suede Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 53 minuty temu, Karol Mateusz napisał: Czy SS już bankrutuje? Wysłane dwa maile, whatsup, messenger, kompletna cisza od 2 tygodni. Teraz dzwonię na nr podany na stronie i "nie ma takiego numeru". Niezła się zrobiła ta obsługa klienta. Czy masz na myśli SS czy Otrium? Może brak reakcji z ich strony to kwestia przerwy świątecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 5 godzin temu, suede napisał: Czy masz na myśli SS czy Otrium? Może brak reakcji z ich strony to kwestia przerwy świątecznej. Dodzwoniłem się, ale na nr holenderski i mnie po ludzki obsłużyli. Także chyba się trzymają. Mówiłem o SS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 13 godzin temu, Karol Mateusz napisał: Czy SS już bankrutuje? Wysłane dwa maile, whatsup, messenger, kompletna cisza od 2 tygodni. Teraz dzwonię na nr podany na stronie i "nie ma takiego numeru". Niezła się zrobiła ta obsługa klienta. Bankructwo jest mało prawdopodobne, biorąc pod uwagę niedawno pozyskane finansowanie w wysokości 200 milionów euro na rozwój. To co zauważam "z życia firmy" to odpływ pracowników bardziej "garniturowych" (mozecie przejrzec linkedina). Zresztą nie dziwię się jak przejrzy się IG ludzi odpowiedzialnych za nowe kolekcje (chociażby @kurztrippp). Susu idzie mocno w casual, troche lepsze fast fashion i raczej nie jest to kierunek preferowany przez użytkowników tego formu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sigmund Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s Czy ktoś z Was poszerzał w talii płaszcz z Suitsupply? Jest tam pod podszewką na plecach zapas materiału na taki zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s @garzagrossa A czy zechciałbyś podzielić się z nami tymi "lepszymi opcjami" dla SuSu w normalnej cenie? 😉 SS ma u mnie duży plus za obecność rozmiarów "long", więc jeśli znasz marki posiadające w ofercie takie rozmiary, lub domyślnie mające dłuższe rękawy / nogawki, to ja chętnie je poznam. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyjamentowski Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s 4 hours ago, Coven said: @garzagrossa A czy zechciałbyś podzielić się z nami tymi "lepszymi opcjami" dla SuSu w normalnej cenie? 😉 Pini Parma może? Ale też generalnie uważam, że trudno o jakość Suit Supply w podobnej cenie. Więcej, przechodząc półkę cenową wyżej szycie miarowe jest już na tyle blisko, że nie za bardzo widzę miejsce z sensownym stosunkiem jakości do ceny pomiędzy SS i krawcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garzagrossa Napisano %s o %s Zgłoszenie Share Napisano %s o %s On 1/4/2025 at 9:13 AM, Coven said: @garzagrossa A czy zechciałbyś podzielić się z nami tymi "lepszymi opcjami" dla SuSu w normalnej cenie? 😉 SS ma u mnie duży plus za obecność rozmiarów "long", więc jeśli znasz marki posiadające w ofercie takie rozmiary, lub domyślnie mające dłuższe rękawy / nogawki, to ja chętnie je poznam. 😉 On 1/4/2025 at 1:33 PM, Dyjamentowski said: Pini Parma może? Ale też generalnie uważam, że trudno o jakość Suit Supply w podobnej cenie. Więcej, przechodząc półkę cenową wyżej szycie miarowe jest już na tyle blisko, że nie za bardzo widzę miejsce z sensownym stosunkiem jakości do ceny pomiędzy SS i krawcem. Cavour na wyprzedaży -50% to ta sama półka cenowa (jeszcze lepiej na -50% + 15%), a marynarki/garnitury są full canvass i ogólnie panuje opinia, że to półka wyżej niż susu pod względem jakości wykonania. Pini Parma znam tylko z przeglądania strony, ale z ich rozmiarówki wynika, że mają krótkawe marynarki i obcisłe spodnie z średnim stanem - takie sobie moim zdaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi