Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Midlife-Crisis napisał:

Z tym przejęciem garniturów też tak kombinowałem. Nie łódź się, nawet jeśli się powiedzie z tym spadkobiercą, to CIę gdzieś między bierzmowaniem a maturą wyprzedzi w gabarytach. ?

Próbować trzeba?

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
1 godzinę temu, Żorż Ponimirski napisał:

Mam nadzieję, że to ukłon w stronę @lubo69 i @phantom , bo inaczej oddziały czekają w gotowości...

Ależ skąd? Nie! Nie pozwoliłbym sobie na jakieś aluzje w kierunku mistrza słowa. To zwykły błąd, na którym mnie przyłapałeś. Tyle że bardziej ortograficzny niż gramatyczny.

Unknown.jpeg

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
14 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

Nie pozwoliłbym sobie na jakieś aluzje w kierunku mistrza słowa.

Że niby to żem ja, Jarząbek Wacław?☺️ Nieee...

Natomiast od dawna mam chętkę na podkradzenie Koledze nicka; że też nie wpadłem na ten pomysł rejestrując się...  

Opublikowano
[mention=6001]Tanatos70[/mention], tym zdjęciem nie przepędzisz u [mention=247]lubo69[/mention] i [mention=7350]Midlife-Crisis[/mention] myśli o przemijaniu, kryzysie i starym Peselu/loginie

No dobra, wydało się - mój prawdziwy nick to lubo99 :-)
  • Like 3
Opublikowano
Tegoroczna maturzystka :
7A3AB598-8FB9-44C8-BF11-81199659B73A.thumb.jpeg.9d97c5ce304d10c340b66772c097842e.jpeg

Jeżeli jeszcze do tego też spóźnia się średnio sekundę miesięcznie, to masz chłopie szczęście w życiu :-)
PS. Zdjęcie zacytowałem z pełną premedytacją.
  • Like 2
Opublikowano
11 minut temu, Tanatos70 napisał:

Wiem, ładną mam córkę. Podobno kubek w kubek tatuś ?

. Z tym , że ma zdecydowanie trudniejszy ode mnie charakter, więc swojemu przyszłemu potencjalnemu zięciowi nie zazdroszczę ?

Nie przejmuj się charakterem córki. Zające ćwierkają, że po zakupie DJ41 Twoje notowania na giełdzie potencjalnych teściów znacząco wzrosły ;)

Opublikowano

Dziś lekko na upalny dzień - dół jest niemieckiej produkcji. Koszula Ossovski, pasek z TK Maxx ale w Berlinie (więc niemiecki ;) ), buty shoepassion a lniane spodnie.. ktoś ma pomysł? ?

len.thumb.jpg.3eaa90d7f661f74acbe8c156f154ab98.jpg

monk2.jpg

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Beny23 napisał:

Caly len na upały w górach Poconos w Pennsylvanii

Niedaleko, w okolicach East Stroudsburg jest duże skupisko Polonii oraz najbliżej położony od Nowego Jorku stok narciarski. Spędziłem tam swoje pierwsze i jedyne w życiu Polish-American Thanksgiving w 2016 :)

• Like 1
Opublikowano
W dniu 30.07.2019 o 11:37, kamizelka napisał:

Kilka dni temu... Casual w stylu Drake's ;)

JiG-62.jpg

wszystko elegancko, jest jednak małe ale................... kaszkiet przy stole w pomieszczeniu, jakoś mnie się mocno  gryzie

Opublikowano
15 minut temu, spiryt napisał:

wszystko elegancko, jest jednak małe ale................... kaszkiet przy stole w pomieszczeniu, jakoś mnie się mocno  gryzie

No niech mnie dunder świśnie, gryzie się też latte z rododendronem i podwinięte rękawy robotniczej koszuli z krawatem, ale...chyba tak miało być ? ;)

• Like 1