Hargin Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Ot taka ciekawostka - krój San Diego, niekontynuowany przez SS. Szerokie klapy jak w Madison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Na osobie o gabarytach np. Ryszarda Kalisza czy Wojciecha Manna takie klapy mogłyby wyglądać nieźle Powyższy model, na którym niemal wszystko wygląda świetnie, w tym kroju fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 w sieci mozna znaleźć ten krój w innych tkaninach i na innych modelach - wyglądają ciut lepiej, wrzucę pózniej zdjęcia. Generalnie dość odważnie i ekstrawagancko na jasny len bym się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Imho Madison wyglada dużo lepiej. Tak szerokie klapy w jednorzędowej marynarce są zbyt, hmm, "in your face" -- Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 pewnie, że Madison to świetny krój, ale nie zawsze dwurzędówka jest wygodna, a szczególnie z gniecacych się tkanin - po dniu w biurze lub w aucie traci się efekt "szlachetnego wygniecenia" na rzecz wymięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 pewnie, że Madison to świetny krój, ale nie zawsze dwurzędówka jest wygodna, a szczególnie z gniecacych się tkanin - po dniu w biurze lub w aucie traci się efekt "szlachetnego wygniecenia" na rzecz wymięcia Masz rację, duże klapy w ostatnich sezonach są cool, niekoniecznie otwarte i w dwurzędówkach. Przewijają się na zdjęciach wielu włoskich pracowni. Zarówno w wersji "szlachetnego wygniecenia" jak również bardziej elegancko z kamizelką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert_mal Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Jakiej jakości są spodnie od ss ? Szuka jakiś fajnych szarych w kantkę do zestawu koordynowanego .Co byście polecili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Co to jest kantka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 taki genderowy kant 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 To może But w Butonierku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Mam te spodnie http://eu.suitsupply.com/en/trousers/grey-trousers/B402.html?start=6&cgid=Trousers Moim zdaniem jakościowo jest dobrze, to takie same w końcu spodnie jak przy garniturach. Cena dość wysoka w mojej opinii jak za same spodnie. Jednak chciałem spodnie z mankietami, dlatego się zdecydowałem. Bardzo cienka wełna. Wąskie nogawki i mankiety powodują, że spodnie musiałem dość mocno skrócić, więc jeżeli nie lubisz takich, to możesz zlikwidować mankiety u krawcowej i dostosować długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Jeśli trzeba mocno skracać, to "firmowe" mankiety i tak idą precz. W takim przypadku lepiej szukać garnituru i jak trzeba rozkompletować, ale zachowując możliwość używania całego zestawu. W SuitSupply to najbardziej racjonalna opcja. Spodnie w SS można rozpatrywać jeśli mają ciekawy krój lub tkaninę nie występującą w zestawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 W moim wypadku mankiety zostały, tylko trochę mniejsze. Bardziej chodziło mi o to, że z racji mankietów i wąskie nogawki spodnie muszą być krótsze (niż takie bez mankietów), żeby nie łamały się kilka razy. Z tego co wiem nie da się przykładowo skrócić na skos spodni z mankietami. Zgadzam się z opinią "Spodnie w SS można rozpatrywać jeśli mają ciekawy krój lub tkaninę nie występującą w zestawach." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Aron to chyba lepiej kupić dłuższe spodnie i mieć nadmiar do zagospodarowania na mankiety. Taki mankiet wygląda dobrze jak jest stosownie szeroki Idąc za myślą postaci Al Capone z Boardwalk Emipre "minimum na 2 cale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Moje spodnie generalnie były za długie. Pewnie masz rację, że gdyby były jeszcze dłuższe, to można by zachować oryginalną szerokość mankietów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxford Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Po dokładnym zmierzeniu klatki wyszło mi 3-4 cm mniej i zamówiłem jednak smoking w r.48 . Przepraszam za jakość zdjęć. Wydaje mi się, że leży całkiem w porządku, jak wypruje się fastrygi przy tylnym rozcięciu to powinno zniknąć marszczenie na lędźwiach. Spodnie z pewnością do skrócenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Tak, wygląda idealnie, bo nic nie widać Jakbyś nie zrobił zdjęć pod światło, to jest szansa na pomoc w ocenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxford Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 Kurcze myślałem że przejdzie Brat robił na szybko zdjęcia swoim telefonem, bo mój ma porysowany obiektyw, więc odpada. Jednak spróbuję coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxford Napisano 5 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2015 ok udało się pożyczyć lepszy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 mam wrażenie, ze marynarka jest za wąska w ramionach i zbyt opięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niegoslav Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Mam dosyć naglące pytanie; Chciałem kupić garnitur z SS i zapłacić paypalem - przelałem pieniądze na konto, itp, jednak pojawił się problem - i tak musi być podpięta karta. Kartę bankową podpiąłem, jednak w takiej sytuacji mam pytanie - czy jeśli zapłacę teraz za garnitur paypalem, to wykorzysta środki na koncie paypal (po przewalutowaniu) czy i tak ściągnie z karty? Pytam, ponieważ robi mi to dosyć istotną różnicę, ponieważ czekać 5 dni na zwrot ponad 1500 zł z paypala trochę mnie nie urządza, w momencie jeśli ściągnie mi drugie tyle z konta bankowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 Dwa razy nie powinno ściągnąć, a inteligentny program powinien spytać użytkownika o źródło gotówki. Najlepiej jednak spytać na infolinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2015 z tego co pamietam, to pierw ściąga z konta, a pózniej z karty - przy podsumowaniu płatności jest info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Przepraszam, że piszę tutaj, ale wątek z racji brandu chyba najwłaściwszy http://eu.suitsupply.com/en/shoes/brown-tassel-loafer/FW151161.html?start=2&cgid=ShoesMa ktoś z Was buty kupione u SS?Jak ma się sprawa rozmiarów? Tendencja do zaniżania/zawyżania?pozdrawiam!P.S.@Hargin, nie jesteś już sam! Właśnie blue stripe power suit do mnie dotarł i przechodzi plastyczną operację u krawca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 @Hargin, nie jesteś już sam! Właśnie blue stripe power suit do mnie dotarł i przechodzi plastyczną operację u krawca Mam nadzieję, że masz dobre żelazko w domu, bo gnieciuch jest okrutny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi