Szydlowsky Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec W dniu 18.06.2024 o 00:11, mosze napisał: Jak coś piszę i jestem trzeźwy Nie spodziewałem się po Tobie że możesz nie być 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UncleDrew Napisano 19 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 57 minut temu, gisch napisał: Kolor najlepiej wyszedł na zdjęciu z metkami Dzięki, wygląda nieźle, spróbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 15 godzin temu, UncleDrew napisał: Dzięki, wygląda nieźle, spróbujemy Całkiem fajna wahałem się pomiędzy nią a tą ze zdjęcia poniżej , ostatecznie wygrała ta druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec W dniu 17.06.2024 o 22:32, mosze napisał: Ostatnio dostałem info o promo 25%, SS nie było wyłączone, ale kod nie działał, odp supportu, że niektóre kraje są wyłączone. Może coś ściemniają, nie wiem. Taka ciekawostka- jak się zmieni język, to SS znika z wyszukiwarki. Możliwe, że zablokowali czasowo bo zauważyli, że sporo adresów z PL się dubluje na nowych kontach aby korzystać z promocji -15% dla nowego klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Wg mnie ta promocja jest dla każdego. Jeśli się wejdzie na Otrium bez logowania, np. w trybie prywatnym, i doda rzeczy do koszyka, to kod -15% działa. A potem już można podać dowolne dane, nawet zarejestrowanego klienta i do tej pory rabat się nie cofał. Wg mnie tutaj wystąpił jakiś błąd, ale zamiast się przyznać, to coś ściemniają, że nie wysyłają do Polski, a wygląda na to, że ... wysyłają tylko do Polski. Jak się zmieni język, to SS znika z wyszukiwań. Tak, jakby SS nie chciało sobie robić konkurencji na głównych rynkach zachodnich i upłynniało zalegający towar u nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec https://www.otrium.pl/product/navy-havana-suit-26?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app Czy ktoś posiada taki garnitur SuSu z Otrium? Pytam, bo opis jest dość lakoniczny, chciałem ustalić czy jest to pełna podszewka, półpodszewka, jaki typ materiału jeżeli chodzi o chwyt itd, może jakieś real foto jak ktoś jest dumnym posiadaczem :)? Nie chce mi się zamawiać żeby odsyłać, a już parę razy tu widziałem, że ktoś pytał i się okazywało, że już jakiś Forumowicz ma dany produkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Za tą cenę (790 z wysyłką) to chyba bym o nic nie pytał, tylko łapał. Wygląda na końcówkę wyprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Ok, a czemu piszesz o 790 z wysyłką? Mówisz z uwzględnieniem jakiegoś kodu rabatowego? Ja widzę 870 cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec -15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec Ktoś kojarzy, jaki to jest fit?: https://www.otrium.pl/product/suit3p-blue-light-blue https://www.otrium.pl/product/suit-grey-check-grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarianoItaliano Napisano 21 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec Jakby ktoś potrzebował, to ten kod NEXTTIME10 działa normalnie (w sensie bez potrzeby trybu prywatnego itd). Btw, zdecydowałem się na ten dwurzędowiec Havana, zobaczymy co przyjdzie (o ile dobry rozmiar w ogóle 😂) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec Czyli te 10-15% to jest zniżka na dzień dobry, zawsze i dla każdego. Natomiast dzisiaj przy artykułach SS pojawiła się informacja o przecenie o 25% (kod SPECIAL), ale nie działa na SS, za to działa np. na Tommy Hilfiger, przy którego artykułach info o promocji nie ma Tak, jakby było odwrotnie. Mają jakiś bałagan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 22 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec Ktoś kojarzy, jaki to jest fit?: https://www.otrium.pl/product/suit3p-blue-light-blue https://www.otrium.pl/product/suit-grey-check-greyNikt nic? Jakieś przypuszczenia chociaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tryhp3 Napisano 22 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec Strzelam, że Lazio. Havana przeważnie jest na pół podszewce a Lazio na pełnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 24 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec Ktoś z doświadczenia wie może czym się rożni rozmiar koszuli 36 od 36R? Obstawiam, że to to samo bo 36 nie występuje w rozmiarze Long. https://www.otrium.pl/product/mid-blue-striped-extra-slim-fit-shirt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec Wg mnie to samo, ale dowodów nie przedstawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 24 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec (edytowane) @moszeDzięki. Ktoś może zamawiał ten model havany i może podzielić się wrażeniami? Szukam granatowego, nieformalnego blazera, bez podszewki, lub z półpodszewką do smart casualu. https://www.otrium.pl/product/blue-havana-blazer-10 //Edit Zamówiłem, w tej cenie to żadne ryzyko, najwyżej odeślę. Edytowane 25 Czerwiec przez dragonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 25 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec Teraz to więcej koszule kosztują 😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 25 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec Mam ten blezer. Przewiewna, matowa, trochę szorstka tkanina, idealna wręcz do zestawów casualowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UncleDrew Napisano 25 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec W dniu 19.06.2024 o 16:18, UncleDrew napisał: Dzięki, wygląda nieźle, spróbujemy Przyszła - wygląda super - moim zdaniem ciut więcej luzu niż w lancerto mr vintage. Chyba będą zamawiane następne z otrium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec W dniu 22.06.2024 o 22:53, tryhp3 napisał: Strzelam, że Lazio. Havana przeważnie jest na pół podszewce a Lazio na pełnej. Potwierdzam, że Lazio. Byłoby OK (szczerze to nie widzę różnicy w porównaniu z już posiadaną Sienną), gdyby nie to, że spodnie są w innym rozmiarze, więc do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Pierwszy mało udany zakup na Otrium. Marynarka pachnie lekko stęchlizną. Nie wiem czy w pralni uda się raz na zawsze usunąć zapach, więc chyba pójdzie do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Warto podać namiar na model, bo pewnie to cecha całej partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 5 godzin temu, dragonek napisał: Pierwszy mało udany zakup na Otrium. Marynarka pachnie lekko stęchlizną. Nie wiem czy w pralni uda się raz na zawsze usunąć zapach, więc chyba pójdzie do zwrotu. Która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 2 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec To ta o którą pytałem się post wyżej: https://www.otrium.pl/product/blue-havana-blazer-10 Zagadka super niskiej ceny wyjaśniona. Zostały już tylko 42 i 44. Mam tylko nadzieję, że nie będzie problemu ze zwrotem bo pierwszy raz mi się zdarzyło, że marynarka nie ma oryginalnych "zszyć" z tyłu na rozcięciu i rękawach. Szkoda bo marynarka naprawdę fajna, idealna na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi