Robert Opublikowano 1 Marca Zgłoś Opublikowano 1 Marca W dniu 28.02.2026 o 00:36, achimpe napisał(a): Wide Leg Tapered Chinos Dla mnie najgorzej. Wide i tapered. 2 Cytuj
Robert Opublikowano 3 Marca Zgłoś Opublikowano 3 Marca O rzeczywiście. Na zdjęciu wyglądają całkiem fajnie. Cytuj
mosze Opublikowano Piątek o 14:30 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:30 Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. 1 Cytuj
vinx78 Opublikowano Piątek o 14:42 Zgłoś Opublikowano Piątek o 14:42 4 minutes ago, mosze said: Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. Jakiś miesiąc temu chciałem je kupić, dokładnie w tym kolorze. Ostatecznie zdecydowałem się na brązowe Adidasy Stadt, bo mają dla mnie to "coś"; sneakersy SS wydały mi się cokolwiek "bezpłciowe", jakby zaprojektowała je AI. To rozdarcie utwierdza mnie w słuszności wyboru. Cytuj
Robert Opublikowano Piątek o 18:31 Zgłoś Opublikowano Piątek o 18:31 4 godziny temu, mosze napisał(a): Snikersy SS - chyba nie mogę polecić. Rozdarcie uczyniło się raptem po kilku wyjściach, wyglądają nadal jak nowe. Fatalnie. Czaję się na te sneakersy tylko w innym kolorze. Będę musiał to przemyśleć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi