The Kozlow Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 "The Great Getsby" Mr.Di w końcu nie na czarno;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Zestaw garniturowy z kieszeniami "górnymi" tzn. nie skośnymi ani prostymi. Typowo jeansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 29 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2011 Chodzi Ci o five pockets? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Chodzi Ci o five pockets? Tak, ogólnie miałem to napisać tylko uznałem że 5-pockets + kanty to raczej niemożliwa kombinacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 30 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2011 Materiał prasowanie zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 1 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2011 Nie wiem czy to można zaliczyć do klasycznej elegancji więc umieszczam te foto tutaj : Lata 30ste XX w. młoda para. Lata 40ste XX w. młoda para. Tu jestem pewien daty 1941 rok, młoda para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Adam Hanuszkiewicz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 4 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2011 Dzięki Mr. Vintage za Mistrza Adama. Też chciałem dać jakieś zdjęcie z Nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Władysław Szpilman: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ciekawe klapy w tej dwurzędówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ciekawe klapy w tej dwurzędówce Człowiek tyle grał, tyle przeżył, wycierpiał, a ten jedyne na co zwrócił to na klapy w dwurzędówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Cóż, à rebours - na forum perkusyjnym pewnie zwróciliby uwagę, jak ja gram na bębnach, a nie na moją poszetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Cóż, à rebours - na forum perkusyjnym pewnie zwróciliby uwagę, jak ja gram na bębnach, a nie na moją poszetkę Na poszetkę perkusiści zwróciliby uwagę, bo po co Ci taka mała szmatka do wycierania potu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Na koncerty pożyczę poszetę od europosła Czarneckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Weź raczej raczej od Adamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Na koncerty pożyczę poszetę od europosła Czarneckiego Będziesz tarł tekturą o czoło? Bez sensu Ponoć to pobudza krążenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Ciekawe klapy w tej dwurzędówce Człowiek tyle grał, tyle przeżył, wycierpiał, a ten jedyne na co zwrócił to na klapy w dwurzędówce Nieprawda, ja zwróciłem uwagę na doskonałą koordynację wzorów na pierwszym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Moim zdaniem bardzo fajne łączenie zarówno wzorów jak i kolorów, bez ekstrawagancji, ale miły dla oka dość nieformalny zestaw. Ostatnio coraz bardziej podobają mi się garnitury w paski i karty oraz w jaśniejsze kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Moim zdaniem bardzo fajne łączenie zarówno wzorów jak i kolorów, bez ekstrawagancji, ale miły dla oka dość nieformalny zestaw. Ostatnio coraz bardziej podobają mi się garnitury w paski i karty oraz w jaśniejsze kolory Krata bardzo fajna. Mnie też się podoba ten zestaw, choć zwykle wolę żywsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Poniżej przedstawiam, zapewne dobrze znane niektórym forumowiczom postacie serialu Boardwalk Empire Nucky Thomson Chalky http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/6867810b531d27c3eb898f32f387a875ede49a9a_m.jpg http://static.tvfanatic.com/images/gallery/chalky-in-jail_495x329.jpg http://i.lv3.hbo.com/assets/images/series/boardwalk-empire/home/episodes/season-02/111202-ep24-chalky-450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Wszystkim zamierzającym coś wrzucić w tym temacie, polecam przejrzenie go od początku, bo dobrze ubrany przez scenarzystów aktor nijak ma się do tego wątku. Temat Boardwalk Empire już się pojawiał i odpowiednim dla niego miejscem jest ten topic: viewtopic.php?f=1&t=419&hilit=modne+kino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 To moje sugestia dla czytających to modów... Polecałbym doprecyzowanie nazw tematów, jak widać potrafią być mylące ("Modne Kino" można interpretować w różny sposób, nie każdy musi znać każdy topic). bo dobrze ubrany przez scenarzystów aktor nijak ma się do tego wątku. Nie do końca się z tobą zgadzam. W pierwszym poście nie widnieje, to jako kryterium publikacji zdjęć w tym temacie po drugie mamy mężczyzne, w dodatku dobrze ubranego, więc nie widzę w czym masz problem?! Temat Boardwalk Empire już się pojawiał i odpowiednim dla niego miejscem jest ten topic:Nikt (a przynajmniej ja) nie miał zamiaru rozmawiać tu o serialu więc uwaga choć pomocna (dla zainteresowanych serialem) to nie do końca na miejscu. Zważywszy na fakt, iż link do tematu "Modne kino" bardziej traktuje o samym "kinie". Wiem, że jesteś niesamowitym erudytą, a ja jestem daleki do udzielania rad, ale jak sam pewnie wiesz nadgorliwość bywa nie zdrowa. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Nie do końca się z tobą zgadzam. W pierwszym poście nie widnieje, to jako kryterium publikacji zdjęć w tym temacie po drugie mamy mężczyzne, w dodatku dobrze ubranego, więc nie widzę w czym masz problem?! Masz rację, więc dziś moi kandydaci (smoka nie liczymy, gdyż nie jest prawdziwym mężczyzną). Ekipa prezentuje stroje od roboczego ubioru - po dworski: Wiem, że jesteś niesamowitym erudytą, a ja jestem daleki do udzielania rad, ale jak sam pewnie wiesz nadgorliwość bywa nie zdrowa.Michale, wiesz o mnie więcej niż ja sam (wyłączając ostatnią część zdania) Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 ... do tego dowcipny i skromny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Co to znaczy, że smok nie jest prawdziwym mężczyzną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi