Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Brzydalllo

Rekomendowane odpowiedzi

Wygląda na to, że RL Polo ma kryzys wizerunkowy podobny do tego, który miało Burberry kilka lat temu, kiedy to tartan tej marki upodobali sobie angielscy chuligani.

To chyba nic nowego? O ile wiem, inaczej niż w Polsce, w Stanach to nie jest już marka pozycjonowana w świadomości przeciętnego obywatela jako luksusowa. Zresztą, te logotypy zajmujące pół klatki piersiowej świadczą dość dobitnie, do jakiego typu klienta kierowana jest oferta...

Brak krawata -200 :) Czy to naprawdę tak trudno sięgnąć do ikon stylu? Nie jest to rocket science. Cary Grant, Fred Astaire, Gary Cooper...Gdybym był aktorem, miałbym się na kim wzorować a nie z gołą klatą wyskakiwać. Dziwię, się że jeszcze żaden współczesny polski aktor z klasycznej elegancji nie uczynił swojego znaku firmowego. Jest na to nisza, jest zainteresowanie jak choćby pokazał blog MT.

a mam Ci odpowiedzieć cytatem ze śp. Prezydenta? :twisted::P;) Jak wygląda Twoje obuwie po spacerku w błocie śniegowym?

edit: i uważaj - ACTA nadchodzi

spokojnie mozesz odpowiedzieć :lol: chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum :lol:

aby dojśc do takiego stanu musiałbym przez tydzień spacerować w błocie po pachy. A i tak w biurze byłyby na błysk.

A ACTĄ nie strasz... :twisted:

[...]

no i? przecież pytania poza tematem to Twoja specjalność, aż takie zdziwienie?

Vislav, napij się melisy. Mocniejszych trunków chyba dzisiaj już za dużo było.
rzeczywiście dowcip masz, jak brzytwa - po dziadku i błocie pośniegowym :lol:

chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum :lol:

gdybym się wstydził, to bym nie zamieszczał; nie moja wina, że w biurze pracuję w sposób inny niż polerowanie butów. Co do reszty pozostaje mi pozostawić Cię samego z Twoimi narastającymi problemami...

chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum :lol:

gdybym się wstydził, to bym nie zamieszczał; nie moja wina, że w biurze pracuję w sposób inny niż polerowanie butów. Co do reszty pozostaje mi pozostawić Cię samego z Twoimi narastającymi problemami...

ten typ i wiek tak ma :lol:

Co do wieku to jakby mój ojciec pracujący w biurze przyszedł w moro do pracy to na bank by skończył w psychiatryku. Ale może jego otoczenie jakieś dziwne jest :roll:

tak jest - dziwne biuro w pikowanki i bez klamek, a otoczenie całe w bieli :lol:

oczywiście moje biuro