DolceGusto Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Może zamiast szukać nowego moderatora lepiej stworzyć jakiś regulamin określający pożądaną zawartość zdjęć? 😉 a osobiście uważam, że usuwanie zdjęć dla tego, że nie widać na nich jakiejś określonej ilości elementów nie jest konieczne. Skoro forum ma charakter otwarty i ma jakiś cel edukacyjny to może wystarczyła by miła opinia moderatora (lub innych kolegów) z nakierowaniem użytkownika na to jakie zdjęcia wnoszą coś więcej do tego tematu. @faber ja krawat zawsze wyciągam spod pasa, wtedy się nie naciąga i węzeł zostaje tam gdzie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 22 minuty temu, DolceGusto napisał: Może zamiast szukać nowego moderatora lepiej stworzyć jakiś regulamin określający pożądaną zawartość zdjęć? 😉 a osobiście uważam, że usuwanie zdjęć dla tego, że nie widać na nich jakiejś określonej ilości elementów nie jest konieczne. Ja uważam, że wrzucanie zdjęć na których głównym elementem jest pas bezpieczeństwa nie jest dobrym pomysłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 24 minuty temu, DolceGusto napisał: Skoro forum ma charakter otwarty i ma jakiś cel edukacyjny to może wystarczyła by miła opinia moderatora (lub innych kolegów) z nakierowaniem użytkownika na to jakie zdjęcia wnoszą coś więcej do tego tematu. To jest kolejny, z setki argumentów przemawiający na korzyść Xkozła jako moderatora. Kto inny potrafiłby wyrazić miłą opinię, pytam kto? #Xkozioł2018 #MuremzaXkozłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Nie każdy użytkownik forum ma bloga i nie każdy potrafi zrobić zdjęcie tak, żeby ładnie wyeksponować to na czym mu zależy. Myślę, że kolega @faber wrzucając to zdjęcia nie pomyślał: "No! Ale kozacki ten mój pas bezpieczeństwa! Niech każdy go zobaczy!" 😉 A jeśli chodzi o kandydaturę @xkoziol to nie mam przecież nic przeciwko 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Czy powinno się dobierać pas bezpieczeństwa do krawata czy na odwrót? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Ja tam mam pasy wymienne. Po co się ograniczać do jednego krawata? A jak nie mam krawata, to bez pasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dandycore Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 W dniu 28.02.2018 o 21:20, Velahrn napisał: Fajna kurtka - gdzie ją kupiłeś? Mango Man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 W dniu 5.03.2018 o 08:48, DolceGusto napisał: Nie każdy użytkownik forum ma bloga i nie każdy potrafi zrobić zdjęcie tak, żeby ładnie wyeksponować to na czym mu zależy. Myślę, że kolega @faber wrzucając to zdjęcia nie pomyślał: "No! Ale kozacki ten mój pas bezpieczeństwa! Niech każdy go zobaczy!" 😉 A jeśli chodzi o kandydaturę @xkoziol to nie mam przecież nic przeciwko 😉 Tak właśnie było. Myślałem, że użytkownicy najpierw spojrzą na krawat w lisy czy dosyć duży button-down, ale nie wszystko da się przewidzieć. Upomnienie od @xkoziol jako moderatora uważałbym za coś niezwykłego, też jestem za jego kandydaturą W dniu 5.03.2018 o 09:00, ciasteczkowy napisał: Czy powinno się dobierać pas bezpieczeństwa do krawata czy na odwrót? Tym razem pas dobrany był do pasków na skarpetkach. Myślisz, że to dobry pomysł ? 20 godzin temu, Blondas napisał: Ja tam mam pasy wymienne. Po co się ograniczać do jednego krawata? A jak nie mam krawata, to bez pasów. Po co wymieniać pasy? Lepiej wymieniać samochody 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Gant, Próchnik, Polo RL, G.H. Bass 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 7 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 SuSu, Osovski, Yanko 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2018 @alabuz bardzo mi pasuje taki outfit !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2018 Tommy Hilfiger, Osovski, Lee, Massimo Dutti 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maderski Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 Niestety bardzo słabe światło w pracy wymusiło słabą jakość zdjęcia, ale: Polo - Tm. Lewin Marynarka - M&S Spodnie: H&M 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2018 Powrót zimy w Gdańsku. 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2018 Coś czuję, że już powoli czas zapakować do pokrowca moją kamelową Monty- budrysówkę. Dzisiaj pewnie ostatnia okazja, bo wiosna idzie (ponoć ). Pobiła popularnością ulubioną kurtkę Barboura (też taka wariacja na temat: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=244852 ), choć do roboty jej raczej nie zakładam:: 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DolceGusto Napisano 21 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 21 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2018 Prawdopodobnie największa radocha z zakupu ever. Ciałem jestem gdzieś w stolicy, w drodze do pracy, duchem zmierzam ku falom Pacyfiku przez Rte 66:) 6 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 22 Marzec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Dziś ryzykuję wersję z krawatem: 14 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Awans na wyższy mafijny szczebelek? Myślałem, że nie potrzebuję skórzanej kurtki, ale wszystko wskazuje na to, że się myliłem... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 zastanawiam sie czy wymienić w tej marynarce guziki na ciemne, rogowe... Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 2 godziny temu, Wodzu napisał: Awans na wyższy mafijny szczebelek? Myślałem, że nie potrzebuję skórzanej kurtki, ale wszystko wskazuje na to, że się myliłem... Może jakieś zamówienie grupowe? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 Awans na wyższy mafijny szczebelek? Myślałem, że nie potrzebuję skórzanej kurtki, ale wszystko wskazuje na to, że się myliłem... Ale że co? Nie możesz awansować? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2018 30 minut temu, Blondas napisał: Ale że co? Nie możesz awansować? Ja nie muszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi