David Napisano 21 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2013 To ja zadam podobne pytanie: Będę tydzień w Budapeszcie - znacie jakieś miejsca godne polecenia? Z forum wyczytałem o sklepiku Kaczian z krawatami do którego na pewno wstąpie, i może do słynnego Vass'a ale tylko popodziwiać To zależy czego oczekujesz, Budapeszt ma wiele uroków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 Chyba najlepszy topic, chodź jeśli nie trafiłem to uprzejma prośba o przeniesienie. Ad rem: pod koniec lutego będę na weekend w Mediolanie. Mogę wydać jakieś 100-200 euro na ciuchy. Szału nie ma, ale może polecicie coś konkretnego, co warto tam kupić? Myślałem przede wszystkim o butach lub marynarce, ale drobniejsze elementy garderoby też wchodzą w grę. Może być ciekawe: http://www.calzaturebelfiore.com/ O, widzę, że mają stronę w remoncie. Więc w skrócie: buty szyte metodą blake, poniżej 200 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 22 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2013 chodzi mi o miejsca typu Kaczian właśnie coś co mieści się w zakresie tematyki naszego forum Jeśli chodzi o łaźnie - na chwilę obeną jeden dzień chcę spędzić właśnie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooQ Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Mam do wydania około 200zł na jakiś ładny kaszmirowy szalik, jakie sklepy polecacie(mogą być zagraniczne)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2013 Jak na przyzwoitej jakości kaszmir to może być trochę mało. (chyba, że trafi ci się coś na wyprzedaży). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Napisano 24 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2013 1000+-200 na camelowy zimowy płaszcz .jest coś ciekawego poza oscar and jacobson za 1700? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Mam do wydania około 200zł na jakiś ładny kaszmirowy szalik, jakie sklepy polecacie(mogą być zagraniczne)? http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dl ... 1216905207 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Ciekawy opis ...100% cashmere scarf classic Vicuna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Ciekawy opis ...100% cashmere scarf classic Vicuna.Ludzie nie mają pojęcia, że wigonii (wikunii) bliżej do wielbłąda, niż do kozy z której pozyskuje się kaszmir. Nie wiedzą także, że wełna jest pochodzenia zwierzęcego, a nie roślinnego. Cóż, takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Ciekawy opis ...100% cashmere scarf classic Vicuna.Ludzie nie mają pojęcia, że wigonii (wikunii) bliżej do wielbłąda, niż do kozy z której pozyskuje się kaszmir. Nie wiedzą także, że wełna jest pochodzenia zwierzęcego, a nie roślinnego. Cóż, takie życie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Ale szalik jest z kaszmiru, więc kolega może brać jeśli mu się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 A ma któryś z kolegów coś z wikunii? ja do tej pory nie miałem tyle szczęścia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Chłyt... w tytule. W opisie już jest wigoń jako nazwa odcienia. Por. cokolwiek popularny ostatnio kolor camelowy - zasada podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 Mam do wydania ok. 400 zł na męską teczkę skórzaną. Myślałem nad tą teczką http://www.barellybags.pl/product/Teczk ... ado/?id=90 jednak niezbyt pochlebne opinie na temat stosowanych skór przez firmę barellybags skłoniła mnie do refleksji i poszukania czegoś innego. Może macie jakieś propozycje? Biorę też pod uwagę sklepy zagraniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 29 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2013 Polecam Ci http://www.contioftuscany.com/ Mam dwie torby i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamciek Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Obecnie w ogóle nie chodzę w marynarkach, ale chciałem zacząć. Tak myślę że na początek przydałoby się coś bardzo casualowego, w czym mógłbym chodzić na co dzień do pracy jak i po pracy w sezonie wiosennym. W pracy nikt raczej nie ubiera na co dzień marynarek, więc nie chciałbym wyglądać na zbyt eleganckiego. Mam 29 lat, jestem raczej szczupły. Do wydania mam ok 500 zł. Co sądzicie o tych sportowych, krótkich marynarkach w stylu H&M - iść tą drogą czy nie? Bardzo podobają mi się granatowe marynarki, ale nie wiem czy nie będą zbyt eleganckie i oficjalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Ja bym z marynarka poszedł w stronę czegoś takiego (z tym, że proponowałbym raczej granat) http://static2.menstream.pl/i/galeria/14/20/410894.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Granat granatowi nierówny... Może być tak - http://sklep.vistula.pl/product-pol-232 ... ntier.html , a może i tak - http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... WE%C5%81NY Zaznaczam, że chodzi mi o 'typ' marynarki, a nie konkretne modele. O ile założenie takiej jak ta z pierwszego linka do stroju koordynowanego (jeansy, chinosy i koszula bez krawata - rozumiem, że taki styl zamierzasz lansować) nie będzie wyglądało dobrze; to taka mniej formalna jak ta druga, powinna zagrać. Mam nadzieję, że dostrzegasz różnicę miedzy tymi dwoma przykładami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Z Twojego linka ze sklepu Massimo Dutti: NIEBIESKA MARYNARKA STRUKTURALNA Z BAWEŁNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 +Immune+ - Błagam!... Zaznaczam, że chodzi mi o 'typ' marynarki, a nie konkretne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Śmieję się z tłumaczenia na polski, nie z poglądowego przykładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Jeśli o to chodzi, to strona MD jest chyba mistrzostwem pod tym względem. Tam co drugi produkt nie jest wykonany z tego, na co wskazywałaby nazwa Za każdym razem nasuwa się skojrzenie z 'najprawdziwszym diamentem z cyrkonii'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mamciek Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Granat granatowi nierówny... Może być tak - http://sklep.vistula.pl/product-pol-232 ... ntier.html , a może i tak - http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... WE%C5%81NY Zaznaczam, że chodzi mi o 'typ' marynarki, a nie konkretne modele. O ile założenie takiej jak ta z pierwszego linka do stroju koordynowanego (jeansy, chinosy i koszula bez krawata - rozumiem, że taki styl zamierzasz lansować) nie będzie wyglądało dobrze; to taka mniej formalna jak ta druga, powinna zagrać. Mam nadzieję, że dostrzegasz różnicę miedzy tymi dwoma przykładami. Dzięki. Dokładnie wyczułeś moje intencje - propozycja z Massimo Dutti zdecydowanie bardziej mi odpowiada. Zastanawiam się jedynie czy taka granatowa marynarka mimo wszystko nie będzie zbyt formalna - czytałem jednakże niejednokrotnie na tym forum, że to bardzo uniwersalny kolor - do tańca i do różańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 (granatowy) ... to bardzo uniwersalny kolor - do tańca i do różańca Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 19 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2013 Mam do wydania ok. 200 zł na driving mocs. Skóra licowa lub zamsz, brąz, albo jakiś odjechany kolor - znajdę cokolwiek wartego uwagi? Może trochę nie w porę, bo wyprzedaże chyba już się kończą, ale może ktoś coś wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi