Krzysiek_W Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Na co dzień stawiasz kołnierzyk? nie wygląda to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 10 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2015 Na co dzień stawiasz kołnierzyk? nie wygląda to dobrzeNiecodziennie, tylko w Dniu Elektryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Zestaw na piątkową wódkę . Wasze zdrowie Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Protestuję przeciwko spinkom w tym zestawie! PS I. Sweterek jest dla stylu, czy dla komfortu termicznego? PS II. Od "każualowych" stylizacji jest osobny wątek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Protestuję przeciwko spinkom w tym zestawie! Zależy, jakie spinki i jaka koszula (tę słabo widać). Ale co do zasady, też składam protest. Co do kamizelki w taką pogodę, nie zdążyłbym założyć na nią marynarki, a już byłoby źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 @The Blue Boy, właśnie to tenże wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 @The Blue Boy, właśnie to tenże wątek Wiem, był gdzie indziej, Misza przeniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 Ja przeniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 I znów zaczynają się oskarżenia... Misza to, Misza tamto... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 12 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2015 ... to ja nawiążę do fotografii. Ani to eleganckie, ani klasyczne, ani specjalnie casualowe, ani godne uwagi, ani odnotowania, ani godne forum. Ot po prostu założyłeś coś na siebie jak miliony ludzi każdego dnia i tyle. ps - bez urazy ps2- plus za zamknięty kibel Jak mnie jeden taki xkoziol czasem wnerwia swoimi złośliwostkami, tak tym razem nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 15 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Klubowo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Klubowo Świetna fura. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Wygląda jak samochód, ale co ja się tam znam... http://pl.wikipedia.org/wiki/Fura 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Nieładnie mr. v; odbierasz etat naszemu naczelnemu hejterkowi, koledze xkoziol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dulstein Napisano 15 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Pozostając w konwencji 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Świetna fura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Świetna fura! Oraz "spoko glany, git sztany i w pytę bryle"? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Nie mówiąc o wyczesanych felach. Wyreguluj irony detector. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 29.06.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 29 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 29.06.15 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 nie mogę się powstrzymać Constantin spodnie się zagięły same czy im pomogłeś ukazać te kwiatowe skarpety? No i te "różowe trzewia" marynarki też chyba nie były dziełem przypadku. Ażeby oddać co cesarskie: constantin w/g mnie jesteś najnaturalniejj "ubranym klasykiem". Rzekłbym zrodzony w garniturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Pozostając w konwencji 11297921_10206219242467499_1865318579_n.jpg Spodnie parówki oraz marynarka dwurzędowa to kiepski pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hot Dog Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Akurat kolega Misza jest ekspertem od "znikających postów", czyli ich kasowania bez żadnego wyjaśnienia dla autora. Więc nic dziwnego, że niektórzy wyciągają takie wnioski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. constantin Napisano 5 Lipiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 05.07.15 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 5 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2015 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi