mbs Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Krótka piłka - kwiatek na egzamin magisterki, tak czy nie? Jeśli tak - jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Krótka piłka - kwiatek na egzamin magisterki, tak czy nie? Jeśli tak - jaki?Raczej wziąłbym kopertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Krótka piłka - kwiatek na egzamin magisterki, tak czy nie? Jeśli tak - jaki? Jeśli jako zdający, to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Krótka piłka - kwiatek na egzamin magisterki, tak czy nie? Jeśli tak - jaki?Raczej wziąłbym kopertę.A ja się zastanawiałem dlaczego wszyscy zdają. Krótka piłka - kwiatek na egzamin magisterki, tak czy nie? Jeśli tak - jaki? Jeśli jako zdający, to nie. Ok, to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Kwiatek jak najbardziej! Taki z ukrytym mechanizmem wężowym z wodą - jak obleją, też ich oblej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Panowie, dajcie spokój z jakimiś fizelonowymi kwiatkami i rąbnijcie sobie taką różę do butoniery! Efekt +100 punktów do power upu i 20+ do retoryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Kwiatek jak najbardziej! Taki z ukrytym mechanizmem wężowym z wodą - jak obleją, też ich oblej Przepraszam za offtop, ale - słyszeliście o kimś kto "oblał" egzamin magisterski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Panowie, dajcie spokój z jakimiś fizelonowymi kwiatkami i rąbnijcie sobie taką różę do butoniery! Efekt +100 punktów do power upu i 20+ do retoryki Kozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Przepraszam za offtop, ale - słyszeliście o kimś kto "oblał" egzamin magisterski? Tak, takie cudaki się zdarzały, jak im mowy w gębie zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Na obronie dostałem pytanie z pracy kolegi zamiast ze swojej (na szczęście mam gadane i jakoś wybrnąłem), ale poza tym luzik nie ma się czym przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Kwiatek jak najbardziej! Taki z ukrytym mechanizmem wężowym z wodą - jak obleją, też ich oblej Przepraszam za offtop, ale - słyszeliście o kimś kto "oblał" egzamin magisterski? Nie wiem jak na innych uczelniach, ale na SGH zdarza się to i to nierzadko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 O właśnie w dużym stopniu zależy to od uczelni i wydziału. Na prawie na UAM-ie jak już ktoś doszedł do obrony to raczej nie robili problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Sądzę, że niezależnie od intencji stron oblanie na egzaminie przez komisję i oblanie na egzaminie komisji (w którykolwiek ze sposobów, jaki podsuwa mi wyobraźnia) pozostaje w ścisłym związku przyczynowo-skutkowym i działa w obie strony równie skutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 W każdym razie jestę magistrę. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Dla wielbicieli estetyki steampunkowej (wliczając w to mnie) http://img2.etsystatic.com/000/0/590581 ... 263678.jpg http://fc07.deviantart.net/fs70/i/2010/ ... matona.jpg Dla posła PSL http://myweddingideasblog.com/wp-conten ... onhole.png Łapacze snów zawsze mnie fascynowały odkąd zacząłem zapoznawać się z kulturą Indian Ameryki Północnej. Niestety nie znalazłem nigdzie dyskretnego pina do butonierki z "dream catcher'em". W większości znalezione przeze mnie piny, wyglądają jak duże damskie kolczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 W każdym razie jestę magistrę. ; ) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Update od oldoga/oltrixa (już nieaktywny na SF): http://img230.imageshack.us/img230/5200/postcloseup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 Panowie, gdzie w internecie lub Warszawie mogę dostać niewielkie dodatki do butonierki w stylu mniej więcej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 7 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2012 http://vandafineclothing.com/store/lape ... -pins.html Jeszcze kilka zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 https://www.pewienpan.pl/modne-dodatki.html Tutaj coś podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 No proszę a myślałem, że pierwsza będzie poszetka.com. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanys Napisano 8 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2012 Poszetka.com chyba nie posiada tego w swojej ofercie.. niemniej jednak wykonanie podobnych filcowy kwiatków (jak te z pewienpan.pl) to groszowa i łatwa sprawa, znam z autopsji - trochę nudy i butonierka pełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Witam panów. Dodam jeszcze, że kwiaty w butonierce mają swoją symbolikę. Rodzaj i kolor mają znaczenie. Polecam zajrzeć pod ten link: http://en.wikipedia.org/wiki/Language_of_flowers. Tekst jest w języku angielskim. Polskiej wersji nie udało mi się znaleźć. Pod informacjami znajduje się tabela, proszę zajrzeć. Co prawda nie spodziewam się aby to była wiedza powszechna w obecnych czasach, ale przyznam, iż świadomość, że kwiat, który noszę odzwierciedla konkretne uczucia, jest bardzo budująca. Często jest też tak, że sporo osób mnie o nie pyta, a ja często odpowiadam, i w ten sposób wiedza przechodzi dalej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 To wszystko bardzo ciekawe, szkoda tylko, że nie zawsze każdy kwiat jest dostępny (i nie każdy jest odpowiedni do butonierki). Ja dwa razy użyłem kwiatka do butonierki - raz była to mała różyczka, drugi raz begonia (spójrzcie na symbolikę na podanej powyżej stronie ) - muszę polecić, trzymała się przez całe cztery godziny, a może nawet mogła trzymać się nieco dłużej. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano 11 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2012 Begonia - trafił swój na swego . Jak widać, intuicję masz przednią. Jeśli zaś chodzi o kwiaty trudno dostępne, myślę, że na naprawdę wyjątkowe okazje, taki kwiat można po prostu zamówić wcześniej w kwiaciarni. Oczywiście, jeśli taka nasza wola. Mi zdarza się nosić białą stokrotkę. Teraz sporo ich na łąkach i trawnikach. Pozdrawiam PS Sam post wrzuciłem jako ciekawostkę. PS 2 Znakomity cytat, Poirot vs. Hastings. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi