Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 1 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2017 Po tej samej linii (no kocham te klimaty ), ale wieczorem (takie tam rodzinne spotkanie, którego efekt opisałem tutaj: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3348-jaki-dziś-masz-zegarek-na-ręku/?do=findComment&comment=264462 Bluza wbrew pozorom jest inna niż przed południem (jakaś "włoszczyzna" z Yooxa), loafersy też od Vassa (a już chciałem je tydzień temu do kartonu chować ) , a marynarka to bardzo fajny "peerelowski" len: 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montblanc Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 @TomiW01 i @casual bardzo proszę o info gdzie kupiliście kurtki. Jestem na etapie poszukiwania field jacket i wasze egzemplarze wydają się ciekawe. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
casual Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 W TK Maxx jak interesuję cię firma to Ralph Lauren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 4 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2017 Warunki bez szału, wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 7 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2017 Sobotni luzik 9 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 11 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2017 Dalej w jesiennych klimatach... 4 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 12 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2017 Dzisiaj pogoda trochę niezdecydowana, za zimno na lato, za cieplo na jesień. 7 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Wczoraj. * kurtka i spodnie Suitsupply * Osovski & Mr. Vintage * sweter H&M * Herring by Cheaney 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 BrotherM ładna marynarka, proszę podaj linka do niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 @alabuz https://eu.suitsupply.com/pl/jackets/havana-jasnoszary-gładki/C1122.html?cgid=Jackets Gruby len, co prawda dominantą jest jasno szara nić, ale przy bardziej obfitym świetle w marynarce uwidacznia się brązowa nić, przez co kolor zmienia się na pośredni między jasno-szarym, a jasno-brązowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Golf i marynarka to zawsze dobry pomysł 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 13 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Jesienne popołudnie. Pogodnego weekendu. 3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 Prawie zapomniałem o tym ważnym zdjęciu mojej przełomowej stylizacji casualowej #piąteczek 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2017 10 minut temu, 4inHand napisał: Prawie zapomniałem o tym ważnym zdjęciu mojej przełomowej stylizacji casualowej #piąteczek #the right man in the right place btw to te nowe golfy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 16 godzin temu, Szydlowsky napisał: #the right man in the right place btw to te nowe golfy ? Tylko ten na drugim zdjęciu Pierwszy jest z jakiegoś straganu od gościa z saszetą na biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 14 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 Niebieski to zdecydowanie mój ulubiony kolor, dzisiaj w bengal stripe i herringbone 10 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 Super marynarka. Jaki skład? To wełna + len? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 Wełna pure wool, bardzo miękka i przyjemna w dotyku. Marynarka na półpodszewce z nakładanymi kieszeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. casual Napisano 14 Październik 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 6 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 W dniu 13.10.2017 o 16:46, 4inHand napisał: Prawie zapomniałem o tym ważnym zdjęciu mojej przełomowej stylizacji casualowej #piąteczek Inspirowane ostatnim wpisem outdersena z tymi dźinsami? http://www.outdersen.com/2017/09/dzins-z-historia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2017 W dniu 13.10.2017 o 16:46, 4inHand napisał: Prawie zapomniałem o tym ważnym zdjęciu mojej przełomowej stylizacji casualowej #piąteczek Inspirowane ostatnim wpisem outdersena z tymi dźinsami? http://www.outdersen.com/2017/09/dzins-z-historia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 W dniu 15.10.2017 o 00:47, Midlife-Crisis napisał: Inspirowane ostatnim wpisem outdersena z tymi dźinsami? http://www.outdersen.com/2017/09/dzins-z-historia.html NIe, ten styl płynie z serca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2017 Casualowe ubrania w teatrze podczas występu OSTR zorganizowanego przez markę Hennessy Golf i marynarka Turing by MiMe zdały egzamin "koncertowo" 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi