Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 8 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Dziś lepsze zdjęcie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Jak dla mnie rewelacja:) Tylko koszule zapnij na jeszcze 1 guzik Opisz co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 I do tego nigdy bym nie przypuszczał, że nie będzie się gryzła koszula w paski i marynarka w kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Nie gryzie się dzięki kamizelce, bez niej faktycznie jest mały zgrzyt Koszula to Canali, jedna z moich ulubionych. Jest lekko błękitna w bordowe paski. Marynarka lniana Barutti, Kamizelka z dość grubej bawełny canvas, "bespoke" - uszyta na wzór i wymiary innej Poszetka Michaelis z Van Thorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 To jest lniana marynarka ? Na moim kompie bardziej wygląda na wełnianią Zaprezentuj w całej okazalości kamizelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 A, no i pokaż cały zestaw - ze spodniami i butami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Dół pod kolor - Scarosso. Co do kamizelki to postaram się kiedyś ją dokładniej obfotografować, ale nie jest to nic nadzwyczajnego - choć bardzo ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Jako, że zimno i pada - przyszła pora na Barboura! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2015 Coś Ty taki rozmazany Pezet ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Coś Ty taki rozmazany Pezet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 To ja tak wyraźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Bardziej z ciekawości zapytam... co masz na nogach?? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Trampki conversy. Skarpety Crazy Socks. Spodnie Chinosy w kolorze Marsala. PS Zdjęcie telefonem kłamie z kolorami, niestety nie jestem mistrzem samoj*bki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 @Ataman - a jaki efekt chciałeś osiągnąć? czym się inspirowałeś? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Luźniejszy dzień w pracy. Sportowa elegancja. Czy o co pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 ...Sportowa elegancja. Nie wyszło... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 No nie zawsze wychodzi, ale pracuje nad tym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 @Ataman - nie obraź się, bo jesteś nowym użytkownikiem na forum i jak sam napisałeś "pracujesz nad tym". Chcąc uporządkować problem to zacznijmy od tego, że trampki są obuwiem "wakacyjnym" w sportowo/plażowym wydaniu. Trampek elegancki dorosły facet nie zakłada do pracy (no chyba, że jest sportowcem/nauczycielem WF). Elegancki facet nie założy też trampek do garnituru. To jest rodzaj mody - i nie ma nic wspólnego ze stylem ponadczasowym. Owszem widziałem kilka dobrze wyglądających stylizacji z jednolitym sportowym garniturem i białymi trampkami - ale to nadal zdjęcia modela, a użytkowa wartość zestawu skrajnie niska. Do tego pasiasto/grochowe skarpety ... przesuwamy się niebezpiecznie z poziomu gimnazjum w stronę przedszkola. Swojego synka ubieram do przedszkola w podobne wzory, aby wyglądał wesoło Jednak czy dorosłemu facetowi pasuje? "Śmieszne skarpetki" są dobre wtedy, gdy idealnie je dopasujemy do reszty. U ciebie wzornictwo i sposób noszenia dramatyczny. Góra jakoś się broni, jak na pierwsze próby. Choć zdecydowana większość debiutów była lepsza na tym forum. Całkowicie jednak nie gra z dołem. Marynarka chyba jest na ciebie zbyt duża, a "poszetka" chyba udaje poszetkę? Generalnie słabiutko i dużo do doskonalenia. Być może lepiej spróbuj z bardziej klasycznymi zestawami - casual choć pojemny, nie mieści każdego wytworu wyobraźni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Dziękuję. @Hargin - podoba mi się Twoja konstruktywna krytyka. Czasami coś próbuję, na zasadzie a dlaczego by nie. Wyłożyłeś temat, że lepiej się nie da. Człowiek ogląda telewizję i widzi celebrytów w trampkach, chinosach i marynarkach to myśli, że będzie modny, a tu skucha. PS Nie obrażam się, ale z przedszkolem to mi pojechałeś Bronił się nie będę, bo napisałeś że nic dodać, ani ująć zgadzam się, ale może chociaż trochę. Całość szara, dzień szary, koszula w białe pasy to i skarpety w pasy na ożywienie (do zdjęcia podciągnąłem spodnie, tak to grochów nie widać). Marynarka ciut większa, bo kupowana na chłodniejsze dni na sweter (przez lato uciekło mi parę kilo). A poszetkę będę reklamował, bo jak ma ją udawać.... http://recman24.com/sklep/pl/recman/akcesoria/dodatki-eleganckie/poszetka/poszetka-elegant-grafit-100-poszetka-elegant-grafit-100 Tak po prostu chciałem się trochę wytłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgodzę się z kolegą Hargin. Poszetka jest ładna, ale góra jest totalnym zaprzeczeniem dołu - dwa światy, a trampki... tutaj chyba gorzej być nie może Jeśli miałbym się odnieść subiektywnie, to góra jest trochę ciężka, a przy tym bez polotu. Bordowa poszetka i bordowy krawat ożywiłyby ten zestaw, w połączeniu z bordowymi (jak przypuszczam) chinosami dałoby to całkiem fajny rezultat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 9 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Nie ma za co Z tym przedszkolem to oczywiście przenośnia (z synkiem cała prawda ), ale jak widzę użyta skutecznie, bo trafiła do Twojej wyobraźni. Warto studiować to forum, blogi, pinterest, instagram czy tumblr. Z polskich gazet czy telewizji niczego wartościowego się nie dowiesz. Natomiast zanim cokolwiek kupisz, to zapytaj na forum. Unikniesz wyrzucania pieniędzy w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 zainspirowany kamizelką Bażanta zajrzałem głębiej do szafy w poszukiwaniu podobnej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Ile ma guzików? też dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Ile ma guzików? też dwa? no niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 10 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2015 I tak więcej niż moja, bo wczoraj jeden odpadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi