kset Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 ja bym podejrzewał pozamainstreamowe i nieszablonowe zainteresowania seksualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Heh, w świecie obecnych trendów butonierka i goździk śmierdzą na kilometr. Ale za to nikomu nie wadzą takie sztuczne chabazie wystające z brustaszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 8 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2011 Żeby wziąć pana ze zdjęcia w obronę, nadmienię, że jego zestaw, poza ułożeniem poszetki, bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Ręcznie zdobiona poszetka po moim pradziadku. Oceniam jej wiek na jakieś siedemdziesiąt lat, niestety jej kondycja jest dosyć słaba i może pełnić jedynie funkcję sentymentalną. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Ręcznie zdobiona poszetka po moim pradziadku. Oceniam jej wiek na jakieś siedemdziesiąt lat, niestety jej kondycja jest dosyć słaba i może pełnić jedynie funkcję sentymentalną. Moze to jest serwetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Raczej nie , moja babcia ją pamięta, poza tym jest z bardzo delikatnej bawełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Koronki - nie! Przepraszam za jednozdaniowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Bardzo mi się podoba, być może zrobię sobie takie z serwetek (mam lniane, więc to jeszcze lepiej). Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 E, nie chciałbym obrusu w kieszeni nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Hmm, tak sobie myślę, że ładnie złożone kobiece koronkowe majtki miały by swój rustykalny urok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Świetna! Sam niedługo wstawię zdjęcie materiału zdobionego ukraińskim haftem, który poproszę moją ciocię (hafciarkę) o przerobienie na poszetkę. Urozmaiceniom nigdy dość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Hmm, tak sobie myślę, że ładnie złożone kobiece koronkowe majtki miały by swój rustykalny urok Ale to się chyba nosi jako trofeum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Aż strach zapytać co powinny nosić kobiety jako trofeum w tym rozumowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Przyjmując klasyczne podejście, to kobiety są zdobyczą, nie noszą trofeów. Przepraszam za offtop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Aż strach zapytać co powinny nosić kobiety jako trofeum w tym rozumowaniu Widocznie nigdy nie straciłeś białej koszuli Przepraszam za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2011 Fakt, chyba lubią ubierać męskie koszule. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 wystarczy im podrzucać te, w których i tak nie chodzisz. np. za male. wilk syty i ofca cała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Fajnie, że w końcu ten sklep jest. Ale ceny to jednak spora przesada :/ Właśnie dokonałem zakupu w poszetka.com - kupiłem w niedzielę, dziś już mam towar, więc nie narzekam, bo właśnie na czasie mi zależało. Poszetka sama w sobie jest w porządku, dobrze wykończona itd. Cena 49 zł wydaje mi się ok, uwzględniając jakość produktu i obsługi oraz szybkość realizacji zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 kolekcja poszetek od Rubinacciego: http://www.marianorubinacci.net/eshop/c ... =2&linea=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Poszetki z rysunkami to moim zdaniem nieporozumienie. Po złożeniu i tak widać tylko rąbek (tudzież środek czy brzegi), co oznacza, że najlepiej sprawdzają się paisleye/gładkie/drobne wzroki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 W takich poszetkach chodzi tylko i wyłącznie o świadomość jej noszącego, że ma np. galerę w brustaszy. A rąbek jak rąbek - będzie kolorowy i będzie robił to co ma robić poszetka, czyli wprowadzać nieco zamieszania do stroju. Dla mnie świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Poszetki z rysunkami to moim zdaniem nieporozumienie. Po złożeniu i tak widać tylko rąbek (tudzież środek czy brzegi), co oznacza, że najlepiej sprawdzają się paisleye/gładkie/drobne wzroki... Mozesz eksponowac tylko brzeg, tylko srodek, albo to i to, a paisley, zostanie tylko paisleyem. Zauważ tez, ile jest tam kolorystycznych motywów, ktore beda wystawac niesymetrycznie i sprawiac, ze cos ciekawego bedzie sie tam dziac. Moim zdaniem poszetki od Rubinacciego sa fenomenalne, ale nie moge sie przekonac do placenia za nie ponad 200pln. Jesli ktos wie gdzie moge kupic poszetki z podobnymi motywami to prosze o kontakt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Według mnie, nadal będzie wyglądać to średnio, zwłaszcza w złożeniach typu puff, czyli moich ulubionych. Tu najlepiej sprawdzają się kratki/paseczki . Ale co kto lubi. Ja mógłbym posiadać taką poszetkę, ale nigdy był nie wydał na nią ~50 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Czy poszetka z takim wzorem nie jest podobna do wzorzystej podszewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 18 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Czy poszetka z takim wzorem nie jest podobna do wzorzystej podszewki? Owszem. Poszetka: Podszewka (zdjecie Macaroni Tomato): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi