ravine Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Czy Jort jeszcze istnieje jako linia ofercie SuSu? Nigdy nie mogłem znaleźć. W garniturach chyba odpowiednikiem teraz jest La Spalla? Cytuj
mosze Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2024 Z tego, co rozumiem, Jort oraz la Spalla są najwyższymi jakościowo liniami SS, natomiast Jort jest kolekcją sygnowaną imieniem holenderskiego celebryty i wyróżnia się śmiałym wzornictwem. Cytuj
dragonek Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 Czyżby outlet SuSu zniknął z Otrium? 1 1 Cytuj
cyprys Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 1 godzinę temu, dragonek napisał: Czyżby outlet SuSu zniknął z Otrium? Tak niestety. Susu zniknęło wszędzie oprócz Niemiec. Fatalne wiadomości - jedno z moich ulubionych miejsc na zakupy. 2 Cytuj
dragonek Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 (edytowane) Faktycznie na niemieckiej stronie działa. Niestety nie da się zamówić na polski adres. Zna ktoś jakiegoś pośrednika z Niemiec, albo jak zamówić z otrium.de do Polski? Edytowane 4 Października 2024 przez dragonek Cytuj
marynar12 Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 21 minut temu, dragonek napisał: Faktycznie na niemieckiej stronie działa. Niestety nie da się zamówić na polski adres. Zna ktoś jakiegoś pośrednika z Niemiec, albo jak zamówić z otrium.de do Polski? Bodycar1.com ? Cytuj
cyprys Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 5 minut temu, marynar12 napisał: Bodycar1.com ? Problem z zamawianiem przez pośrednika, że nie ma jak zwrócić paczki. Biorąc pod uwagę, że otrium na sporo błędów/uszkodzonych w zamówieniach, to robi się gra niewarta świeczki 2 Cytuj
marynar12 Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 2 minuty temu, cyprys napisał: Problem z zamawianiem przez pośrednika, że nie ma jak zwrócić paczki. Biorąc pod uwagę, że otrium na sporo błędów/uszkodzonych w zamówieniach, to robi się gra niewarta świeczki Nie można odesłać w Polsce z ich etykieta zwrotną? Cytuj
cyprys Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 26 minut temu, marynar12 napisał: Nie można odesłać w Polsce z ich etykieta zwrotną? Raczej etykieta zwrotna z paczki z Niemiec nie będzie działać w PL (adres nadawcy będzie niemiecki). Cytuj
dragonek Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 8 minut temu, cyprys napisał: Raczej etykieta zwrotna z paczki z Niemiec nie będzie działać w PL (adres nadawcy będzie niemiecki). Chyba, żeby z tej opcji skorzystać? https://bodycar1.com/22066-wysylka-paczek-polska-niemcy-dhlde-do-3-kg Cytuj
cyprys Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 A pytanie z innej kategorii: suitsupply nie oferuje płaszczy w rozmiarze long - czy ktoś kojarzy czy jak garnitury mam na siebie 106 to płaszcze brać 54 czy 56? Cytuj
tryhp3 Opublikowano 4 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2024 To zależy m. in. czy będziesz go zakładał na garnitur czy np. cienki sweter. Też noszę 106 marynarki. Zamawiałem od nich kurtki i płaszcze (Otrium) i to była loteria. Jak nosisz 106 to rękawy płaszczy mogą być za krótkie (u mnie już 106 jest na styk). Cytuj
tryhp3 Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 SuSu zniknęło z Otrium, ale pojawiło się w Warszawskich TK Max. Koszule po 99 zł. Cytuj
mosze Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 W sensie - jest wybór czy pojedyncze sztuki? Cytuj
adamW Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 2 godziny temu, tryhp3 napisał: SuSu zniknęło z Otrium, ale pojawiło się w Warszawskich TK Max. Koszule po 99 zł. Czy to aby nie jest historia z gatunku tych: outlet SuSu ponownie otwarty! Podaję hasło: C38UL4 ? Wierzyć mi się nie chce w te koszule w TK Maxx- to raz. A po drugie- psujesz resellerom biznesy życia (jeśli z koszulami to prawda). Cytuj
Orlin Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 58 minut temu, adamW napisał: Czy to aby nie jest historia z gatunku tych: outlet SuSu ponownie otwarty! Podaję hasło: C38UL4 ? Wierzyć mi się nie chce w te koszule w TK Maxx- to raz. A po drugie- psujesz resellerom biznesy życia (jeśli z koszulami to prawda). Już w lipcu widziałem parę koszul Susu w TKMaxx w Warszawie. Cena 99zł Cytuj
tryhp3 Opublikowano 5 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2024 W Białymstoku też są. 3 godziny temu, mosze napisał: W sensie - jest wybór czy pojedyncze sztuki? Jak będzie z dandysami? - sekcja handlu | W TK Maxx, koszule SuSu po 99zł ? | Facebook Wygląda, że pojedyncze egzemplarze i raczej nic ciekawego. Cytuj
dragonek Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2024 Na otrium.de jakby ktoś chciał zaryzykować zamówienie, kod GLAMOUR30 na -30% działa na SuSu. Cytuj
astaroth Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2024 tylko pytanie, czy suitsupply dalej jest na Otrium u mnie na aplikacji nie widzę Cytuj
Coven Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2024 O ile artykuły, którymi jestem zainteresowany będą dostępne jeszcze jutro / po jutrze, to ja będę składał zamówienie z wykorzystaniem mailboxde. Temu "bodycar1" jakoś nie do końca ufam po zerknięciu na kilka opinii w sieci. Cytuj
dragonek Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2024 Dziś zamówiłem z pomocą mailbox.de jedną marynarkę, którą sobie upatrzyłem. Ryzyko jest, ale ta obniżka -30% mnie do niego skłoniła. Napiszę potem jak poszło. 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2024 Jest ryzyko, jest zabawa. Cytuj
michasacuer Opublikowano 8 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2024 14 godzin temu, Coven napisał: O ile artykuły, którymi jestem zainteresowany będą dostępne jeszcze jutro / po jutrze, to ja będę składał zamówienie z wykorzystaniem mailboxde. Temu "bodycar1" jakoś nie do końca ufam po zerknięciu na kilka opinii w sieci. Uzywam uslug bodycar1 regularnie i zero zastrzeżeń 2 Cytuj
michasacuer Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 W jakim opakowaniu przychodza itemy z otrium? Paczkomat duzy na spodnieni trzy koszule styknie? Bede zamawial przez bodycar Cytuj
mosze Opublikowano 9 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2024 Pudełka, dość duże, madmiarowe w sensie wymaganej pojemności. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi