lubo69 Napisano 20 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2013 Na stronie e-timberland jest zamszowy model Venetian w pełnej rozmiarówce i dwu kolorach, ale za 329. Taniej może być na amazon.co.uk, ale trzeba głęboko szukać, na pierwszy rzut oka nic fajnego w tej cenie nie zauważyłem. Jeżeli nie, to chyba tylko TkMaxx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 31 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2013 Witam, planuje zakup spodni Charles Tyrwhitt Navy Slim Fit Chinos Ktoś posiada podobne spodnie i może ocenić ich jakość?, wysłucham również propozycji innych marek z podobnymi spodniami, na zakup mam przeznaczone 350pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Chciał bym Was prosić o doradzenie w sprawie granatowej marynarki w okolicach 500zł. Czekać na promocje w Charles Tyrwhitt czy celować w Vistulę lub Bytom? Tk Maxx raczej odpada, mam możliwość zajrzenia tam raz na 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 W CT ceny raczej nie zejdą poniżej 150 euro za marynarkę wełnianą. W Vistuli czy Bytomiu w końcówce wyprzedaży można coś kupić za 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Przy okazji poprzedniej wyprzedaży w CT (tj, wyprzedaży wyprzedaży) kupiłem granatowy wełniany blezer za 99 funtów, po odjęciu kodu na 10% i dodaniu kosztów wysyłki wyszło +/- 500 zł, ale w takiej cenie był jeden jedyny model i bodaj dwa rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
321 Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2014 Mam do wydania 500 zł na sportową granatową marynarkę. Podoba mi się ta marynarka z Massimo Dutti: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220004/678578/2644741/WE%C5%81NIANA%2BMARYNARKA%2BZ%2BPODSZEWK%C4%84%2BW%2B%C5%9ARODKOWEJ%2BCZ%C4%98%C5%9ACI , ale wydaje mi się jednak nieco zbyt ciemna. Drugi problem jest taki, że rozmiar 54 z Massimo Dutti (w przypadku innych marynarek, tej nie ma już w "moim" sklepie) leży na mnie dobrze, jeżeli chodzi o szerokość i dopasowanie, jednak wydaje mi się lekko przykrótki- mam 191 cm. Jakieś rady, gdzie mogę się wybrać z poszukiwaniami (Poznań lub Internet)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erni Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 Zdjęcia ze sklepu nie odzwierciedlają rzeczywistego koloru marynarki. Tutaj możesz zobaczyć bardziej zbliżone do "realu": http://forum.butwbutonierce.pl/topic/380-forumowa-poradnia-stylistyczna/?view=findpost&p=114935 Chodzi o zdjęcia 1,2,4,5,9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
321 Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 Zdecydowanie nie odzwierciedlają, dzięki za linka! Chyba spróbuję ją zamówić, najwyżej będzie zwrot . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlainChandler Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 Klasyczna, granatowa budrysówka bez zbędnych udziwnień do ~700 zł - może ktoś trafił na coś godnego polecenia? W centrach handlowych bieda jak w Afryce subsaharyjskiej. W internecie znalazłem jedynie http://www.zalando.pl/kiomi-duffle-coat-plaszcz-welniany-plaszcz-klasyczny-niebieski-k4422h007-503.html ale z chęcią dołożyłbym nieco grosza w zamian za coś, co nie będzie plastikowe jak Frytka czy inne Mandaryny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 Mi się udało kupić przedwczoraj w TKMaxxx w BlueCity właśnie taką budrysówkę o której piszesz (granatowa, 80% wełna, 20% poliamid) za 220 zł. Proponuję poszukać właśnie tam. Podobno codziennie mają dostawy teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 http://www.laredoute.pl/d%C5%82uga-budrysowka-z-kapturem-78-we%C5%82ny/prod-324406866-742113.aspx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 http://www.laredoute.pl/d%C5%82uga-budrysowka-z-kapturem-78-we%C5%82ny/prod-324406866-742113.aspx Widziałeś te budrysówki na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2014 Widziałeś te budrysówki na żywo? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasito Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Szukam kamizelki jasnoszarej lub w biało-czarną małą kratę. Budżetowo. Czy możecie mi coś doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Szukam kamizelki jasnoszarej lub w biało-czarną małą kratę. Budżetowo. Czy możecie mi coś doradzić? http://www.asos.com/search/waistcoat?hrd=1&q=waistcoat&SearchSuggestUsed=true#state=Rf-700%3D1001&parentID=Rf-700&pge=0&pgeSize=36&sort=-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 Chino (najlepiej w kant) do 250zł? Na dzień dzisiejszy, może przewinęły się Wam jakieś okazje, promocje, coś godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 A nic na miejscu? Odsyłam już chyba trzecią parę do różnych sklepów. Na CT znowu rozmiar wyprzedany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 No tak, Wrocław. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2014 P&C, Van Graaf, Royal Collection, TK Maxx. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość esco Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 Pilne pytanie do Kolegów. Zastanawiam się nad lotem do Londynu pod koniec stycznia, chce kupić przede wszystkim garnitur (do 1500 zł) koszule i buty, choć nie wiem czy to nie jest już za późno jak na wyprzedaże.. Z związku z tym pytanie brzmi, czy garnitury RTW od Charles Tyrwhitt są szyte na średniego wzrostu osoby o stadardowych wymiarach? Wiem, że mają dwa rodzaje długości rękawów i marynarki oraz kroje slim fit ale jak się to ma np. do Boss'a który ma np. rozmiarówke 102, nieźle na mnie leżącą. Najbardziej podobają mi się kroje garniturów od CT, ewentualnie biorę też pod uwagę Boss i JOOP!, bo te dwie firmy mogę kupić będąc przy okazji w Niemczech i mieszczą się w moich widełkach finansowych. A może polecicie jakąś lepszą alternatywę do 1500 zł, której nie znam, Albione odpada-już mierzyłem. Będę wzdzięczny za odpowiedź osoby, najlepiej wysokiej, która ma jakiś garnitur od CT albo była pod koniec stycznia w Londynie i orientuje się czy będzie jeszcze w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2014 W tamtym roku przerabiałem podobny temat będąc tam na miejscu i wniosek jest jeden, wszystko zależy od konkretnego modelu. Każda firma ma wiele modeli w różnych sylwetkach, w różnych rozmiarach i o różnych krojach. Wybór jest spory, wyprzedaże zaczynają się zaraz po świętach więc wybór modeli przecenionych może już być ograniczony (albo pozostaną nietypowe rozmiary). Z drugiej strony CT czy TML mają wiecznie jakieś promocje. Pod Londynem jest 'wioska outletów' z m. in. sklepem Bossa z bardzo szerokim wyborem przecenionych garniturów (będąc tam, wybrałem jeden dla siebie). Podróż trwa mniej niż godzine z centrum. http://www.bicestervillage.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Amerykanin po 40tce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tangoup Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2014 Czyli ich slim fit pewnie wychodzi na nasz regular, a extra slim fit -> nasze slimy? Nie mają dokładnych rozmiarów rozpisanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetiver Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Cześć, Jestem pianistą jazzowym i potrzebuję ubrania na scenę. Chcę kupić kupić czarny, gładki, klasyczny garnitur, najlepiej od polskiego producenta. Mam do wydania około 1000 zł. Fason slim. Rozmiar 176/96/88 lub ewentualnie 176/96/84 i poszerzyć spodnie u krawca. Polecacie jakieś konkretne firmy. Na razie byłem w Bytomiu i Vistuli. Są problemy z wzornictwem, albo nie ma rozmiaru. Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś porady. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2014 Co najmniej wrzuć fotkę, proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi