Luca Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Szkoda, że nie widać tej kratki wyżej Ps:duże zainteresowanie w Krakowie książka Michała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoantonio Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 U mnie nieco widać na komputerze, ale przyznaję, że słabo. ;/ żałuję, że nie miałem dziś normalnego aparatu. Było około 50 osób, 5-6 pytań od publiczności, w tym moje dwa . I prawie wszyscy stali w kolejce po autograf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.L.Messi Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Co to za marynarka ? z HM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoantonio Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Marynarka i spodnie - H&M, koszula - Peek&Cloppenburg, kamizelka - Zara, krawat - Lambert, poszetka - nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 To wełniane spodnie z H&M czy jakaś mieszanka z poliestrem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoantonio Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 To wełniane spodnie z H&M czy jakaś mieszanka z poliestrem? 60% poliester, 40% wełna. W H&M prawdziwą wełnę ciężko zaznać. W końcu to sieciówka. Chyba, że w tej kolekcji premium, ale np. marynarki kosztują 500 zł i wcale nie są porywające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 spodnie 100% wełny w wąskich krojach ma Royal Collection, cena to 250 zł. Parę modeli widziałem też w Peek'u, ale miały domieszki poliestru od 10 do 30%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Chyba nadszedł czas na debiut w temacie.DółGóraPrzepraszam za jakość drugiego zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Pozwoliłem sobie nadać jedynie słuszny kierunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Pozwoliłem sobie nadać jedynie słuszny kierunek:) Dziękuję. Zdjęcia wrzucałem bezpośrednio z telefonu i nie wiedziałem jak je obrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Fajne buty i koszula. Skad jesli mozna wiedziec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 Fajne buty i koszula. Skad jesli mozna wiedziec?? Koszula i buty są z J.Crew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 To podejrzewam ze nie kupione w Pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 26 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2014 No niestety w Polsce nie dostępne. Kupione w Stanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 28 Styczeń 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Detal: i ogół 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Jeden z Twoich najlepszych zestawów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Dandy, bardzo przyjemny zestaw. Co to za kamizelka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 SD - wg mnie najlepszy zestaw dotychczas. Co to za marynarka? Dutti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Dandy, bardzo przyjemny zestaw. Co to za kamizelka? Dziękuję za miłe słowa, kamizelka jest z H&M-u SD - wg mnie najlepszy zestaw dotychczas. Co to za marynarka? Dutti? Dzięki serdeczne, ja też bardzo go polubiłem i całkiem fajnie wyszedł na zdjęciach. Tak, marynarka pochodzi z Massimo Dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Bardzo fajny zestaw, tylko wg mnie koszula zbyt ciemno błękitna. No i poszetka (?) też nie za bardzo tu w tej formie/kolorze. Ale ogólna koncepcja jak najbardziej we właściwym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 A mnie się coś gryzie w połączeniu "dwa rzędy i dżins". W ogóle jakoś dwurzędówki staram się nie mieć od matury czy pierwszego roku studiów ale w zestawieniu z takimi spodniami -- nie widzi mi się. Chinosy proszę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Marian, bardzo fajny zestaw, jedynie poszetke zamieniłbym na bardziej fantazyjna i w innym ułożeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 A wg mnie ta dwurzędówka pasuje do dżinsów, co to za firma? Też bym zmienił poszetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi