Styleman Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Moje monki po patynacji. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulo99 Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Oto moje. Przed i po. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Oto moje. Przed i po.Fajny efekt! Sam patynowałeś? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal181 Napisano 27 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2016 Moja pierwsza próba patynowania. Przyciemnianie nosków w monkach z Zary. Jutro przyatakuję single monki Berwick i sztyblety Samuel Windsor . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 To te same buty, które i ja patynowałem dwa lata temu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal181 Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Twoje jakby mniej wyeksploatowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal181 Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Dzisiejsze Samuele Windsory. Jak przyszły do mnie pocztą byłem nieco zawiedziony ich kolorem (całe były pokryte fabrycznym nietransparentnym mazidłem). Teraz zaczęły mi się podobać . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 No, ładnie, ładnie - chyba rośnie Nam kolejny 'patyniarz'! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Pierwsze koty za płoty, monki Yanko w wersji camo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 @Arsen Projekt trudny. Dobrane kolory mi się podobają. Może warstwa wykończenia nada im bardziej stonowany wygląd. No chyba że tak ma być. Eye_lip zrobił odlotowy pasek w ten deseń !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 @Remy, fotografie pewne rzeczy pokazują że tak się wyrażę... bezczelniej W rzeczywistości są bardziej stonowane, przyszły właściciel może nałożyć cienka warstwę zielonego kremu i uzyska jeszcze mniejszy kontrast Przyszły właściciel jest rownież właścicielem paska od Filipa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Przyszły właściciel, podejrzewam, jest również posiadaczem zielonego kremu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 O wszystko bym podejrzewał @Krzysiek_W, ale nie o to, że nie ma zielonego kremu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 O wszystko bym podejrzewał @Krzysiek_W, ale nie o to, że nie ma zielonego kremu I to w rozmiarze XXL Buty zostaną jeszcze troszkę przyciemnione, ale generalnie takie miały być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 generalnie takie miały być Gratuluje. Takie właśnie chodzą mi po głowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Mam buty z częściowym wzorem camo (tassel loafers od Scarosso) i uważam że super wygląda na butach. Niestety brakuje mi paska od Eye_lipa do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Niestety brakuje mi paska od Eye_lipa do kompletu. To akurat łatwo naprawić; nie bądź nieśmiały - Filip odbiera PM z forum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Dla mnie "marmurek", dla Żony "mgławica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 To akurat łatwo naprawić; nie bądź nieśmiały - Filip odbiera PM z forum... Tak wiem, tyle że jestem na etapie wyboru zegarka, po zbyciu swojego ulubieńca.Poza tym w jego wykonaniu podoba mi się jeszcze pasek "jeans" i z warana i cięzko mi się zdecydować. Dodatkowo mam jeszcze w planach pasek który jest ciężki do wykonania- wzorowany na pasku od zegarka Roger Dubuis- w deseń kanapy chesterfield. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2016 Nie wiem, czy widziałem prace wszystkich polskich strapmakerów, ale jestem przekonany, że jeżeli którykolwiek mógłby zbliżyć się do tego efektu, to właśnie Filip. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Nie wiem, czy widziałem prace wszystkich polskich strapmakerów, ale jestem przekonany, że jeżeli którykolwiek mógłby zbliżyć się do tego efektu, to właśnie Filip. Jakiś czas temu wysyłałem zapytania do kilku strapmakerów i jak się nie mylę Filip pisał że projekt trochę ponad jego możliwości. Ktoś mi odpisał że się podejmie wykonania ale na deklaracji się skończyło. Co do tego paska to w realu może tak wyglądać: Tutaj więcej zdjęć, bo może nie jest to oryginalny pasek: http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=202585 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 30 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Rozszerzę trochę wątek o camo. Kiedyś próbowałem samemu to stworzyć na Bexleyach (z forumowego zamówienia z ebay.fr), ale nie wyszło jak powinno - kiepska skóra, farba niemal spływała po potraktowaniu jej woskiem. Przy pierwszej okazji MTM na patine.pl zamówiłem u Arsena taki wzór. Wiedział on już dużo wcześniej o moim pomyśle i nawet coś dogadywaliśmy, a tu bach, Daniele sprawiły mi/nam niespodziankę Arsen wykonał "maskowanie" jak na zdjęciu poniżej - jest on również fachowcem w pstykaniu zdjęć, więc na pewno wyciągnął co się da, ale te buty zdecydowanie lepiej wyglądają na żywo. Dzisiaj rano jak je zobaczyłem to mi trochę ulżyło, bo biłem się z myślami przez weekend czy na pewno będę je nosił? czy nie lepiej było zrobić je na granatowo? po przymierzeniu i przemyśleniu, lekko je przyciemniłem - jak na zdjęciach poniżej. Jak wyszło, sami oceńcie. Tak było na gotowym produkcie wykonanym przez Andrzeja. Pierwsze koty za płoty, monki Yanko w wersji camo Tak ta sama wersja, tylko zdjęcie wykonane przeze mnie Tu z małym przyciemnieniem (zero fotogeniczności ) Tu już na gotowo, z lekkim lusterkiem na nosku (choć słabo go widać przy sztucznym świetle). Na imprezie w Mercedesie będę je miał, więc będzie można porównać 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Od camo-monków bardziej #menswearową rzeczą jest tylko krawat włożony pomiędzy poły marynarki dwurzędowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2016 Krzysiek, na ostatnich zdjęciem wyglądają lepiej Bądź tak miły i wrzuć fotki po przyciemnieniu, w pełnym słońcu (dla Tych, którzy nie będą na imprezie w Mercedesie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 31 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2016 W Mercedesie powiadasz? Podobają mi się i buty i auto . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi