mosze Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Nie pamiętam, ale chyba właśnie w tym sklepie (sklepszewski) albo na Allegro. Były nieco mniejsze od tych 3-częściowych, ale dawały (i dalej dają) radę. Z reguły wykorzystuję je do mokasynów (driving mocs itp.), ew. mniejszych kopyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Nie pamiętam, ale chyba właśnie w tym sklepie (sklepszewski) albo na Allegro. Były nieco mniejsze od tych 3-częściowych, ale dawały (i dalej dają) radę. Z reguły wykorzystuję je do mokasynów (driving mocs itp.), ew. mniejszych kopyt. dzięki. Wypada nam albo czekac na mega-ultra promocję, albo pogodzić się z obecnymi cenami; choć 60zł za prawidła z cedru to IMO nie jest zbyt wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teddy Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Dzięki. Zamówiłem jedne Saphiry, kupię te i na własnej skórze się przekonam o co to całe halo z prawidłami w cenie butów @Vit - jak widać, jestem zielony, ale czemu mówisz od razu o tych za 60zł? W ofercie są też 26-37. I też są z cedru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Dzięki. Zamówiłem jedne Saphiry, kupię te i na własnej skórze się przekonam o co to całe halo z prawidłami w cenie butów @Vit - jak widać, jestem zielony, ale czemu mówisz od razu o tych za 60zł? W ofercie są też 26-37. I też są z cedru. te, o których piszesz też są ok, choć nie mają sprężyny na szerokość. Chodziło mi o porównanie modelu GT z ich tańszym odpowiednikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teddy Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 OK, dzięki. Pozostaje mi zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlainChandler Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Weź pod uwagę, że ceny podane na stronie to ceny hurtowe- w detalu doliczają 30% (choć nawet wtedy się opłaca). Ostatnio byłem u nich, żeby porównać na żywo obydwa modele prawideł. Na moje niedoświadczone oko jakością materiału czy wykończenia nie różniły się wcale.Notabene mają też mocno przecenioną końcówkę produktów Tarrago (nie będą sprzedawali ich więcej, gdyż inna firma przejęła wyłączną dystrybucję w kraju, ciekawe któż to ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 w detalu doliczają 30% (choć nawet wtedy się opłaca) Chyba, że ktoś uprzejmy zbierze odpowiednią ilość chętnych i skoordynuje zamówienie wyczerpujące przesłanki "hurtowego". Przy okazji, prawidła z pierwszego zamówienia sprawują się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 poczułem się wywołany do tablicy;) Przed wakacjami zebrałem chętnych do zamówienia grupowego (łącznie wyszło coś 30-40par). Sklep potraktował nas jako grupę zakupową i nie naliczał tych 30% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teddy Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Jeśli moje szybkie kalkulacje się zgadzają, to przy zamówieniu czterech par zaoszczędziłbym jedną parę i przesyłkę. Jestem chętny, może nawet kupię od razu więcej i kilka dla mojego Padre . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Ok, zatem co powiecie na kolejne zamówienie grupowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 A jaka cena tych prawideł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Masz link na górze tej strony. Jeszcze nie jestem do końca pewien, ale wstępnie byłbym chętny na 2-3 pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Dzięki. Do kiedy byłyby zapisy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 na razie zbadajmy zainteresowanie - dajmy sobie czas do czwartku - jak zbierze się chętnych na minimum 10 par możemy startować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlainChandler Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Ja w razie czego też chętnie wezmę jedną, a może nawet dwie pary. W Warszawie mógłbym też w razie potrzeby jakoś pomóc w dystrybucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Jestem chętny na dwie pary prawideł 44-45. Poznań. Pozdrawiam! Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Chętny na 2 max. 3 pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teddy Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Wow, jaki odzew. I to ja rzuciłem linka. Duma. Cieszę się jak mała dziewczynka ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 Vit - proponuję zapytać administrację o zgodę i zorganizować osobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 18 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2013 eye_lip - zgoda. Jeśli nie masz nic przeciw w czwartek mogę utworzyć nowy topic; póki co nie mówimy jeszcze o samym zamówieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2013 Panowie, rozumiem, że na hasło "wspólny zakup" podnosi się las rąk, ale czy widzicie gdzieś w nazwie tematu "zapisy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronopio Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Witam Temat trochę przygasł, więc pora na odświeżenie, poniewaz już od 2 tygodni szukam prawideł w dobrej cenie i nie jest to wcale takie proste. Jedyną sensowną opcją jest zakup przez internet (allegro lub sklep z materiałami szewskimi), stąd kika moich pytań.Ogólnie zastanawiam się jak wygląda sprawa z wysokością prawideł i ich rozmiarówką. Znalazłem kilka aukcji i zastanawia mnie czy ktoś z was posiada któreś z poniższych prawideł i mógłby coś wiecej powiedzieć na ich temat.Moje znaleziska: -cedrowe:http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-pelne-wyprzedaz-30-full-size-i3865757949.html http://allegro.pl/prawidla-cedrowe-r-36-46-wszystkie-rozmiary-i3859489173.html -bukowe: http://allegro.pl/prawidla-bukowe-rozmiar-44-45-do-butow-para-swip-i3861680049.html http://allegro.pl/prawidla-drewniane-bukowe-pelne-44-45-gratis-i3865758068.html Ceny wydają się być sensowne, choć z tego co czytałem, to niektórzy "szczęśliwcy" zakupili ciekawe prawidła nawet po 20zł za parę. Gratuluję! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Mam te z pierwszego linka w wersji nie pękniętej. Porownywalem je z prawidlami za 150 zl z mcflek w zlotych tarasach i szczerze to roznic nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluetake Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2014 Na chwilę obecną są bexleye 5 par za 60 euro http://www.bexley.fr/Bexley/fr/p/entretien/embauchoirs?tarification=PROMO&coloris=red_cedar I chyba to jest nie do przebicia:) Ja kupowałem niestety trochę drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi