Dziaku Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Cel był taki, żeby było dosyć jasno. Mi efekt końcowy się podobał Ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 24 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Eksperymentów z PRL cd. . Chciałbym napisać, że to już ostatnia, ale... mam słaby charakter, więc niech będzie, że jedna z ostatnich . Tym razem taka z podszewką i obszerniejsza, aby zmieścić dodatkowe ocieplacze i ...zimowe sadło . Kot chyba lubi te włoskie wełny na 2,5 guzika (a propos dyskusji w innym wątku- wszystkie peerelki wykonywane przez corneliani jakie posiadam, mają ten układ i mi on odpowiada). Miały być trzewiki, ale w sumie ciepławo jest, a Rafał się przy tych monkach napracował więc noszę : 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 12 godzin temu, Dziaku napisał: Cel był taki, żeby było dosyć jasno. Mi efekt końcowy się podobał Ale to tylko moje zdanie Gdyby Ci się nie podobał to pewnie byś się nim nie chwalił Sweter wydaje się fajny - prywatnie ciekaw jestem składu, ale marynarka to koszmarek i nie współgra z resztą. Poszetka jeżeli jest brażowa też od czapy. Spodni nie chcę oceniać, bo liczę, że mają klasyczny beżowy kolor i po prostu to jest kiepskie zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Ja dzisiaj na luzie. Buty mi czarne jakoś do tego zestawu pasowały, a takie tylko miałem. Nie wiem czy oxfordy tutaj pasowały. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 8 godzin temu, JD! napisał: Gdyby Ci się nie podobał to pewnie byś się nim nie chwalił Sweter wydaje się fajny - prywatnie ciekaw jestem składu, ale marynarka to koszmarek i nie współgra z resztą. Poszetka jeżeli jest brażowa też od czapy. Spodni nie chcę oceniać, bo liczę, że mają klasyczny beżowy kolor i po prostu to jest kiepskie zdjęcie. Golf ma skład 80% wełna jagnięca, 20% poliamid. Co do marynarki, poważnie? Rozwiń, proszę. Poszetka jest złotobeżowo - brązowo - szara. Na zdjęciu wyszła dosyć ciemno. Ale jeśli chodzi o spodnie to przeliczyłeś się, bo to nie jest klasyczny beż. Są trochę bardziej, hmm, bananowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Zestaw kolegi @Dziaku dla mnie wyjątkowo dobrze współgra z jego typem urody. Młody człowiek wnosi tym do toalety biurowej (uczelnianej?) dużo słońca. Że klapy marynarki nie tak to małe piwo. Reszta wraz z świetnym dopasowaniem wyważa to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Piątek na luzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 25 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 25 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 Zegarek nienastawiony 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 25 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2016 22 minuty temu, Kyle napisał: Zegarek nienastawiony a na marynarce otwierany wizjer do zegarka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 27 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2016 Dnia 24.11.2016 o 20:06, Ataman napisał: Ja dzisiaj na luzie. Buty mi czarne jakoś do tego zestawu pasowały, a takie tylko miałem. Nie wiem czy oxfordy tutaj pasowały. @Ataman te Santosy, same w sobie, są bardzo ładne (zresztą też mam ten model) ale do jeansów, moim zdaniem, kompletnie nie pasują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dnia 24.11.2016 o 23:55, Midlife-Crisis napisał: Zestaw kolegi @Dziaku dla mnie wyjątkowo dobrze współgra z jego typem urody. Młody człowiek wnosi tym do toalety biurowej (uczelnianej?) dużo słońca. Że klapy marynarki nie tak to małe piwo. Reszta wraz z świetnym dopasowaniem wyważa to. Ja nie chcę się znęcać nad kolegą Dziaku czy być nadmiernie czepliwym, ale to te zdjęcia niespecjalnie dają podstawy by pisać o świetnym dopasowaniu @Midlife-Crisis. Bądźmy trochę bardziej obiektywni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 2 godziny temu, JD! napisał: Ja nie chcę się znęcać nad kolegą Dziaku czy być nadmiernie czepliwym, ale to te zdjęcia niespecjalnie dają podstawy by pisać o świetnym dopasowaniu @Midlife-Crisis. Bądźmy trochę bardziej obiektywni Powiedzmy, że to takie moje subiektywne wrażenie, co przez "dla mnie" zaznaczyłem. Na przyszłość postaram się być bardziej obiektywnym. Nie wiem jednak, czy potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Casual monday 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Widzę, że broda przystrzyżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 @gratek oj nie. Jeszcze bardziej się rozrosła Ale umiem się tak ustawić, żeby nikogo nie raziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 18 minut temu, xkoziol napisał: Koszula nie pasuje do marynarki, albo jedno albo drugie do wymiany. Kiedy nie robi zdjęć koszuli nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 5 godzin temu, MarcinJarosz napisał: @gratek oj nie. Jeszcze bardziej się rozrosła Ale umiem się tak ustawić, żeby nikogo nie raziła. zarzuciłeś na plecy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 11 godzin temu, Krzysiek_W napisał: zarzuciłeś na plecy? Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 29 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 No to dzisiaj zaszalałem. Jak wyszło? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 Świetny zestaw! Jakbym miał się do czsgokolwiek przyczepić - to może krawat trochę ciemniejszy bym wybrał. Ale z drugiej strony dajmy spokój takim pierdołom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech Napisano 30 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Atman zestaw jest spójny i dobrze wygląda. Można też spróbować z czerwonymi dodatkami jako że marynarka ma takie pasy Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi