Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Faktycznie na niemieckiej stronie działa. Niestety nie da się zamówić na polski adres. Zna ktoś jakiegoś pośrednika z Niemiec, albo jak zamówić z otrium.de do Polski?

Edytowane przez dragonek
Opublikowano
5 minut temu, marynar12 napisał:

Bodycar1.com ?

Problem z zamawianiem przez pośrednika, że nie ma jak zwrócić paczki. Biorąc pod uwagę, że otrium na sporo błędów/uszkodzonych w zamówieniach, to robi się gra niewarta świeczki 

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, cyprys napisał:

Problem z zamawianiem przez pośrednika, że nie ma jak zwrócić paczki. Biorąc pod uwagę, że otrium na sporo błędów/uszkodzonych w zamówieniach, to robi się gra niewarta świeczki 

Nie można odesłać w Polsce z ich etykieta zwrotną?

Opublikowano

To zależy m. in. czy będziesz go zakładał na garnitur czy np. cienki sweter.

Też noszę 106 marynarki.

Zamawiałem od nich kurtki i płaszcze (Otrium) i to była loteria. Jak nosisz 106 to rękawy płaszczy mogą być za krótkie (u mnie już 106 jest na styk). 

Opublikowano
2 godziny temu, tryhp3 napisał:

SuSu zniknęło z Otrium, ale pojawiło się w Warszawskich TK Max. Koszule po 99 zł.

Czy to aby nie jest historia z gatunku tych: outlet SuSu ponownie otwarty! Podaję hasło: C38UL4

?

Wierzyć mi się nie chce w te koszule w TK Maxx- to raz. A po drugie- psujesz resellerom biznesy życia (jeśli z koszulami to prawda).

Opublikowano
58 minut temu, adamW napisał:

Czy to aby nie jest historia z gatunku tych: outlet SuSu ponownie otwarty! Podaję hasło: C38UL4

?

Wierzyć mi się nie chce w te koszule w TK Maxx- to raz. A po drugie- psujesz resellerom biznesy życia (jeśli z koszulami to prawda).

Już w lipcu widziałem parę koszul Susu w TKMaxx w Warszawie. Cena 99zł

Opublikowano

O ile artykuły, którymi jestem zainteresowany będą dostępne jeszcze jutro / po jutrze, to  ja będę składał zamówienie z wykorzystaniem mailboxde. Temu "bodycar1" jakoś nie do końca ufam po zerknięciu na kilka opinii w sieci.

Opublikowano
14 godzin temu, Coven napisał:

O ile artykuły, którymi jestem zainteresowany będą dostępne jeszcze jutro / po jutrze, to  ja będę składał zamówienie z wykorzystaniem mailboxde. Temu "bodycar1" jakoś nie do końca ufam po zerknięciu na kilka opinii w sieci.

Uzywam uslug bodycar1 regularnie i zero zastrzeżeń

• Oceniam pozytywnie 2