Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Opublikowano 8 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Dziś lepsze zdjęcie 14 Cytuj
proki1971 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Jak dla mnie rewelacja:) Tylko koszule zapnij na jeszcze 1 guzik Opisz co i jak. Cytuj
proki1971 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 I do tego nigdy bym nie przypuszczał, że nie będzie się gryzła koszula w paski i marynarka w kratkę. Cytuj
Bażant Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Nie gryzie się dzięki kamizelce, bez niej faktycznie jest mały zgrzyt Koszula to Canali, jedna z moich ulubionych. Jest lekko błękitna w bordowe paski. Marynarka lniana Barutti, Kamizelka z dość grubej bawełny canvas, "bespoke" - uszyta na wzór i wymiary innej Poszetka Michaelis z Van Thorn. Cytuj
proki1971 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 To jest lniana marynarka ? Na moim kompie bardziej wygląda na wełnianią Zaprezentuj w całej okazalości kamizelkę. Cytuj
proki1971 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 A, no i pokaż cały zestaw - ze spodniami i butami Cytuj
Bażant Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Dół pod kolor - Scarosso. Co do kamizelki to postaram się kiedyś ją dokładniej obfotografować, ale nie jest to nic nadzwyczajnego - choć bardzo ją lubię Cytuj
Velahrn Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Jako, że zimno i pada - przyszła pora na Barboura! 3 Cytuj
eye_lip Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Coś Ty taki rozmazany Pezet ? 1 Cytuj
Denior Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Coś Ty taki rozmazany Pezet ? Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Bardziej z ciekawości zapytam... co masz na nogach?? 4 Cytuj
Ataman Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Trampki conversy. Skarpety Crazy Socks. Spodnie Chinosy w kolorze Marsala. PS Zdjęcie telefonem kłamie z kolorami, niestety nie jestem mistrzem samoj*bki. Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 @Ataman - a jaki efekt chciałeś osiągnąć? czym się inspirowałeś? 2 Cytuj
Ataman Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Luźniejszy dzień w pracy. Sportowa elegancja. Czy o co pytasz? Cytuj
Koval Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 ...Sportowa elegancja. Nie wyszło... 2 Cytuj
Ataman Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 No nie zawsze wychodzi, ale pracuje nad tym. 2 Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 @Ataman - nie obraź się, bo jesteś nowym użytkownikiem na forum i jak sam napisałeś "pracujesz nad tym". Chcąc uporządkować problem to zacznijmy od tego, że trampki są obuwiem "wakacyjnym" w sportowo/plażowym wydaniu. Trampek elegancki dorosły facet nie zakłada do pracy (no chyba, że jest sportowcem/nauczycielem WF). Elegancki facet nie założy też trampek do garnituru. To jest rodzaj mody - i nie ma nic wspólnego ze stylem ponadczasowym. Owszem widziałem kilka dobrze wyglądających stylizacji z jednolitym sportowym garniturem i białymi trampkami - ale to nadal zdjęcia modela, a użytkowa wartość zestawu skrajnie niska. Do tego pasiasto/grochowe skarpety ... przesuwamy się niebezpiecznie z poziomu gimnazjum w stronę przedszkola. Swojego synka ubieram do przedszkola w podobne wzory, aby wyglądał wesoło Jednak czy dorosłemu facetowi pasuje? "Śmieszne skarpetki" są dobre wtedy, gdy idealnie je dopasujemy do reszty. U ciebie wzornictwo i sposób noszenia dramatyczny. Góra jakoś się broni, jak na pierwsze próby. Choć zdecydowana większość debiutów była lepsza na tym forum. Całkowicie jednak nie gra z dołem. Marynarka chyba jest na ciebie zbyt duża, a "poszetka" chyba udaje poszetkę? Generalnie słabiutko i dużo do doskonalenia. Być może lepiej spróbuj z bardziej klasycznymi zestawami - casual choć pojemny, nie mieści każdego wytworu wyobraźni. 3 Cytuj
Ataman Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Dziękuję. @Hargin - podoba mi się Twoja konstruktywna krytyka. Czasami coś próbuję, na zasadzie a dlaczego by nie. Wyłożyłeś temat, że lepiej się nie da. Człowiek ogląda telewizję i widzi celebrytów w trampkach, chinosach i marynarkach to myśli, że będzie modny, a tu skucha. PS Nie obrażam się, ale z przedszkolem to mi pojechałeś Bronił się nie będę, bo napisałeś że nic dodać, ani ująć zgadzam się, ale może chociaż trochę. Całość szara, dzień szary, koszula w białe pasy to i skarpety w pasy na ożywienie (do zdjęcia podciągnąłem spodnie, tak to grochów nie widać). Marynarka ciut większa, bo kupowana na chłodniejsze dni na sweter (przez lato uciekło mi parę kilo). A poszetkę będę reklamował, bo jak ma ją udawać.... http://recman24.com/sklep/pl/recman/akcesoria/dodatki-eleganckie/poszetka/poszetka-elegant-grafit-100-poszetka-elegant-grafit-100 Tak po prostu chciałem się trochę wytłumaczyć. Cytuj
Bażant Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Zgodzę się z kolegą Hargin. Poszetka jest ładna, ale góra jest totalnym zaprzeczeniem dołu - dwa światy, a trampki... tutaj chyba gorzej być nie może Jeśli miałbym się odnieść subiektywnie, to góra jest trochę ciężka, a przy tym bez polotu. Bordowa poszetka i bordowy krawat ożywiłyby ten zestaw, w połączeniu z bordowymi (jak przypuszczam) chinosami dałoby to całkiem fajny rezultat. Cytuj
Hargin Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2015 Nie ma za co Z tym przedszkolem to oczywiście przenośnia (z synkiem cała prawda ), ale jak widzę użyta skutecznie, bo trafiła do Twojej wyobraźni. Warto studiować to forum, blogi, pinterest, instagram czy tumblr. Z polskich gazet czy telewizji niczego wartościowego się nie dowiesz. Natomiast zanim cokolwiek kupisz, to zapytaj na forum. Unikniesz wyrzucania pieniędzy w błoto. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 zainspirowany kamizelką Bażanta zajrzałem głębiej do szafy w poszukiwaniu podobnej 4 Cytuj
Bażant Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Ile ma guzików? też dwa? Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 Ile ma guzików? też dwa? no niestety Cytuj
Bażant Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2015 I tak więcej niż moja, bo wczoraj jeden odpadł 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi