Petrikauer Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Wczoraj odkryłem ciekawe zjawisko rodem zza Atlantyku: Wygląda na to, że RL Polo ma kryzys wizerunkowy podobny do tego, który miało Burberry kilka lat temu, kiedy to tartan tej marki upodobali sobie angielscy chuligani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Wygląda na to, że RL Polo ma kryzys wizerunkowy podobny do tego, który miało Burberry kilka lat temu, kiedy to tartan tej marki upodobali sobie angielscy chuligani.To chyba nic nowego? O ile wiem, inaczej niż w Polsce, w Stanach to nie jest już marka pozycjonowana w świadomości przeciętnego obywatela jako luksusowa. Zresztą, te logotypy zajmujące pół klatki piersiowej świadczą dość dobitnie, do jakiego typu klienta kierowana jest oferta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Musimy te popisy stylistyczne dokumentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Słuchaj, moim zdaniem jest całkiem nieźle. Rękawy dobra długość, rozmiar ujdzie, buty też jakoś ujdą. Tylko guzik i spodnie I tak jest lepiej niż rok - dwa lata temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2012 Rękawy +2, buty +0.5, inna poszetka niż koszula +3, wygolona klata -100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Jestem tak luźny jak mój garnitur- to jest przesłanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Ja bym z tego bankietu wrzucił raczej zdjęcie O. Lubaszenki, ale nieładnie bić leżącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Brak krawata -200 Czy to naprawdę tak trudno sięgnąć do ikon stylu? Nie jest to rocket science. Cary Grant, Fred Astaire, Gary Cooper...Gdybym był aktorem, miałbym się na kim wzorować a nie z gołą klatą wyskakiwać. Dziwię, się że jeszcze żaden współczesny polski aktor z klasycznej elegancji nie uczynił swojego znaku firmowego. Jest na to nisza, jest zainteresowanie jak choćby pokazał blog MT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Donald Tusk w 2005 roku; trzeba przyznać, że zmienił się na lepsze od tego czasu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Chyba wszyscy, niezależnie od przekonań, musimy uznać, że Tusk pod względem ubioru na tych zdjęciach rzeczywiście wypadł nie najlepiej. A że taki dobór osoby, to wiadomo, że raczej krytykujemy tych, których nie lubimy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Oceniłbym, że ten zestaw jest na podobnym poziomie co kilka już pokazanych w tym wątku. Pozdrawiam, Dr PS Kaczyńskiego też oczywiście bronił nie będę. W tej kwestii wydaje mi się, że jestem dość obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobe Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Jak w politykę to i ja. Buty Jarosława Kaczyńskiego jakiś czas temu - niestety jego wizerunek nie zmienia się ani o jotę.O Borze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Jak w politykę to i ja. Buty Jarosława Kaczyńskiego jakiś czas temu - niestety jego wizerunek nie zmienia się ani o jotę. Na zdjęciu od razu widać, że to but JK a nie kogoś innego Czy to taka sama prawda, jak to, że o. Rydzyk CSsR ma Maybacha? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 to i ja dodam fotomontaż http://swir.us/buty-kaczynskiego i jeszcze wątek wiadomo czyimi brudnymi rękoma sterowany: http://fakty.interia.pl/galerie/ciekawostki/jaki-pan-takie-buty/zdjecie/duze,247575,1,271 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Ten przykład jest znacznie bardziej "smakowity". Ciekawe ile błędów w dopasowaniu stroju da się znaleźć na tej fotografii? BTW. Nadal nie przekonuje mnie praktyka pokazywania wyciętego kadru w poprzednim wpisie... Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 a te czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 a mam Ci odpowiedzieć cytatem ze śp. Prezydenta? Jak wygląda Twoje obuwie po spacerku w błocie śniegowym? edit: i uważaj - ACTA nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 a mam Ci odpowiedzieć cytatem ze śp. Prezydenta? Jak wygląda Twoje obuwie po spacerku w błocie śniegowym? edit: i uważaj - ACTA nadchodzi spokojnie mozesz odpowiedzieć chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum aby dojśc do takiego stanu musiałbym przez tydzień spacerować w błocie po pachy. A i tak w biurze byłyby na błysk. A ACTĄ nie strasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Fajne buty, chyba nie do tego tematu?no i? przecież pytania poza tematem to Twoja specjalność, aż takie zdziwienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 [...] no i? przecież pytania poza tematem to Twoja specjalność, aż takie zdziwienie?Vislav, napij się melisy. Mocniejszych trunków chyba dzisiaj już za dużo było.rzeczywiście dowcip masz, jak brzytwa - po dziadku i błocie pośniegowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum gdybym się wstydził, to bym nie zamieszczał; nie moja wina, że w biurze pracuję w sposób inny niż polerowanie butów. Co do reszty pozostaje mi pozostawić Cię samego z Twoimi narastającymi problemami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum gdybym się wstydził, to bym nie zamieszczał; nie moja wina, że w biurze pracuję w sposób inny niż polerowanie butów. Co do reszty pozostaje mi pozostawić Cię samego z Twoimi narastającymi problemami... ten typ i wiek tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Czil aut, chłopaki! Niech rozdądzi was kapusta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vislav Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Co do wieku to jakby mój ojciec pracujący w biurze przyszedł w moro do pracy to na bank by skończył w psychiatryku. Ale może jego otoczenie jakieś dziwne jest tak jest - dziwne biuro w pikowanki i bez klamek, a otoczenie całe w bieli oczywiście moje biuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2012 Czil aut, chłopaki! Wlasnie, czil, bo bedzie wiecej Borysa: http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/5b4e2baecff4a9954bd0ce7f4d81ffdae417be6c Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi