Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Dobry wieczór, część Panów, którzy brali udział w evencie Mercedesa mieli szansę zobaczyć nasz najnowszy produkt - skarpetki oraz podkolanówki firmy Falke. Myślę, że oprócz pasków jest to najlepszy produkt uzupełniający obuwie. Falke to znana i ceniona niemiecka marka, która od 1895 roku gwarantuje doskonałą jakość. Przez okres ponad 100 lat działalności firmy, marka zdążyła zyskać duże grono fanów na całym świecie. A wszystko to dzięki doskonałej dzianinie, starannemu wykonaniu oraz pięknemu wyglądowi. http://www.shoepassion.pl/skarpety-meskie.htmlŻyczę udanego wieczoru i pozdrawiam, Oliwia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 O, a właśnie się zastanawiałem, gdzie kupić coś dobrze wyglądającego z merynosów Super! EDIT: a tak nawiasem mówiąc - jak to jest z Waszymi prawidłami? One są robione przez SP pod kopyta butów, które sprzedajecie czy sprowadzacie je od kogoś z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2014 O, a właśnie się zastanawiałem, gdzie kupić coś dobrze wyglądającego z merynosów Super! EDIT: a tak nawiasem mówiąc - jak to jest z Waszymi prawidłami? One są robione przez SP pod kopyta butów, które sprzedajecie czy sprowadzacie je od kogoś z zewnątrz? Dzień dobry, sprowadzamy z zewnątrz ale są jak najbardziej odpowiadające kopytom naszych butów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Drodzy Panowie, idzie zima! Temperatury spadają poniżej 0°C, a więc idealny czas na wybór ciepłego, zimowego obuwia Od dzisiaj na naszej stronie dostępne są nowe modele z zimowej kolekcji.Posiadają wyściółkę z naturalnego, owczego futerka oraz profilowaną, gumową podeszwę. I jak nasze inne modele szyte są metodą Goodyear Welted - ale tego chyba nie muszę powtarzać? http://www.shoepassion.pl/trzewiki-meskie.htmlOto one:Życzę udanego weekendu i pozdrawiam,Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2014 Czy są w shoepassion jakieś ocieplane buty zimowe w tęgości G/H? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Dzień dobry, wszystkie modele, które są wykonane na kopycie klasycznym odpowiadają kopytom G/H. Dodatkowo gdyby miał Pan problem z rozmiarem, polecam nasz szablon do wydrukowania, który jasno pokazuje czy kopyto powinno pasować czy nie: http://shoepassion-production.s3.amazonaws.com/static/store_pl/pdf/PDF_men_mac_chrome_pl.pdf Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2014 Pytam, bo na stronie macie Państwo niektóre buty z możliwym rozmiarem poszerzonym a niektóre nie. Wg tego szablonu przekraczam wyznaczoną linię, ponad 10cm przy rozmiarze 7.5. Jest tam podany spis butów które posiadają szersze kopyto i tych butów zimowych nie ma na liście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2014 Witam, niestety w takim wypadku nie mamy żadnych modeli, które będą dla Pana wygodne. Pozdrawiam, Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 18 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2014 Kilka słów o moim ostatnim zamówieniu. Model 598 - derby z bardzo oszczędnym zdobieniem, na solidnej podwójnej podeszwie. Buty w ciekawym, bardzo ładnym czekoladowym kolorze, który jednak naprawdę ciężko mi dobrze sfotografować. Skóra jest bardzo mięsista i elastyczna, w zasadzie buty niemal nie wymagają rozchodzenia. Większość Forumowiczów skłania swe sympatie w kierunku oksfordów, niemniej takie mniej formalne derby znakomicie uzupełniają garderobę i w mojej opini są bardzo uniwersalnymi butami dla kogoś, kto nie musi codziennie chodzić w bardziej formalnych garniturach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 Prosimy o recenzje po jazdach testowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alfonso Napisano 31 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2015 Witam, a może podobny pomysł ma szansę na realizację?? http://cdn.shopify.com/s/files/1/0158/6120/products/Mod2561c-berwick-shoes-2_1024x1024.jpg?v=1400970828 Szukam swojego rozmiaru, ale nigdzie nie można go dostać Piękne buty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Swoje Shoepassion kupiłem ponad pół roku temu, używane były średnio raz w tygodniu, również w deszczu i śniegu (poznały zatem sól). Nie były w żaden sposób pielęgnowane, szczotkowane, podeszw nie kremowałem. Jest to ten model: http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-577.html podeszwa skórzana (nie Rendenbach), do butów dołączone vibramy do podzelowania oraz dodatkowe sznurówki. Jak już wspomniano buty są wygodne, nie wymagają rozchodzenia, skóra jest miękka (z drugiej strony twardy zamsz to rzadkość). Kopyto jest dość szerokie, mam stopę którą określiłbym jako normalnej szerokości - Shoepassion nie były ani za ciasne ani za szerokie, po prostu dobre. Zamieszczam 4 zdjęcia w tym porównanie podeszwy Shoepassion i Meerminów. Są to buty z podobnej półki cenowej, Meerminy były mniej używane i nie zaznały solonego śniegu, a ich podeszwa jest w gorszym stanie. Z czystym sercem mogę Shoepassion polecić. Są to buty na wskroś niemieckie - bardzo solidne, porządne i o prostej formie. Idealne woły robocze, nie mające zbyt dużej konkurencji w swojej półce ceniowej, bardzo dobry stosunek ceny do jakości. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Potwierdzam - mam ten model i jestem z nich bardzo zadowolony. Buty są miękkie i bardzo wygodne, przeszły już trochę (nieraz zostałem zaskoczony deszczem w sezonie letnim) i po krótkim szczotkowaniu wyglądają super. Nie miałem jeszcze okazji i powodu żeby użyć na nich renowatora w sprayu czy choćby cleanera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Bardzo miło mi czytać Wasze wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Czy shoepassion sa robione z corrected grain leather? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 A wyglądają jak Ecco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Zeby sie przekonać na podstawie zdjęcia musiałoby byc makro. Pytam dla tego ze widze ze te buty cieszą sie sporym zainteresowaniem. Ktoś napisał ze produkowane sa przez Cordwainer. Zainteresowało mnie to bo mam 2 pary Cordwainera. BTW Powoli przyzwyczajam sie ze na tym forum odpowiada sie pytaniem na pytanie. To jak buty wyglądają na zdjęciu zależy głownie od fotografa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Wątek jest najprawdopodobniej monitorowany przez przedstawicieli Shoepassion, jednak w przypadku braku odpowiedzi można pytanie zadań bezpośrednio w ich wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi