Secondhand Dandy Napisano 31 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2013 Ziemiste barwy w lecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Gotowy na weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Nie za ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Zdjęcie było robione rano, gdy było chłodniej, teraz została sama koszula. Na szczęście flanela jest dość przewiewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 tak , tak dostrzegam po splocie, że prawie mgiełka... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 A jak Pan ocenia sam zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 W kategorii prowokacji, do butów brakuje mi tylko szpadla, oczywiście zalecam porządne skarpety, aby stopy nie doznały uszczerbku przy rekultywacji gleby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Odnoszę wrażenie, że przemawia przez Pana agresja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Zaręczam, że poziom kortyzolu w normie, póki co lekkie rozbawienie...odnosząc się do dwóch stylizacji, które uprzejmy był Pan nam zaprezentować ja z kolei odnoszę wrażenie, że pierwsza była bardziej spójna swą aberracją klasycznej elegancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burger Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 odnosząc się do dwóch stylizacji, które uprzejmy był Pan nam zaprezentować ja z kolei odnoszę wrażenie, że pierwsza była bardziej spójna swą aberracją klasycznej elegancji. Chodzi Panu o stylizację z niefortunnymi nazwami, czy tę z obuwiem domowym (na które usilnie prosiłem nie zwracać uwagi)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Ciekawie wpleciona złota nitka do muszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Dzięki okularom korekcyjnym w brustaszy marynarka jest lepiej widoczna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Buty to żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2013 Nie, to tylko jaja z Ciebie, ze mnie i z każdego innego z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Połączenie marynarki z bermudami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Znów bidna jakość, po uwagach z mojego "debiutu" założyłem knit, do poszetki jakoś się jeszcze nie przekonałem. I tak ludzie się mnie pytają "czemu tak oficjalnie?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Wyluzowany weekend. http://the-bigwig.blogspot.com/2013/08/na-luzie-niemozliwe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 4 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2013 Gotowy na weekend. ... Buty, pomijając ich słabą klasę (ta dziwna podeszwa), są niedostosowane kolorem i nieodpowiednie do noszenia na bose stopy. Try again. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Casual w bieli. Styleman co to za buty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Wątek przeczyszczony na prośbę autora postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2013 Styleman co to za buty ? Gucci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 To chyba mój debiut w tym temacie Kurtka Barbour i krótkie spodnie z mankietem i kantem --> Oraz bransoletki Viola Milano --> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 to samo pomyślałem.. Ty w tym wątku..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2013 Nie jest tak źle,jeszcze nie trafiłeś na rubieże tak jak ja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2013 Ciekawe zestawienie: babour i szorty - na dole lato na górze jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi