montalbano Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Wiem - zgroza! Od razu pomyślimy o czyms takim: http://www.shoebuy.com/zota-216903/272513/585067 Albo w najlepszym razie o czymś w tym stylu: http://www.shoebuy.com/zota-2223105/295095/630307 Wyznam, iż od lat żyję w przeświadczeniu, iż "kwadratowych nosków" po prostu się nie nosi. Jednak jak sie okazuje "kwadratowe noski" "kwadratowym noskom" nierówne. Kliknijmy poniższy link: http://www.shopstyle.co.uk/browse/mens-clothes?fts=square+toe+shoes#70_0 Niektóre z pokazanych tu butów nie tylko "ujdą", ale nawet wyglądają interesująco. Przykładowo te Barkery mają niewątpliwie delikatny kawadratowy nosek: http://www.johnlewis.com/130637/Style.aspx?source=46387 Jednak nie miałbym chyba nic przeciwko znalezieniu ich pod choinką. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 20 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 interesujące i niepokojąco egzotyczne ... ciekawe czy maja podobne męskie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2010 Hm... Nie pojąłem. Coś się źle otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2010 Te ostatnie jeszcze w miarę, aczkolwiek ja nie toleruję takich kształtów. Okrągłe noski są ponadczasowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montalbano Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 "Okrągłe noski są ponadczasowe". Z tym nie dyskutuję. Moim wątkiem formułuję jedynie nieme pytanie - jakże ważkie i wymagające przedświątecznej prawda refleksji - "czy lekko kwadratowe noski są dopuszczalne czy też powinno się je złożyć na smietniku historii sic transit gloria mundis?". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Nie nosze kwadratowych noskow. Jezeli to komus przyjemnosc sprawia, to nic nie stoi na przeszkodzie aby w cos podobnego soe obuc. Mnie sie to bardzo nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Lekko kanciaste noski nadają butowi bardziej agresywnego wyglądu, i mi się to podoba. Przykład -- buty Gaziano & Girling: G&G to jedna z moich ulubionych marek butów. EDIT: Rozumiem oczywiście, ze nie to rozumie się pod pojęciem 'kwadratowych nosków'. Nie warto jednak, jak to mówią w Hameryce, bić zdechłego konia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Lekko kanciaste noski nadają butowi bardziej agresywnego wyglądu, i mi się to podoba. Przykład -- buty Gaziano & Girling: G&G to jedna z moich ulubionych marek butów. Lekko kanciaste noski, jak sadze, to troszeczke "inna historia" anizeli kwadratowe noski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Iand: mnie też bardzo się podoba styl G&G, ale na razie mój związek z tą marką jest platoniczny. Czy Ty może jesteś szczęśliwym posiadaczem butów tego producenta? Jeśli tak, jakie wrażenie z użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iand Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Iand: mnie też bardzo się podoba styl G&G, ale na razie mój związek z tą marką jest platoniczny. Czy Ty może jesteś szczęśliwym posiadaczem butów tego producenta? Jeśli tak, jakie wrażenie z użytkowania? Mój jest erotyczny w oryginalnym znaczeniu słowa Niestety ich nie posiadam. Mam nadzieje, ze to się zmieni w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 17 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2011 Hm... Nie pojąłem. Coś się źle otwiera? Tak Barker jest źle podlinkowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwitek Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj. Czy mówiąc o "kwadratowych noskach" macie na myśli cały przód buta czy jedynie jego korpus. Tzn. czy akceptowalna jest podeszwa nie będąca owalną? Przykładowo na zdjęciu ilustrującym artykuł artykuł http://macaronitomato.blogspot.com/2011/02/prawida.html buty po lewej stronie mają podeszwe "kwadratową", ale jak rozumiem nie jest to problem, ponieważ skóra korpusu nie ma ostrych konturów. Byłbym wdzięczny za rozwinięcie tematu dla laika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 25 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2011 Oczywiście nie chodzi o takie, jak na zdjęciu u Macaroniego. Kwadratowy nosek to raczej teni kierunek (choć to już wersja extreme:) http://ecx.images-amazon.com/images/I/516W%2BtTg12L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 ... Byłbym wdzięczny za rozwinięcie tematu dla laika. Wydaje mi się, że trudno jest istotę problemu wyjaśnic opisem tekstowym. Tutaj są zestawione różne typy kopyt stosowane przez Edwarda Greena. Jedne zaokrąglone inne bardziej kwadratowe. Niemniej wszystkie są eleganckie gdyż ich proporcje zostały dopracowane do perfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 26 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2011 Witam wszystkich, to mój pierwszy post tutaj. Czy mówiąc o "kwadratowych noskach" macie na myśli cały przód buta czy jedynie jego korpus. Tzn. czy akceptowalna jest podeszwa nie będąca owalną? Przykładowo na zdjęciu ilustrującym artykuł artykuł http://macaronitomato.blogspot.com/2011/02/prawida.html buty po lewej stronie mają podeszwe "kwadratową", ale jak rozumiem nie jest to problem, ponieważ skóra korpusu nie ma ostrych konturów. Byłbym wdzięczny za rozwinięcie tematu dla laika. Kwadratowy nosek nie do zaakceptowania przez forumowa wiekszosc: Enzo Peruzzi 323E_04 Kwadratowy nosek bedacy "obiektem pozadania" wiekszosci forumowiczow (lacznie ze mna oczywiscie) Edward Green Inverness Te ostatnie sa jakies $1100 drozsze od tych pierwszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Kwadratowy nosek nie do zaakceptowania przez forumowa wiekszosc: Enzo Peruzzi 323E_04 Sytuacji nie ratuje szczególnie ten podłużny szew, ogólnie buty tak wykonane nigdy nie wzbudzają mojego zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Greeny mają nosek.. no mimo wszystko kwadratowym bym go nie nazwał Samuel Windsor. Kwaratowy ale myślę, że do zaakceptowania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Greeny mają nosek.. no mimo wszystko kwadratowym bym go nie nazwał Samuel Windsor. Kwaratowy ale myślę, że do zaakceptowania: Ty bys noska butow EG kwadratowym nie nazwal, ale Kolega kwitek mial z tym problem i o tym ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Kwadratowy nosek nie do zaakceptowania przez forumowa wiekszosc: Sytuacji nie ratuje szczególnie ten podłużny szew, ogólnie buty tak wykonane nigdy nie wzbudzają mojego zainteresowania. Mojego rowniez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 3 minuty temu, Grigio napisał: W 2005 roku kupiłem na przecenie takie mokasyny: Daniel Hechter Paris, wyprodukowane we Włoszech Czy taki nosek jest dziś do zaakceptowania? Czy można coś takiego nosić? To ich stan w 2018. Buty IMHO niezwykle brzydkie - do kosza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Kwadratowy nosek to jedno, a niepotrzebne i zwyczajnie brzydkie przeszycia wraz z dodatkowym fragmentem skóry wzdłuż podeszwy to drugie. Oddać bezdomnemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 29 minut temu, mosze napisał: Oddać bezdomnemu. Ewentualnie wymienić na Maybacha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Czy taki nosek jest dziś do zaakceptowania? Czy można coś takiego nosić? Obawiam się że w 2005 były tak samo brzydkie jak dziś:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 19 minut temu, Grigio napisał: ..poza tym marka Daniel Hechter gdyby robiła brzydkie rzeczy, to nie miałaby takich cen. Srebrne usta 2018 forum BwB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 14 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2018 Niekoniecznie, znam jedną panią, która robi brzydkie rzeczy, a ceny ma że ho ho... 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi