constantin Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Chyba nikt nie ma wątpliwości, że Pan Wiktor jest wyjątkowo dobrze ubranym człowiekiem, moim zdaniem Jego ubiór i fizjonomia czynią Go prawie sterylnym, ten człowiek, którego widzę na zdjęciach nie budzi mojego zaufania, ale oczywiście mam świadomość, że pozuje...nie wiem ile pan wiktor ma wzrostu, ale moim zdaniem to nie sylwetka gentlemana a raczej żołnierza ps. ( no ale ja muszę zwężać marynarki w barkach..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Modelową sylwetkę dżentelmena prezentuje Churchill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Racja. Nie para się żadną pracą, tylko szyje sobie garnitury i chodzi na wieczory kawalerskie do Milano Jacht Klubu gdzie dużo je i pije.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 Dla mnie to wciąż R2D2...dobrze ubrany R2D2, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 28 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2012 "Najśmieszniej" było, kiedy Victor opowiadał, jak to należy zaledwie do rosyjskiej klasy średniej i jego garderoba wcale nie jest taka duża, bo to tylko m.in. 50 marynarek bespoke, 70 koszul bespoke i 100 par butów z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 29 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2012 Muszę się zgodzić z R50. Znam wielu Rosjan, którzy pracują w moskiewskim biurze mojej firmy. Moskiewską średnią klasę w dużym stopniu charakteryzuje swoisty "hiperkonsumpcjonizm". Pokazanie się w markowych ubraniach (preferowane duże logo producenta), drogim samochodzie, który parkowany jest później pod betonową komunałką, zegarki na które wydawany jest cały półroczny bonus... niestety często jest jedynym osiągalnym celem dla tych ludzi. Zważywszy wysokie koszty utrzymania, gigantyczne ceny nieruchomości, i brak możliwość przeskoczenia z klasy średniej do wyższej (bez pobrudzenia sobie rąk), powoduje, że wiele osób w ten sposób koi swoje kompleksy, robiąc się na "milion dolarów". To jednak nie jest moja krytyka wobec Rosjan. Wiele czynników, ukształtowało takie postawy, i śmiem twierdzić, że choć to dumny, ale i życzliwy naród, wiele się wycierpieli, i obecnie średnie i młodsze pokolenia bardzo starają się nadrobić zaległości wobec reszty Europy. To prowadzi do takiego konsumpcyjnego owczego pędu. Nie wydaje mi się jednak, że Victor należy do takich osób. Cokolwiek Koledzy mogą mu zarzucić odnośnie sylwetki, czy wyrazu twarzy, to widać że ma świetne wyczucie stylu, estetyki, i nie idzie na łatwiznę kupując RTW of Versace na przykład. A tak dużej garderoby, to można i zazdrościć. Pytanie tylko, jak duża wtedy musiała by być garderoba mojej Ukochanej Małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2012 W tym temacie rece opadaja. Niestety do ziemi . Ten facet jest swietnie ubrany! Wiecej nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2012 Wyluzuj - nikt tego (chyba) nie neguje. Zresztą pisałem, że swój ubiór wzoruje na jego zestawach. A że wygląda momentami trochę jakby się urwał z hitmana, cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2012 Waris Ahulwalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2012 Doskonałość w każdym szczególe, Dr. Andre Churchwell. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Andres Iniesta się żeni, mocno klasycznie: http://www.sport.pl/sport/1,65025,12100362,Andres_Iniesta__najlepszy_gracz_Euro_2012__w_weekend.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Wimbledon 2012. Pan i Pani Beckham: ... szkoda tylko, że Victoria zupełnie nie podziela entuzjazmu małżonka Czy Victoria, ma na ręku Rolexa Daytona? Teraz, juz wiem, czemu moja Żona ostatnio przebąkuje o męskiej omedze Natomiast, Clive Owen już sie nie popisał: http://sportsillustrated.cnn.com/multim ... nt.4.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Widziałem Beckhama w tv podczas turnieju. Na pierwszy rzut oka poszły wąsy i od razu skojarzenie - Wooster albo Crangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Polish (?) bespoke of 1980: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 czy "dobrze ubrany mężczyzna " powinien być wytatułowany jak Beckham ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 czy "dobrze ubrany mężczyzna " powinien być wytatułowany jak Beckham ??Powinien? Nie, ale może być. W końcu mówimy o "dobrze ubranym mężczyźnie". Nie dyskutujemy tu o tym czy tatuaż jest elegancki. O tym było tu viewtopic.php?f=7&t=787 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 czy "dobrze ubrany mężczyzna " powinien być wytatułowany jak Beckham ?? Idąc tym torem, od razu można stwierdzić, że Nick Wooster jest fatalnie ubrany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 czy "dobrze ubrany mężczyzna " powinien być wytatułowany jak Beckham ?? A co ma tatuaż do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Szczególnie że jak jest ubrany to tych tatuaży nie widać, na szyi czy głowie chyba żadnych nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Gdyby miał, to jaka byłaby różnica...? W temacie ujęta jest kwestia ubioru, a nie ogólnego wyglądu. Chociaż biorąc pod uwagę schludność, to moim zdaniem less is more. Mimo wszystko Beckhamowi nie można odmówić dobrego wyglądu, w ostatnim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Różnica mogła by być taka że wtedy ubiór mógłby nie pasować do człowieka, a wtedy nawet najlepszy garnitur wygląda jak przebranie, Beckham akurat dość swobodnie nosi eleganckie ubrania i jemu pasują, ale np taki Gattuso albo Materazzi (z piłkarzy) w żadnym garniturze nie będą wyglądali inaczej jak przebrani w garnitury uliczni zabijacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Uważam, że człowiek wygląda w danym ubraniu tak jak się w nim czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Czyli twierdzisz że ten pan: wygląda znakomicie (mniemam że świetnie czuje się w tym ubraniu) i nie ma przeszkód by wybrał się tak do filharmonii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudson Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Miałem na myśli elegancki ubiór, bez rozpatrywania czy ktoś ma jedną rękę dłuższą, czy więcej w bicepsie... Nie abstrahujmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Serse Cosmi ten pan ma zdecydowanie swój styl wyróżniający go od innych włoskich trenerów piłkarskich ... choć na niektóre jego patenty czyli na przykład połączenie garniturów z bejsbolówkami pewnie liczni zazgrzytają zębami http://www.zimbio.com/photos/Serse+Cosmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi