michau Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 Kilka dni temu... Casual w stylu Drake's Czy to jest koszula na koszuli?Kolorystycznie przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: No niech mnie dunder świśnie, gryzie się też latte z rododendronem i podwinięte rękawy robotniczej koszuli z krawatem, ale...chyba tak miało być ? Żorż late może co najwyżej nie konweniować, a kaszkiet w pomieszczeniu przy stole z "napojem" jest ch...y,; i nie jest w stanie tego wybronić "estetyka foci"; no chyba ze na drugim planie czeka roznegliżowana czpakomodofetyszystka., wtedy nawet pasowałoby sombrero. Oczywiście jest to tylko mój punkt widzenia ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 14 godzin temu, spiryt napisał: Żorż late może co najwyżej nie konweniować, a kaszkiet w pomieszczeniu przy stole z "napojem" jest ch...y,; i nie jest w stanie tego wybronić "estetyka foci"; no chyba ze na drugim planie czeka roznegliżowana czpakomodofetyszystka., wtedy nawet pasowałoby sombrero. Oczywiście jest to tylko mój punkt widzenia ( ) Punkt widzenia rozumiem i szanuję. Nie rozumiem natomiast o co ta spina. Fotka faktycznie została stworzona w pewnej konwencji, w miejscu, w którym kaszkiet na głowie nikomu nie przeszkadzał. Poza tym roznegliżowana czapkomodofetyszystka czekała na zapleczu, a sombrero miał na głowie fotograf @michau To jest coś w rodzaju pracowniczej koszulo/kurtki z dosyć grubego denimu. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 @kamizelka nie ma żadnej spiny, zdjęcie naprawdę ładne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 2 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2019 14 godzin temu, xkoziol napisał: Zgadzam się z Tobą w 100% ale po pijaku nie ma sensu pisać. Potem się edytuje, znam to z autopsji kurde trzeźwy byłem ; jest to może trochę niefrasobliwe podejście do składni i czasem ortografii, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Avallach Napisano 11 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2019 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2019 13 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2019 Ponoć ostatni taki upalny dzień. Lny z "tikeja": Mercedes Benz i Trussardi + C & J: 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Z dzisiajWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 Zestaw, chociaż na wysokim poziomie jeżeli chodzi o wszystkie elementy, to mi się właściwie kolorystycznie nie podoba, bo trochę wchodzi w klimaty beżu emeryta. Jednak dałem lajka, bo mnie jak i kota zauroczyła ta poszetka. W przyszłości nie dam się tak łatwo.zwieść 😫 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2019 26 minut temu, Midlife-Crisis napisał: , bo trochę wchodzi w klimaty beżu emeryta. Czyli prawidłowo. Stosownie do wieku 😂. Ale „goła baba” w kieszonce, dla złamania efektu „ziemia woła”, jest. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Jakaś 20 procentowa domieszka lnu niby jest, ale w przewadze wełna. Portki też wełniane, ale trochę imitują denim. Corneliani, Tiger of Sweden, Brooks Brothers, TLB + coś czego nie widać, a robi najlepszą robotę: Amouage Beach Hut. 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Plus za połączenie, ale serduszko za Amouage BH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 2 godziny temu, Xune napisał: serduszko za Amouage BH Super pachnidło, jedyne zastrzeżenia mam do trwałości. Wbrew powszechnej opinii, że to kiler i takie tam, na mnie trzyma się stosunkowo niedługo. Szybko staje się bliskoskórny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 @Tanatos70 super zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 Powrót ze swojego wesela😀 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2019 1 godzinę temu, Krzysiek_W napisał: @Tanatos70 super zestaw! Dzięki . To powoli staje się mój zestaw "ćwierćformalny" pierwszego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 11 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2019 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2019 4 minuty temu, DolceGusto napisał: #żelazko 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2019 @Szydlowsky. Na zdjęciu faktycznie widać 😉 ale szybko wyciągnąłem te rzeczy z szafy patrząc na pogodę za oknem i wskoczyłem na rower. Teraz do roboty nowy outfit założyłem 😊 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 16 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2019 Tydzień temu / jesienne safari 18 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomas Shelby Napisano 16 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2019 @DolceGusto, skąd spodnie z ostatniej fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 19 Wrzesień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2019 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dubbing Napisano 19 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2019 Z wtorkuWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi