Zajac Poziomka Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Krzysiek_W: Spodnie są jaśniejsze niż na zdjęciu, zdjęcie w słabym świetle i trochę przekłamuje kolory (chyba robiąc drugie zdjęcie stanąłem tyłem do lampy). Tutaj te same spodnie i płaszcz w świetle dziennym (wyszły z kolei odrobinę jaśniejsze niż w rzeczywistości, niestety mój telefon nie robi wybitnych zdjęć): https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?p=182569 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Sweter: H&M Spodnie: Benevento Koszula: Lambert Buty: Scarosso Krawat: Poszetka.com Skarpety: Calzedonia EDIT: Dodaję zdjęcia lepiej oddające kolor spodni. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 @Aron, podoba mi się góra, ale dół jakoś mi się z nią nie łączy. Może lepsze byłyby granatowe/fioletowe spodnie i ciemniejsze buty burgund/kasztan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 Spodnie są zielone, na tych zdjęciach faktycznie mogą zlewać się z szarym swetrem (dodałem lepsze zdjęcie spodni). Masz rację, że może sweter albo spodnie mogłyby być ciemniejsze. Granatowe jak najbardziej, szczególnie jeans'y, ale fioletowe z czerwoną koszulą raczej by mi nie pasowały Ciemniejsze buty też oczywiście będą pasować, tylko, że podoba mi się połączenie koniakowych butów z zielenią spodni. Dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 @Aron: myślę, że wystarczyłoby dać krawat w kolorach "ziemi" i trudno byłoby szukać problemów w spodniach. Mi się tak, czy inaczej podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 @Aron: myślę, że wystarczyłoby dać krawat w kolorach "ziemi" i trudno byłoby szukać problemów w spodniach. Mi się tak, czy inaczej podoba. najprostsze rozwiązania są najlepsze Edit: kolor spodni był bardziej zielony niż "ziemisty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 16 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2015 OK. W takim razie możliwe zmiany: 1. Brązowy (ciemny krawat), tylko nie za bardzo lubię połączenie brązu z czerwienią. 2. Taka sama koszula, tylko błękitna + brązowy (ciemny) lub bordowy krawat. 3. Błękitny krawat, reszta bez zmian. 4. Krawat w kolorze butelkowej zieleni, reszta bez zmian. 5. Beżowy/jasnobrązowy krawat, ale mógłby zlać się ze swetrem. Trochę wyszedłem w tych propozycjach poza wspomniane kolory ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 @Aron ogólnie mi się to podoba. Jeśli już coś miałoby wzbudzać wątpliwości to koszula. Tyle, że jak się patrzy na zdjęcia samej góry, to jest wporzo. Czyli nie gra albo ze spodniami, albo, i tu skłaniał bym się bardziej, z butami. A może z tym i z tym? Ja zamieniłbym koszulę na taką jak piszesz w pkt 2 wyżej i zostawił ten krawat co maszna zdjeciu. Tylko, że wtedy mogło by braknąć tego mocniejszego akcentu, no chyba że sam wzór vichy za taki by wystarczył. Ewentualnie bordowy krawat, ale sam nie lubię bordowego krawatu do butów w koniakowym czy tan. Powyższe daje za to obraz, jak spore są możliwości po prostu zabawy w zw. z ubiorem, i o to też przecież chodzi. A może zrobisz i wrzucisz kolejne naście zestawów/wariacji powyższego. Na koniec ustalimy która kombinacja najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Kombinacji jest mnóstwo, to fakt. Zrobiłem kilka dodatkowych zdjęć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 IMG_4259 jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Pierwsze zdjęcie zdecydowanie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 4263 najlepszy według mnie Ten sweter z której kolekcji jest? Aktualnie HM na stronie ma jakiś chyba inny, kolory się nie pokrywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 Sweter nie jest z bieżącej kolekcji. Używam go chyba 3 sezon, ale niestety nie pamiętam dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 17 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2015 4270! Bezdyskusyjnie! Chyba, że pierwsze, ale z granatowym krawatem. Chociaż z tym czekoladowym tyś piknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Marynarka Recman Kardigan Cubus Mucha, poszetka Recman Koszula Vistula Spodnie Cubus Buty Ecco K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Ładna poszetka ale ten TV/prezydencki fold trochę za bardzo wystaje z brustaszy. Zmieniłbym muszkę na wiązana samemu bo fabrycznie zawiązana ujmuje zestawowi. Poza tym bardzo podoba mi się kolor spodni bo taki fiolet jest dość oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Poszetkę wysunąłem do zdjęcia. Wiązana muszka w innym kolorze niż czarny to normalnie jak Yeti, wszyscy słyszeli nikt nie widział. Dziękuję za celną uwagę i słuszny komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Muchy do wiązania: http://www.poszetka.com/pol_m_MUCHY-203.html http://eleganckipan.com.pl/19-muszki http://eleganckimezczyzna.pl/pl/c/Muszki/89 http://eu.suitsupply.com/en/ties?prefn1=seoType&prefv1=Bow%20Ties http://sklepmiler.pl/pl/c/Muszki/68 http://www.dignito.pl/pol_m_Muchy-190.html W niektórych z tych sklepów są też muchy gotowe, trzeba doczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2015 Dzięki Aron. Znam te strony, ale jak sobie coś ubzduram to chcę tu i teraz. Jak szukałem bordowej muchy to albo we wzory, albo połysk, albo nie ten odcień, albo jeszcze nie dojrzałem do muchy za 100zeta, albo coś innego itp. Teraz tak mam ze spodniami w kratkę i znowu widzę HM, albo Recmana ceny do 200zł. 400zł jest dla mnie do przyjęcia, ale 600 (szyte na miarę) jeszcze mnie przerasta. Oferta Benevento "milczy". W tkmaxx nie trafiam. W Peek i Mark Spenser nie widziałem. Przy intensywnym niszeniu 2-3razy w tygodniu spodnie mam na góra dwa sezony (grube uda i spodnie się przecierają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no_way Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 @Aron spodnie Benevento to slimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 @Aron spodnie Benevento to slimy? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beren Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2015 Mój debiut Krawat: Bytom Poszetka: poszetka.com Koszula: Charles Tyrwhitt Marynarka: Christoph Buty: Gordon Bros 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 waski: A sztruksy to nie bardziej do "co mam dziś casualowego..."? Podoba mi się sposób w jaki układa się kołnierzyk koszuli, co to za marka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi