Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 30 stopni to dla nas upał a dla nich normalne. Al Bazar nie ma sklepu internetowego a chciałem sobie krawat z "7" kupić... Bez wycieczki do Mediolanu nie ma szans.... Lino trzeba by spytać czemu tak słabo się stara... Włosi to nie Beduini, też się pocą, zwłaszcza w dwurzedówkach pod krawatem. U nas też można oddać krawat do haftu artystycznego, aby mieć 7 czy inny znak Zorro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Ble, w kółko te same dziady. Kiedyś też będziesz dziadem, więc nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 U nas też można oddać krawat do haftu artystycznego, aby mieć 7 czy inny znak Zorro. Teraz modny jest orzeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 U nas też można oddać krawat do haftu artystycznego, aby mieć 7 czy inny znak Zorro. Teraz modny jest orzeł. Nieeeeee, teraz jest modny głęboki dekolt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Rozpięty jeden guzik - mało, dwa guziki - mało, no to rozpinamy trzy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 U nas też można oddać krawat do haftu artystycznego, aby mieć 7 czy inny znak Zorro. Teraz modny jest orzeł. Nieeeeee, teraz jest modny głęboki dekolt. Racja, ale z orłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Rozpięty jeden guzik - mało, dwa guziki - mało, no to rozpinamy trzy: ...bo jest gorąco przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Rozpięty jeden guzik - mało, dwa guziki - mało, no to rozpinamy trzy: Słabo Mr., Dsquerd proponowal już marynarki bez guzików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Gorąco??? Pewnym panom, to chyba zimno, bo noszą szaliki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Rozpięty jeden guzik - mało, dwa guziki - mało, no to rozpinamy trzy: Słabo Mr., Dsquerd proponowal już marynarki bez guzików. No to czekamy aż ktoś zaprezentuje marynarkę bez guzików ale z dziurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 To raczej kieszonkowa szlafmyca, w nocy ostatecznie spada temperatura do 24C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Nieeeeee, teraz jest modny głęboki dekolt. Racja, ale z orłem Ajjjjj, nie zrozumieliśmy się. Ja myślałem o Pani Natalii Siwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Gorąco??? Pewnym panom, to chyba zimno, bo noszą szaliki: To do ocierania potu z czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Natalia Siwiec?? Kto to? Miss Bikini Of China Gate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Nieeeeee, teraz jest modny głęboki dekolt. Racja, ale z orłem Ajjjjj, nie zrozumieliśmy się. Ja myślałem o Pani Natalii Siwiec. Natalia Siwiec?? Kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 aaaa, w szarej koszulce z orłem wygląda imo o niebo lepiej, smakowicie O przepraszam, ja nie z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 gdzie można obejrzeć zdjęcia w przyzwoitej rozdzielczości? Będę wdzięczny za link :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 z Pitti? Proszę bardzo: http://www.pittimmagine.com/en/corporat ... /uomo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Powiem szczerze, ze Pitti robia sie powoli nudne, rok w rok praktycznie to samo tylko wiecej szalenstw typu 'ja sobie zaloze 23 branzoletki i bede kul' tudziez 'cholera, strapsy na monk strapsach rozpiete to juz za malo, chyba czas chodzic tylko w jednym bucie'. Poza tym, jak slusznie zauwazono, marynarki + koszule + krawaty w 30*C upale to lekki przerost formy nad trescia. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Rozpięty jeden guzik - mało, dwa guziki - mało, no to rozpinamy trzy: ...bo jest gorąco przecież Nasi piłkarze z Grecją ponoć rękawami oddychali. Nikogo w płaszczu nie widać? Też by dali radę. Jak mają odpowiednią dietę, nie piją za dużo i są przyzwyczajeni to wytrzymają. A jak nie to: Jose Antonio Camacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 To jest impreza branżowa. Garnitury zupełnie mnie nie dziwą, bo goście na zdjęciach nie są tam na wakacjach. Przerost formy nad treścią może być dla osoby niezwiązanej z przemysłem odzieżowym, ale ci Panowie żyją ze sprzedaży eleganckich ubrań. Trudno żeby chodzili w szortach i podkoszulkach na branżowych targach eleganckiej odzieży. Jestem pewny że przy Duomo poza terenem targów zwykli Włosi nie chodzą tak ubrani bo jest i dla nich za gorąco, ale też ci zwykli Włosi nie są z branży odzieżowej. Branża rządzi się swoimi prawami i z tej perspektywy proponuję na to spojrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Powiem szczerze, ze Pitti robia sie powoli nudne, rok w rok praktycznie to samo tylko wiecej szalenstw typu 'ja sobie zaloze 23 branzoletki i bede kul' tudziez 'cholera, strapsy na monk strapsach rozpiete to juz za malo, chyba czas chodzic tylko w jednym bucie'. True. Jeszcze trochę i Pitti przestaną być kul. Pewnie znajdzie się inne wydarzenie które będzie dobre do podglądania na następne kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 jak upadają wielcy. patrick johnson http://resources0.news.com.au/images/20 ... ohnson.jpg ->> http://24.media.tumblr.com/tumblr_m5x1z ... 1_1280.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 21 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 Na dobry początek http://www.gq.com/style/street-style/20 ... le#slide=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 I przed Pitti można się pomodlić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi