phantom Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Z tym przejęciem garniturów też tak kombinowałem. Nie łódź się, nawet jeśli się powiedzie z tym spadkobiercą, to CIę gdzieś między bierzmowaniem a maturą wyprzedzi w gabarytach. 😀 Próbować trzeba😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał: Mam nadzieję, że to ukłon w stronę @lubo69 i @phantom , bo inaczej oddziały czekają w gotowości... Ależ skąd? Nie! Nie pozwoliłbym sobie na jakieś aluzje w kierunku mistrza słowa. To zwykły błąd, na którym mnie przyłapałeś. Tyle że bardziej ortograficzny niż gramatyczny. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 14 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Nie pozwoliłbym sobie na jakieś aluzje w kierunku mistrza słowa. Że niby to żem ja, Jarząbek Wacław?☺️ Nieee... Natomiast od dawna mam chętkę na podkradzenie Koledze nicka; że też nie wpadłem na ten pomysł rejestrując się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 2 minuty temu, lubo69 napisał: Natomiast od dawna mam chętkę na podkradzenie Koledze nicka; że też nie wpadłem na ten pomysł rejestrując się... No to poczekaj trochę, bo się ten okres u mnie powoli kończy 🙁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Będziesz zmieniał na Silver-Surfer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Marzeniem byłoby coś w stylu Senior Member, ale może się skończy na czymś mniej pretensjonalnym z końcówką 68 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 W dniu 10.07.2019 o 13:50, lubo69 napisał: Dzięki, ale tylko jeśli pełnoletnia;-) Tegoroczna maturzystka 😁: 14 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 @Tanatos70, tym zdjęciem nie przepędzisz u @lubo69 i @Midlife-Crisis myśli o przemijaniu, kryzysie i starym Peselu/loginie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 [mention=6001]Tanatos70[/mention], tym zdjęciem nie przepędzisz u [mention=247]lubo69[/mention] i [mention=7350]Midlife-Crisis[/mention] myśli o przemijaniu, kryzysie i starym Peselu/loginie No dobra, wydało się - mój prawdziwy nick to lubo99 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 @Tanatos70 - teściu Ty mój kochany 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 1 minutę temu, Krzysiek_W napisał: @Tanatos70 - teściu Ty mój kochany Właśnie tego typu komentarzy się obawiałem 🤣 Obstawiam, że do wieczora zdjęcie latorośli @Tanatos70a będzie miało 40+ serduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 1 minutę temu, Żorż Ponimirski napisał: Właśnie tego typu komentarzy się obawiałem 🤣 Obstawiam, że do wieczora zdjęcie latorośli @Tanatos70a będzie miało 40+ serduszek ja już je mam ustawione na tapecie na komputerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Tegoroczna maturzystka :Jeżeli jeszcze do tego też spóźnia się średnio sekundę miesięcznie, to masz chłopie szczęście w życiu PS. Zdjęcie zacytowałem z pełną premedytacją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Wiem, ładną mam córkę. Podobno kubek w kubek tatuś 😁 . Z tym , że ma zdecydowanie trudniejszy ode mnie charakter, więc swojemu przyszłemu potencjalnemu zięciowi nie zazdroszczę 😂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 Polemizowałbym, tatuś ma cerę ziemistą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 11 minut temu, Tanatos70 napisał: Wiem, ładną mam córkę. Podobno kubek w kubek tatuś 😁 . Z tym , że ma zdecydowanie trudniejszy ode mnie charakter, więc swojemu przyszłemu potencjalnemu zięciowi nie zazdroszczę 😂 Nie przejmuj się charakterem córki. Zające ćwierkają, że po zakupie DJ41 Twoje notowania na giełdzie potencjalnych teściów znacząco wzrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 19 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2019 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roj Napisano 25 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2019 Dziś lekko na upalny dzień - dół jest niemieckiej produkcji. Koszula Ossovski, pasek z TK Maxx ale w Berlinie (więc niemiecki ), buty shoepassion a lniane spodnie.. ktoś ma pomysł? 😎 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 „Oczko mu się odlepiło, temu misiu” Caly len na upały w górach Poconos w Pennsylvanii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Caly len na upały w górach Poconos w Pennsylvanii Niedaleko, w okolicach East Stroudsburg jest duże skupisko Polonii oraz najbliżej położony od Nowego Jorku stok narciarski. Spędziłem tam swoje pierwsze i jedyne w życiu Polish-American Thanksgiving w 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2019 U nas na nizinach też gorąco i też len się sprawdza... jako tako : 4 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamizelka Napisano 30 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2019 Kilka dni temu... Casual w stylu Drake's 3 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 On 7/28/2019 at 8:16 AM, Żorż Ponimirski said: Niedaleko, w okolicach East Stroudsburg jest duże skupisko Polonii oraz najbliżej położony od Nowego Jorku stok narciarski. Spędziłem tam swoje pierwsze i jedyne w życiu Polish-American Thanksgiving w 2016 Latem wolimy chłodne Poconos od 40sto stopniowego upału i 90% wilgotności na Manhattanie. Jeździmy konno, na quadach, biegamy po górach, pływamy w potokach, strzelamy do rzutków z shotgunów i siedzimy pół dnia w basenie a potem masaż i sauna w spa Polecam latem z całą rodziną przyjechać do Poconos. Każdy znajdzie coś dla siebie. Na narty to Pocono Mountains i Berkshire Mountains to raczej większe pagórki. Dużo lodu i sztucznego śniegu. Dlatego na narty jeździmy do Vermont(Killington, Bromley), Colorado (Vail, Aspen), Utah (Park City) i Californii (Lake Tahoe - Northstar, Squaw Valley), ale Poconos mają swój urok w lecie W sumie chyba powinienem napisać przewodnik dla Polaków po USA bo w sumie dość dużo jeździmy/latamy i można by nasze wrażenia gdzieś opisać. 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 W dniu 30.07.2019 o 11:37, kamizelka napisał: Kilka dni temu... Casual w stylu Drake's wszystko elegancko, jest jednak małe ale................... kaszkiet przy stole w pomieszczeniu, jakoś mnie się mocno gryzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 1 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2019 15 minut temu, spiryt napisał: wszystko elegancko, jest jednak małe ale................... kaszkiet przy stole w pomieszczeniu, jakoś mnie się mocno gryzie No niech mnie dunder świśnie, gryzie się też latte z rododendronem i podwinięte rękawy robotniczej koszuli z krawatem, ale...chyba tak miało być ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi