Robert Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca W dniu 28.02.2026 o 00:36, achimpe napisał(a): Wide Leg Tapered Chinos Dla mnie najgorzej. Wide i tapered. 2 Cytuj
Robert Opublikowano 3 Marca Zgłoś Opublikowano 3 Marca O rzeczywiście. Na zdjęciu wyglądają całkiem fajnie. Cytuj
mosze Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. 2 Cytuj
vinx78 Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 4 minutes ago, mosze said: Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. Jakiś miesiąc temu chciałem je kupić, dokładnie w tym kolorze. Ostatecznie zdecydowałem się na brązowe Adidasy Stadt, bo mają dla mnie to "coś"; sneakersy SS wydały mi się cokolwiek "bezpłciowe", jakby zaprojektowała je AI. To rozdarcie utwierdza mnie w słuszności wyboru. Cytuj
Robert Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 4 godziny temu, mosze napisał(a): Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. Fatalnie. Czaję się na te sneakersy tylko w innym kolorze. Będę musiał to przemyśleć. Cytuj
i_de Opublikowano 11 Maja Zgłoś Opublikowano 11 Maja Witam wszystkich na forum. Szybkie pytanie - czy dobrze rozumiem, że zamówienia custom made konfigurowane online można zwracać identycznie, jak te standardowe? Cytuj
i_de Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Obsługa klienta w Suitsupply to jakiś żart - na maile albo nie odpisują, albo bot pisze standardową formułkę jakąś, numer dla Polski podany na stronie ( 800 707 231 ) nie działa. Dramat jakiś... 1 Cytuj
mlesniowski Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja W dniu 11.05.2026 o 15:50, i_de napisał(a): Witam wszystkich na forum. Szybkie pytanie - czy dobrze rozumiem, że zamówienia custom made konfigurowane online można zwracać identycznie, jak te standardowe? Tak było do tej pory, na stronie powinna widnieć stosowna informacja. Godzinę temu, i_de napisał(a): Obsługa klienta w Suitsupply to jakiś żart - na maile albo nie odpisują, albo bot pisze standardową formułkę jakąś, numer dla Polski podany na stronie ( 800 707 231 ) nie działa. Dramat jakiś... Ja mam zupełnie inne doświadczenie z minionego miesiąca. Przegapiłem 30–dniowy termin zwrotu dla trzech marynarek i bez problemu zrobili dla mnie wyjątek. AI przekierował mnie do konsultanta, odpowiedzi na maile przychodziły bardzo szybko i całość załatwiliśmy jeszcze tego samego dnia. Cytuj
phantom Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Niestety potwierdzam brak możliwości skontaktowania się z żywym człowiekiem. Automat obiecuje, że za chwilę przekieruje pytanie / sprawę do konsultanta, ale to się nie dzieje. W moim przypadku, czekam na odpowiedź od 2 tygodni. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Kiedyś to była chwila, najwidoczniej okazało się za drogie . Cytuj
tryhp3 Opublikowano 26 Maja Zgłoś Opublikowano 26 Maja Drogie to może się stać dla firm które nadużywają obsługi klienta przy pomocy AI. Klienci bardzo często są zmęczeni i sfrustrowani konwersacją z botami, co może zniechęcać dla danej marki. 3 Cytuj
Beny23 Opublikowano 27 Maja Zgłoś Opublikowano 27 Maja On 5/11/2026 at 9:50 AM, i_de said: Witam wszystkich na forum. Szybkie pytanie - czy dobrze rozumiem, że zamówienia custom made konfigurowane online można zwracać identycznie, jak te standardowe? Nie mozna. Przynajmniej w nowojorskim SuitSupply na to nie pozwalaja jezeli konfigurujesz garnitur w wersji custom. Mysle ze w Europie jest podobnie. Cytuj
michasacuer Opublikowano 29 Maja Zgłoś Opublikowano 29 Maja W dniu 27.05.2026 o 09:17, Beny23 napisał(a): Nie mozna. Przynajmniej w nowojorskim SuitSupply na to nie pozwalaja jezeli konfigurujesz garnitur w wersji custom. Mysle ze w Europie jest podobnie. Jak często zwracałeś zamówienia CM? Cytuj
i_de Opublikowano Środa o 09:30 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:30 Odnośnie zwrotów rzeczy custom made - zadałem pytanie i już po ok. 3 tygodniach przyszła odpowiedź. Wklejam poniżej: "Thank you for your email. Yes, you may return a Custom Made jacket even if you customize measurements such as the shoulder width, back width, sleeve length, and other fit-related adjustments during the ordering process. The important distinction is that these are adjustments made as part of the Custom Made configuration itself. Custom Made garments remain eligible for return under our Custom Made return policy. However, if additional alterations are performed on the garment after the order has been placed and delivered (for example, alterations carried out in one of our stores after you receive the jacket), the garment would no longer be eligible for return, as it has been further modified beyond the original Custom Made specifications. We hope this clarifies the difference, but please let us know if you have any further questions regarding the Custom Made process. " Poniżej garść kolejnych informacji odnośnie obsługi klienta w SS: Po odesłaniu standardowych rzeczy za kilka tysięcy złotych wziętych tylko do przymiarki zwrot pieniędzy trwał ok. 2 tygodni. Jak dla mnie może być. Natomiast kontakt to miazga. Po tygodniu od dotarcia zwrotu do ich magazynu zapytałem gdzie moje pieniądze. Cisza. Po kolejnym tygodniu pieniądze pojawiły się na koncie. Odpowiedź na moje pytanie otrzymałem jakieś 2 tygodnie później... Na inne moje pytanie - odnośnie konkretnych zmian wymiarów czy na przykład kąta wszycia rękawa - odpowiedź otrzymałem chyba po miesiącu. Niestety brak w niej było odpowiedzi na moje pytania, a sprowadzała się do rady, abym zrobił to w sklepie stacjonarnym. No i teraz mam problem decyzyjny. Chciałbym zamówić u nich custom made marynarkę przez internet, ale trochę strach. A może znacie jakieś inne MTM gdzie można zmieniać balans, wysokość pachy czy nachylenie kąta rękawa itd, a nie tylko same wymiary i gdzie marynarka kosztowałaby ok. 1800 - 2400 zł? Cytuj
lubo69 Opublikowano Środa o 09:49 Zgłoś Opublikowano Środa o 09:49 15 minut temu, i_de napisał(a): może znacie jakieś inne MTM gdzie można zmieniać balans, wysokość pachy czy nachylenie kąta rękawa itd, a nie tylko same wymiary i gdzie marynarka kosztowałaby ok. 1800 - 2400 zł? Armin z Sarajewa, działa online, kontakt przez WhatsApp, czasami przyjeżdża do Warszawy. Ze zniżką forumową 25% i tańszym materiałem budżet się zepnie. Zakres customizacji duży. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi