Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał:

No niech mnie dunder świśnie, gryzie się też latte z rododendronem i podwinięte rękawy robotniczej koszuli z krawatem, ale...chyba tak miało być ? ;)

Żorż late może  co najwyżej nie konweniować, a kaszkiet w pomieszczeniu przy stole z "napojem"  jest ch...y,; i nie jest w stanie tego wybronić "estetyka foci";  no chyba ze na drugim planie czeka roznegliżowana czpakomodofetyszystka., wtedy nawet pasowałoby sombrero.

Oczywiście jest to tylko mój punkt widzenia ( :) )

Opublikowano
14 godzin temu, spiryt napisał:

Żorż late może  co najwyżej nie konweniować, a kaszkiet w pomieszczeniu przy stole z "napojem"  jest ch...y,; i nie jest w stanie tego wybronić "estetyka foci";  no chyba ze na drugim planie czeka roznegliżowana czpakomodofetyszystka., wtedy nawet pasowałoby sombrero.

Oczywiście jest to tylko mój punkt widzenia ( :) )

Punkt widzenia rozumiem i szanuję. Nie rozumiem natomiast o co ta spina.

Fotka faktycznie została stworzona w pewnej konwencji, w miejscu, w którym kaszkiet na głowie nikomu nie przeszkadzał.

Poza tym roznegliżowana czapkomodofetyszystka czekała na zapleczu, a sombrero miał na głowie fotograf ;)

@michau To jest coś w rodzaju pracowniczej koszulo/kurtki z dosyć grubego denimu.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
14 godzin temu, xkoziol napisał:

Zgadzam się z Tobą w 100% ale po pijaku nie ma sensu pisać. Potem się edytuje, znam to z autopsji ;-)

kurde  trzeźwy byłem ; jest to może trochę niefrasobliwe podejście do składni i czasem ortografii,

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zestaw, chociaż na wysokim poziomie jeżeli chodzi o wszystkie elementy, to mi się właściwie kolorystycznie nie podoba, bo trochę wchodzi w klimaty beżu emeryta. Jednak dałem lajka, bo mnie jak i kota zauroczyła ta poszetka. W przyszłości nie dam się tak łatwo.zwieść ?

1.thumb.jpg.78c0292f44671a0735e1f4acf274dba6.jpeg

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, Xune napisał:

serduszko za Amouage BH

Super pachnidło, jedyne zastrzeżenia mam do trwałości. Wbrew powszechnej opinii, że to kiler i takie tam, na mnie trzyma się stosunkowo niedługo. Szybko staje się bliskoskórny.